RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Neko iz maseCrvenarmija je napisao/la:ne pise koje dao go za njih jel 2:0 ili 2:1?

penal Dzafic...precka Dzafica u 90 minuti ...ali zasluzena pobjeda veleza..i nismo zasluzili da ga zabijemo....Crvenarmija je napisao/la:ne pise koje dao go za njih jel 2:0 ili 2:1?
Cestitam Velezu i sretno u Sirokom, mislim da gore mozete pobjediti, jer Siroki nikad losiji .....
-
- Kontakt:
Jos nije nista gotovo - ima uzvratna. A s obzirom da se ova djeca ukake u gace kad im dedarska pocne majke spominjat, mogli bi mi zijanit kuci 3-0.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ljudi nemoj te se dzabe radovat barem za vasu igru vi ste losi a mi jos gori mslm da nam ambicije uopste nisu kup mada ambicija nemamo ni u prvenstvu osim opstanka vi prolazite u kupu a ovo men kako se cini u 12. kolu mi nosimo bodove iz Mostara ovo je moje neko misljenje ali eto pred nama je pa ce mo vidjet. usput da napomenem da je kod nas igro kobinovani sastav tako da u Širokom sa ovom igrom gubite 2,3 gola razlike
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
taktika, tako su i protiv nas igrali pa nam Okic zabi isto ko i vama iz kontre.. napadamo i onda tako bude, a i vama isto vjerovatnomirzard je napisao/la:ljudi nemoj te se dzabe radovat barem za vasu igru vi ste losi a mi jos gori mslm da nam ambicije uopste nisu kup mada ambicija nemamo ni u prvenstvu osim opstanka vi prolazite u kupu a ovo men kako se cini u 12. kolu mi nosimo bodove iz Mostara ovo je moje neko misljenje ali eto pred nama je pa ce mo vidjet. usput da napomenem da je kod nas igro kobinovani sastav tako da u Širokom sa ovom igrom gubite 2,3 gola razlike

Jesul igrale prve postave na obje strane?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hvala što nam otvaraš oči, da ti nisi napisao, mi ne bi znali kako naš tim igra. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Svi mi koji pratimo i gledamo Veleža znamo to drug.Samo se neslažem to za bodove, mi ako izgubimo i to kući možemo se lagano pakovati za prvu ligu.Jedino ako zasluženo dobijete.mirzard je napisao/la:ljudi nemoj te se dzabe radovat barem za vasu igru vi ste losi a mi jos gori mslm da nam ambicije uopste nisu kup mada ambicija nemamo ni u prvenstvu osim opstanka vi prolazite u kupu a ovo men kako se cini u 12. kolu mi nosimo bodove iz Mostara ovo je moje neko misljenje ali eto pred nama je pa ce mo vidjet. usput da napomenem da je kod nas igro kobinovani sastav tako da u Širokom sa ovom igrom gubite 2,3 gola razlike
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
vidim radujete se pa reko da vam samo kazem da vam mazu oci jer nasi si igrali ko ckepi masali 100% sanse al hajd benjo bolan citaj reko sam kod nas kombinovan ja mslm 3 4 momka ispod 20 godina kod nas su igrala a kod njih neznam
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Pa u nas je čitava ekipa ispod 21 godine, 6 - 7 igrača je starije.
Ponavljam, hvala ti što se brineš

Ponavljam, hvala ti što se brineš

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izvinite sto vas unistavamo na kontre necemo vise 

