HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 01 okt 2012, 17:39

Jack777Pott je napisao/la:Kad ste kod tih provokacija i gresaka. Jel ono jednom u Avazu il njihovom Sportu izasao napis o utakmici Zrinjskog, a grb Veleza. Mislim da je cak Zeljo tad protivnik bio.

njima na dusu,to samo dovoljno govori o tim medijima kakvi su i sta su,mi hvala bogu svacije ime napisemo kako treba i postujemo ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 01 okt 2012, 21:01

Ivan Bubalo: Sretan sam što je moj pogodak donio veselje Ultrasima

U HŠK Zrinjski je došao tiho bez velikih najava, a njegov debi u dresu Plemića bio je veliko iznenađenje za navijače.

Već u tom svom prvom nastupu dalo se naslutiti da je Zrinjski dobio dobrog nogometaša, a jučerašnji pogodak u Gabeli za tri boda to je definitvno i potvrdio. Evo što o svemu za naš portal kaže Ivan.
Kao prvo možeš li se predstaviti našim posjetiteljima?

Zovem se Ivan Bubalo i rođen u Metkoviću, 22.5.1990. godine.

U kojim si sve klubovima trenirao i nastupao prije dolaska u Zrinjski?

U svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao sam za Neretvu iz Metkovića, Hajduk Split i Neretvanac iz Opuzena.

Koja je tvoja prirodna pozicija, na kojoj se najbolje snalaziš?

Prirodna pozicija mi je vezni( ofenzivni vezni), ona mi najviše odgovara i na toj poziciji sam najbolji.

Bez velike galame stigao si u Zrinjski, pa možeš li nam reći kako si došao do Zrinjskog?

U Zrinjski sam došao neočekivano na poziv trenera Zrinjskog Dragana Perića. Trebao sam potpisat ugovor u Bugarskoj sa Lokomotiv Plovdivom, ali zbog privatnih razloga nisam, te sam se vratio u Neretvu, a pred sam početak prvenstva priključio sam se momčadi Zrinjskog gdje su me svi prihvatili kao da sam ovdje nekoliko godina. Ovdje su ljudi odlični, od uprave, trenera, igrača i naravno navijača.

Na koliko si potpisao sa Zrinjskim, te kakve su ti trenutne ambicije?

Sa Zrinjskim sam potpisao ugovor na godinu dana, i trenutno sam skoncentriran samo na igru i nogomet, te naravno pogotke.

Možeš li nam opisati kako si se osjećao kada si postigao pogodak jučer u Gabeli?

Kad sam postigao gol u Gabeli kao da mi je pao ogroman teret sa leđa, jer sam protiv Željezničara i Slavije imao par lijepih šansi, ali nisam zabio. Najviše sam sretan zbog navijača koji su došli u velikom broju u Gabelu, te što je baš moj zgoditak odlučio pobjednika.

Inače kako ste se svi skupa jučer osjećali uz onakvu potporu Ultrasa?

Ultarsi su nam jučer bili veliki vjetar u leđa, naš 12.igrač. Sigurno su najbolji navijači na svijetu, i velika im hvala na potpori ne samo u ovoj utakmici, nego na svim utakmicama ove sezone.

Evo kratko si ovdje, ali što misliš koliko može Zrinjski ove sezone u Premijer ligi?

Mislim da Zrinjski ove sezone može puno, sasvim sigurno među 3 ekipe, a ni naslov nije nedostižan.

Poruka našim čitateljima za kraj.

Volio bih da što više navijača dođe u srijedu na utakmicu protiv Sarajeva, te da napravimo veliki korak prema červrtfinalu kupa, jer kao što kaže naš trener preko kupa se najlakše dolazi do Europe.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 okt 2012, 21:26

Zna li se slucajno termin utakmice?

EDIT: Ustvari zna se 17:00 :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 okt 2012, 21:50

Peric odlicno slaze i rotira ekipu ali ove godine imamo i mnogo srece,sve one lani utakmice koje smo izgubili ili nerjesili u zadnjim min. sada dolaze na naplatu!
Volio bi vidjeti ovoga Anicica na lijevom krilu ili desnom umijesto Pehara!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 02 okt 2012, 08:50

Moze li itko ove godine pogoditi sastav koji će sutra izaći protiv sarajeva??

