dr.van nostrand je napisao/la:SKA St.Petersburg-Niznekamsk over 5,5 1,85

p.s.
Zenit se vrati u utakmicu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:SKA St.Petersburg-Niznekamsk over 5,5 1,85
druze dabogda dobioWilly je napisao/la:MZT Skopje - Široki WWin(+6,5) 3.10. 20:15 1 1,85
Dynamo K. - Dinamo Z.(s.t.) 3.10. 20:45 1 1,60
Ajax - Real M. 3.10. 20:45 2 1,40
Anderlecht - Malaga 3.10. 20:45 2 2,30
Arsenal - Olympiakos 3.10. 20:45 1 1,35
Schalke - Montpellier 3.10. 20:45 1 1,50
kvota: 19.30
Marchenko I. (Ukr) 2-0 Berankis R. (Ltu)Janez je napisao/la:
I jedno pokušati iznenađenje:
Marchenko I. (Ukr) - Berankis R. (Ltu) 1
ma imam 2 kompjutera,na novi sam kuco eto probaj vidjet ces izbrisem mozilu ukucam novi kod kaze nevazecianonimni je napisao/la:na jedan račun ne možeš više od jednog bonusa, a ako napraviš drugi, čim ga 3x obrneš, zatvoriće ti ga
I ja na jednom arsenala kornere cekam 7 trenutno, naravno da ima nade... za minut zna bit 3 kornera al kakve smo srece keceve je trebalo igrati hamanmajestic24 je napisao/la:Joj fale mi jos korneri
utakmice porto-psg i dynamo-dinamo
u oba slucaja 10,5
trenutno u prvom mecu ima 6 a u drugom 5
ima li nade da se to dostigne??
Ta je utakmica stvorena za malo sansi i golova. Ja sam igrao od 0 - 1 gol. No strasni city me yebe.majestic24 je napisao/la:porto-psg ni jedan korner u drugom poluvremenu
a mislio sam majke mi umjesto ovih kornera staviti ronalda i podolskog da zabijaju gol
9 kornera evo za sada na toj utamici,a ova dva dinama stala na 6 i nemicu seAnderson8 je napisao/la:Ta je utakmica stvorena za malo sansi i golova. Ja sam igrao od 0 - 1 gol. No strasni city me yebe.majestic24 je napisao/la:porto-psg ni jedan korner u drugom poluvremenu
a mislio sam majke mi umjesto ovih kornera staviti ronalda i podolskog da zabijaju gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.