- Crveni_1922
K.arina smo mi trenutno totalna k.arina. Jedino u sto vjerujem je plasman medju prvih 10. A na ovakve "slucajne" pobjede na strani ne vjerujem. Zna se da kup nikada ovakvi kakvi smo necemo osvojiti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- el-fighter
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da smo pobijedili, pa makar i u kupu. Nadam se da ovo nije samo mazanje ociju i da ce momci i u Sirokom pokazati karakter i da ce odigrati dobru utakmicu. U ovakvoj situaciji pobjeda je veoma vazna za podizanje samopouzdanja, ali mi nije jasno kako smo uspjeli napraviti 2 penala na utakmici. Igra u odbrani se mora popraviti, jer smo vidjeli i protiv Leotara da tu nesto ne stima.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Crveni_1922
Rahimić: Pobjeda od velike važnosti za samopouzdanje
Srijeda, 03 Oktobar 2012 17:36
Mnogo razloga za zadovoljstvo nakon utakmice imao je Ibro Rahimić. Neugodna serija rezultata sa jedne strane, a mlada ekipa na drugoj strani. Dvije su činjenice koje mogu uvijek slutiti nešto loše. Ipak, prošla sedmica, ali posebno ova dva dana nakon remija sa Leotarom, bili su ona potrebna pozitivna inekcija za ekipu.
- Onaj osmijeh koji sam vidio na njihovim licima nakon utakmice je upravo ono što sam želio. Bilo je grča uoči utakmice, ali sa ranim pogotkom podiglo se samopouzdanje, sa svakim apaluzom domaće publike momci su dobijali sve više vjere u sebe, zadovoljan je bio na kraju utakmice strateg „Rođenih“.
Ipak, analizu utakmice počeo je sa onim lošijim stranama iz današnjeg duela.
- Nisam zadovoljan kako smo radili pomjeranja prema lopti. Tu je škripalo u igri. Bilo je još određenih sitnica, koje ćemo raditi. Dolazi pauza vrlo brzo, a 15 dana je jako puno vremena. Siguran sam da ćemo unaprijediti igru do Travnika barem za 10 % .
Ono pozitivno iz današnje utakmice ?
- Bili smo organizovani i čvrsti. Imali smo disciplinu u igri koju smo držali značajnim dijelom meča. Naravno idealno bi bilo da to podignemo na nivo da traje 90 minuta, ali propuste ćemo otklanjati.
Da li su tome doprinjele i određene rokade u timu ? Neki igrači su zaigrali na svojim novim/starim pozicijama. Bilo je i povratnika u startnih jedanaest.
- Prije svega svi oni ravnopravno konkurišu za mjesto u ekipi. Svako ima priliku da se nametne prije svega na treningu, a naravno dobit će priliku i kroz utakmicu. Vratio sam Kodru u vezni red i mislim da je danas jako dobro radio u tandemu sa Demićem. Sjećate se da smo prije tri dana tu imali dva naša mlada momka i da sam poslije utakmice bio jako zadovoljan sa dvojcem Zvonić-Marić, ali ipak i njima je tada nedostajalo iskustva. Osjetilo se šta to znači danas sa Kodrom i Demićem. Priliku je dobio i Kazazić na stoperu i mislim da je dobro funkcionisao u tandemu sa Merzićem.
Rezultat odličan – prilika za plasman u ¼ finale Kupa Bosne i Hercegovine ?
- Naravno, pa ne odričemo se ničega. Svi klubovi na svijetu imaju svoje uspone i padove, zašto ne bi i mi to imali, posebno sa ovako velikim brojem mladih igrača. Treba istrajati na ovom putu. Rezultat od 2:1 znači da u revanšu imamo veliku prednost. Međutim, nećemo se uspavati sada sa tim, iako je za nas do 24. oktobra strašno puno vremena. Idemo korak po korak. Zašto ne i u ¼ finale kupa, a onda ćemo razmišljati o narednoj stepenici. Opet kažem, sezona je jako duga, nemojmo se obazirati na neku seriju loših rezultata. Imaju je neuporedivo bogatiji klubovi u svijetu, pa na kraju dođu do rezultata, a ne mi sa velikim brojem golobradih momaka. I prošle smo godine došli do polufinala, a to se piše na kraju sezone.
Ipak, Rahimić ponovo podcrtava najveći uspjeh današnje utakmice ?
- Pobjeda je vratila smaopouzdanje igračima. Ne gledam sada to u kontekstu naredne utakmice. Mi i u Široki Brijeg idemo igrati na rezultat, na bodove. Međutim, pobjeda im je trebala da vide da nisu zaboravili pobjeđivati. Biće to dobro, ni najmanje nisam skeptičan, ističe Rahimić.
Srijeda, 03 Oktobar 2012 17:36
Mnogo razloga za zadovoljstvo nakon utakmice imao je Ibro Rahimić. Neugodna serija rezultata sa jedne strane, a mlada ekipa na drugoj strani. Dvije su činjenice koje mogu uvijek slutiti nešto loše. Ipak, prošla sedmica, ali posebno ova dva dana nakon remija sa Leotarom, bili su ona potrebna pozitivna inekcija za ekipu.
- Onaj osmijeh koji sam vidio na njihovim licima nakon utakmice je upravo ono što sam želio. Bilo je grča uoči utakmice, ali sa ranim pogotkom podiglo se samopouzdanje, sa svakim apaluzom domaće publike momci su dobijali sve više vjere u sebe, zadovoljan je bio na kraju utakmice strateg „Rođenih“.
Ipak, analizu utakmice počeo je sa onim lošijim stranama iz današnjeg duela.
- Nisam zadovoljan kako smo radili pomjeranja prema lopti. Tu je škripalo u igri. Bilo je još određenih sitnica, koje ćemo raditi. Dolazi pauza vrlo brzo, a 15 dana je jako puno vremena. Siguran sam da ćemo unaprijediti igru do Travnika barem za 10 % .
Ono pozitivno iz današnje utakmice ?
- Bili smo organizovani i čvrsti. Imali smo disciplinu u igri koju smo držali značajnim dijelom meča. Naravno idealno bi bilo da to podignemo na nivo da traje 90 minuta, ali propuste ćemo otklanjati.
Da li su tome doprinjele i određene rokade u timu ? Neki igrači su zaigrali na svojim novim/starim pozicijama. Bilo je i povratnika u startnih jedanaest.
- Prije svega svi oni ravnopravno konkurišu za mjesto u ekipi. Svako ima priliku da se nametne prije svega na treningu, a naravno dobit će priliku i kroz utakmicu. Vratio sam Kodru u vezni red i mislim da je danas jako dobro radio u tandemu sa Demićem. Sjećate se da smo prije tri dana tu imali dva naša mlada momka i da sam poslije utakmice bio jako zadovoljan sa dvojcem Zvonić-Marić, ali ipak i njima je tada nedostajalo iskustva. Osjetilo se šta to znači danas sa Kodrom i Demićem. Priliku je dobio i Kazazić na stoperu i mislim da je dobro funkcionisao u tandemu sa Merzićem.
Rezultat odličan – prilika za plasman u ¼ finale Kupa Bosne i Hercegovine ?
- Naravno, pa ne odričemo se ničega. Svi klubovi na svijetu imaju svoje uspone i padove, zašto ne bi i mi to imali, posebno sa ovako velikim brojem mladih igrača. Treba istrajati na ovom putu. Rezultat od 2:1 znači da u revanšu imamo veliku prednost. Međutim, nećemo se uspavati sada sa tim, iako je za nas do 24. oktobra strašno puno vremena. Idemo korak po korak. Zašto ne i u ¼ finale kupa, a onda ćemo razmišljati o narednoj stepenici. Opet kažem, sezona je jako duga, nemojmo se obazirati na neku seriju loših rezultata. Imaju je neuporedivo bogatiji klubovi u svijetu, pa na kraju dođu do rezultata, a ne mi sa velikim brojem golobradih momaka. I prošle smo godine došli do polufinala, a to se piše na kraju sezone.
Ipak, Rahimić ponovo podcrtava najveći uspjeh današnje utakmice ?
- Pobjeda je vratila smaopouzdanje igračima. Ne gledam sada to u kontekstu naredne utakmice. Mi i u Široki Brijeg idemo igrati na rezultat, na bodove. Međutim, pobjeda im je trebala da vide da nisu zaboravili pobjeđivati. Biće to dobro, ni najmanje nisam skeptičan, ističe Rahimić.
-
- Kontakt:
moze li mi neko reci sta su odlucili na vecerasnjem okupljanju u KN??? jer ne zivim u Mostaru pa nisam bio.
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
zanima i mene, ne znam, valjda će neko napisati šta je bilo i koji su zaključci doneseni.......... 