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 okt 2012, 08:59

benfica1923 je napisao/la:Moze li itko ove godine pogoditi sastav koji će sutra izaći protiv sarajeva??

hadzic-markovic,radeljic,anicic,stojkic-marjanovic,milicevic,kristo,scepanovic,pehar,-bubalo :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 02 okt 2012, 12:49

Rosas7 je napisao/la:
benfica1923 je napisao/la:Moze li itko ove godine pogoditi sastav koji će sutra izaći protiv sarajeva??
hadzic-markovic,radeljic,anicic,stojkic-marjanovic,milicevic,kristo,scepanovic,pehar,-bubalo :D
Misliš da će biti isti kao protiv GOŠK-a... doduše Mile umjesto Ferenca, to 100% će tako biti... samo bih volio da Žuržinov zaigra makar poluvrijeme ako može i Vučinu na mjestu polušpice, a ne Krištu kojem to nije prirodna pozicija. Naravno I.Aničić umjesto Bubala, te Markić umjesto Radeljića... ali to su moje želje, Perić odlučuje :D.

Inače u klubu našem...

HŠK Zrinjski sutra pravi najveću fotografiju u povijesti kluba

Budući da HŠK Zrinjski ove sezone ima najveću posjećenost svojih utakmica, kao jedan simboličan znak zahvalnosti svojim navijačima, prilikom utakmice Kupa sa FK Sarajevom, biti će upriličeno fotografiranje najveće grupne fotografije u povijesti HŠK Zrinjskog.

Po uzoru na najveće europske klubove, poput Real Madrida, Liverpoola, Arsenala i dr. posebnom tehnikom fotografiranja na jednome mjestu će se ovjekovječiti cijela nogometna obitelj HŠK Zrinjski: igrači na terenu, tehnički stožer i oni najbitniji: navijači.

Svaki navijač koji 03. listopada dođe na utakmicu protiv FK Sarajeva moći će se pronaći na fotografiji, pa čak i označiti na stranicama društvenih mreža.

''Tehniku gigapikselnog panoramskog fotografiranja su tek nedavno počeli koristiti najveći europski klubovi, poput Liverpoola, Real Madrida, i dr., tako da smo iznenađeni da je jedan naš klub upoznat i prati suvremena tehnološka dostignuća i prepoznaje potencijal ovakvog vida medijskog komuniciranja.

Naše iznenađenje je tim veće budući da nijedan klub iz regije se ovoga nije još uvijek dosjetio.“ izjavio je Marko Zeljko iz agencije „Taggium“ koja će tehnički voditi cijeli projekt.

Fotografija će biti dostupna na službenim stranicama Kluba, kao i na stranicama brojnih portala koji prate rad HŠK Zrinjskog.

''Unatoč činjenici da su iz FK Sarajevo u zakašnjenju najavili dolazak svojih navijača, HŠK Zrinjski će, bez obzira na ovaj očigledan administrativni propust, organizirati neometano praćenje utakmice protivničkim navijačima, ovisno o sigurnosnoj procjeni MUP-a HNŽ.

Nećemo apelirati da se protivnički navijači vraćaju sa pola puta, kao što je to bio slučaj sa navijačima HŠK Zrinjskog u Prijedoru i Istočnom Sarajevu. Naravno, zahtijevati ćemo i očekivati isti tretman prema našim navijačima kada su u pitanju buduće gostujuće utakmice.

I ovim činom HŠK Zrinjski pokazuje da je avangarda u mnogočemu kad je u pitanju nogomet u BiH.

Pozivamo sve navijače, simpatizere i ljubitelje nogometa iz Mostara da u srijedu 03. listopada u 17.00 sati u što većem broju dođu navijati za svoj Klub i budu, kao i obično, igrač više za HŠK Zrinjski.

Pokažimo opet kako se navija i živi za svoj Klub. Neka vide da nas ima'', stoi u priopćenju HŠK ''Zrinjski''.

Svaka čast upravi na inicijativi i ideji, samo tako nastavite, a mi ćemo i dalje biti vaš 12. igrač 8-) . FORZA ZRINJA!

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 02 okt 2012, 13:03

Mandrake je napisao/la:
''Unatoč činjenici da su iz FK Sarajevo u zakašnjenju najavili dolazak svojih navijača, HŠK Zrinjski će, bez obzira na ovaj očigledan administrativni propust, organizirati neometano praćenje utakmice protivničkim navijačima, ovisno o sigurnosnoj procjeni MUP-a HNŽ.