- pravnik1981
- Kontakt:
OVOM PRILIKOM ZAMOLIO BIH SVE NAVIJACE VELEZA
da prestanu putem interneta pljuvat po upravi.
Na vecerasnjem sastanku na kojem je prisustvovao veliki broj starih navijaca je odluceno,VRIJEME JE DA SE UJEDINIMO.
Sutra ce se znati hocemo li ici na Listicu jer se moramo po novim pravilima najavit 4 dana prije tekme.
Ako ne odemo na Listicu cilj je naputniti tribinu IZA GOLA protiv Travnika.
Vrijeme je da zbijemo redove ,da Crvena armija opet zablista i da budemo strah i trepet za sve kao sto smo nekad bili.
Molim Vas da nas podrzite.
U toku sutrasnjeg dana cemo vas obavijesiti kad i gdje su prijave za Listicu(naravno ako nam dozvole)
MALO MANJE TIPKANJA, A VISE IZA GOLA...
da prestanu putem interneta pljuvat po upravi.
Na vecerasnjem sastanku na kojem je prisustvovao veliki broj starih navijaca je odluceno,VRIJEME JE DA SE UJEDINIMO.
Sutra ce se znati hocemo li ici na Listicu jer se moramo po novim pravilima najavit 4 dana prije tekme.
Ako ne odemo na Listicu cilj je naputniti tribinu IZA GOLA protiv Travnika.
Vrijeme je da zbijemo redove ,da Crvena armija opet zablista i da budemo strah i trepet za sve kao sto smo nekad bili.
Molim Vas da nas podrzite.
U toku sutrasnjeg dana cemo vas obavijesiti kad i gdje su prijave za Listicu(naravno ako nam dozvole)
MALO MANJE TIPKANJA, A VISE IZA GOLA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.