Nećemo apelirati da se protivnički navijači vraćaju sa pola puta, kao što je to bio slučaj sa navijačima HŠK Zrinjskog u Prijedoru i Istočnom Sarajevu. Naravno, zahtijevati ćemo i očekivati isti tretman prema našim navijačima kada su u pitanju buduće gostujuće utakmice.

Svaka čast upravi na inicijativi i ideji, samo tako nastavite, a mi ćemo i dalje biti vaš 12. igrač 8-) . FORZA ZRINJA!
Jako korektno i potez za svaku pohvalu.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 02 okt 2012, 21:21

Sutra besplatan ulaz gostujucim navijacima, a tako ce biti i nama u uzvratu u Sarajevu.. ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 okt 2012, 21:48

starmo94 je napisao/la:Sutra besplatan ulaz gostujucim navijacima, a tako ce biti i nama u uzvratu u Sarajevu.. ;)
Hajde da pokažemo da smo ljudi a ne divljaci molim vas Ultrasi i HZ nek pobjedi bolji i svaka čast upravama klubova za ovaj potez
Sarajevo ljubavi moja!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 okt 2012, 00:51

sekac je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Sutra besplatan ulaz gostujucim navijacima, a tako ce biti i nama u uzvratu u Sarajevu.. ;)
Hajde da pokažemo da smo ljudi a ne divljaci molim vas Ultrasi i HZ nek pobjedi bolji i svaka čast upravama klubova za ovaj potez
Što se tiče nas, mi smo sutra skoncentrirani samo na Zrinjski i našu pobjedu protiv Sarajeva, vjerujem da su tako i navijači Sarajeva za sebe naravno, pa tko je bolji neka pobjedi ;). Svaka ekipa ima svoje prednosti... sigurno da je velika prednost Sarajeva Husejinović (po meni trenutno najbolji igrač ove lige) i njega me najviše strah, a naša velika prednost je naša lijeva strana, tj. osovina Stojkić-Marjanović, ali bit će zanimljivo u svakom slučaju ;). Mi naravno kući uvijek idemo na pobjedu, tako i sutra. FORZA ZRINJA 8-). Prognoza pobjeda 1-0 naravno, ali može i 2-0 :D.

Malo off topic da odem, sa teme kupa i to... Izašao je dokumentarac španjolskog Canal + o Luki Modrići, a već sinoć priča o hrvatskom reprezentativu premijerno je prikazana u emisiji Fiebre Maldini. Naravno spominje se Mostar i Zrinja i to od 9:55 videa.

http://www.plus.es/video/Fiebre-Maldini ... nftb_4Ves/

Najjača mi je izjava Deverića (koji je u to vrijeme bio trener Zrinjskog i Modrića naravno): "...liga je bila neugodna, čvrsta, čak se može reći na momente gruba. Trebalo je istrpit puno nepravdi, puno udaraca, puno svega... i te nepravde i te protivničke grubosti (vidi sliku ispod :D) sve paralelno sa svojom igrom i za svoju momčad"

slika

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 03 okt 2012, 13:20

HŠK Zrinjski u subotu slavi 20. obljetnicu obnove rada

U organizaciji HŠK Zrinjskog i Udruge prijatelja športske obitelji Zrinjski u subotu 06.10.2012.odigrat će se prijateljska utakmica veterana HŠK Zrinjskog i NK Croatia Zmijavci.

slika

Susret se igra na stadionu HŠK Zrinjskog kao predigra utakmici PL HŠK Zrinjski - FK Radnik Bijeljina.
Spomen je to na 20 godina od prve službene utakmice HŠK Zrinjskog nakon obnove rada kluba koja se igrala 30.09.1992. u Imotskom između istih momčadi.

Par informacija s tog susreta:

Tadašnji HNL drugoligaš NK Croatia Zmijavci je pobijedila 2:1
Gol za HŠK Zrinjski postogao je Mario Ivanković Maka. Radi se o teškim ratnim uvjetima uslijed kojih je Zrinjskom bilo otežano treniranje, a kako kaže tadašnji trener pokojni Miroslav Mican Kordić veliki problem predstavlja i činjenica kako postoje problemi s igračim kadrom jer su neki igrači na bojištu.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 03 okt 2012, 17:10

Kako najaviste onu neku fotografiju ja mislio bit ce barem 6-7 000 ljudi, a vamo na live prijenosu pise 1000 :/
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 okt 2012, 17:13

Jack777Pott je napisao/la:Kako najaviste onu neku fotografiju ja mislio bit ce barem 6-7 000 ljudi, a vamo na live prijenosu pise 1000 :/
Iskreno, bilo im je i tesko ocekivati nesto vise, uvijek se znalo da kup utakmice privuku manji broj gledaoca nego liga, zato sam se i ja na prvi potez zacudio kada sam vidio za koju utakmicu su odlucili da prave tu fotografiju. Bolje da tu fotografiju ostave za sljedecu domacu utakmicu, tj. sada u subotu protiv Radnika, iako sumnjam da ce Radnik privuci previse ljudi na stadion.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 03 okt 2012, 17:15

AnelZ je napisao/la: Iskreno, bilo im je i tesko ocekivati nesto vise, uvijek se znalo da kup utakmice privuku manji broj gledaoca nego liga, zato sam se i ja na prvi potez zacudio kada sam vidio za koju utakmicu su odlucili da prave tu fotografiju. Bolje da tu fotografiju ostave za sljedecu domacu utakmicu, tj. sada u subotu protiv Radnika, iako sumnjam da ce Radnik privuci previse ljudi na stadion.
Ma nebi ni ja ocekivao vise, vec najavise tu fotografiju, pa kontam aj valjda znaju da ce navalit raja. To su trebali uradit neki dan s Zeljom kad je bilo ili cekat neki iduci derbi. Da je polufinale bilo bi sigurno ljudi, ali ovako tesko, Kup, radni dan, utakmica rano, teska partija.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 okt 2012, 17:20

Mandrake je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Što se tiče nas, mi smo sutra skoncentrirani samo na Zrinjski i našu pobjedu protiv Sarajeva, vjerujem da su tako i navijači Sarajeva za sebe naravno, pa tko je bolji neka pobjedi ;). Svaka ekipa ima svoje prednosti... sigurno da je velika prednost Sarajeva Husejinović (po meni trenutno najbolji igrač ove lige) i njega me najviše strah, a naša velika prednost je naša lijeva strana, tj. osovina Stojkić-Marjanović, ali bit će zanimljivo u svakom slučaju ;). Mi naravno kući uvijek idemo na pobjedu, tako i sutra. FORZA ZRINJA 8-). Prognoza pobjeda 1-0 naravno, ali može i 2-0 :D.

Malo off topic da odem, sa teme kupa i to... Izašao je dokumentarac španjolskog Canal + o Luki Modrići, a već sinoć priča o hrvatskom reprezentativu premijerno je prikazana u emisiji Fiebre Maldini. Naravno spominje se Mostar i Zrinja i to od 9:55 videa.

http://www.plus.es/video/Fiebre-Maldini ... nftb_4Ves/

Najjača mi je izjava Deverića (koji je u to vrijeme bio trener Zrinjskog i Modrića naravno): "...liga je bila neugodna, čvrsta, čak se može reći na momente gruba. Trebalo je istrpit puno nepravdi, puno udaraca, puno svega... i te nepravde i te protivničke grubosti (vidi sliku ispod :D) sve paralelno sa svojom igrom i za svoju momčad"

slika
Upravo tu gdje ste vi najjaci tu smo i mi najjaci u defanzivi.Tj naša desna strana.
Opce je poznato da je Tatomirovic defanzivni bek koji skoro i ne prelazi centra a tu je i Suljic koji je u defanzivi odlican u zadnje vrijeme.
Tesko da ce te tuda proci :mrgreen: Prije kroz sredinu i na skok jer nema Torlaka...;)

edit: kao sto sam i rekao, kroz sredinu gdje su stoperi napravili gresku...;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 okt 2012, 19:01

Svaka cast. Mada nije nista gotovo. Moze li neko detaljan izvjestaj dati? Po ovome sto sam procitao bili smo konkretniji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 okt 2012, 19:04

Bravo Zrinjski,nek ste zgazili sarajevo
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 okt 2012, 19:04

Čestitke na pobjedi može li kakav izvještaj je li bilo problema itd.....
Sarajevo ljubavi moja!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 okt 2012, 19:05

sekac je napisao/la:Čestitke na pobjedi može li kakav izvještaj je li bilo problema itd.....
kao sto sam pretpostavio nije ti puno trebalo!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.