NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ElWeddo23
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ElWeddo23 » 01 okt 2012, 19:43

Slobodanpad1945 je napisao/la:
ElWeddo23 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5055_n.jpg

slika govori 1000 riječi...
Pozdrav navijačima Bratstva, neko vrijeme me nije bilo na forumu Nk Bratstva.
Izgubili smo prvu utakmicu.Pa šta? Izgubićemo ih još(nadam se 1-2 u ovoj sezoni).
Ekipa nije primila gola 7 utakmica, na vrućem terenu, bez Kadića, jednostavno smo morali popustiti.
Ali, ono što me je posebno zasmetalo jeste činjenica da se fudbaleri Bratstva, mada prvenstveno mislim na klub, deklarišu kao pripadnici neke stranke bilo da je ona (SDP,SDA,SBB,SNSD,HDZ), itd ...
Znamo svi da se Nusret bori za klub koliko može, da je vjerovatno i vodeći čovjek u klubu, ali da se KLUB predstavlja da je u sastavu neke stranke MA KOJA ONA BILA to je stvarno dno dna.
Naredna utakmica protiv Bosne Visoko, utakmica koja će biti sve samo ne lagana
(nema Pantića, očekuje se spreman Kadić),
i to je to :D
ma to je ono što mene i plaši....ako SDA pobjedi da ne napravi kakvu osvetu, al eto, nikad se ne zna, mozda bude još bolje...bilo bi mi žao da ovo rasture, jer je ekipa žest....
Bratstvo do groba....

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 okt 2012, 20:04

slika govori 1000 riječi...[/quote]

Izgubili smo prvu utakmicu.Pa šta? Izgubićemo ih još(nadam se 1-2 u ovoj sezoni).
Ekipa nije primila gola 7 utakmica, na vrućem terenu, bez Kadića, jednostavno smo morali popustiti.
Ali, ono što me je posebno zasmetalo jeste činjenica da se fudbaleri Bratstva, mada prvenstveno mislim na klub, deklarišu kao pripadnici neke stranke bilo da je ona (SDP,SDA,SBB,SNSD,HDZ), itd ...
Znamo svi da se Nusret bori za klub koliko može, da je vjerovatno i vodeći čovjek u klubu, ali da se KLUB predstavlja da je u sastavu neke stranke MA KOJA ONA BILA to je stvarno dno dna.
i to je to :D[/quote]

ma to je ono što mene i plaši....ako SDA pobjedi da ne napravi kakvu osvetu, al eto, nikad se ne zna, mozda bude još bolje...bilo bi mi žao da ovo rasture, jer je ekipa žest....[/quote]

Napisao sam zbog toga da je dno dna predstavljati bilo koji klub u dodir sa politikom, a pogotovo ovakvu ekipu koju sada imamo(vjerovatno i najbolju poslije rata).
Zbog toga je najbolje da se politika nigdje ne miješa i ne ide u dodir ni sa kakvim sportom.
Dobro znamo kakve smo "UŠLJE" imali u savezu BiH prije 2-3 godine.
Naravno, ove dvije situacije nisu ni slične, ali mi je cilj reći da dok je god politika vezana za sport, tu nema mjesta za nepredak.
Hvala Bogu, imamo i dosta privatnika koji će pomoći klubu.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 01 okt 2012, 22:15

Slobodanpad1945 je napisao/la:slika govori 1000 riječi...
i to je to :D[/quote]

Ma kako je Daso krenuo, i ti privatnici ce polako odlazit.. ;)

ma to je ono što mene i plaši....ako SDA pobjedi da ne napravi kakvu osvetu, al eto, nikad se ne zna, mozda bude još bolje...bilo bi mi žao da ovo rasture, jer je ekipa žest....[/quote]

Napisao sam zbog toga da je dno dna predstavljati bilo koji klub u dodir sa politikom, a pogotovo ovakvu ekipu koju sada imamo(vjerovatno i najbolju poslije rata).
Zbog toga je najbolje da se politika nigdje ne miješa i ne ide u dodir ni sa kakvim sportom.
Dobro znamo kakve smo "UŠLJE" imali u savezu BiH prije 2-3 godine.
Naravno, ove dvije situacije nisu ni slične, ali mi je cilj reći da dok je god politika vezana za sport, tu nema mjesta za nepredak.
Hvala Bogu, imamo i dosta privatnika koji će pomoći klubu.[/quote]

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 02 okt 2012, 12:20

http://sportsport.ba/bh_fudbal/timkov-p ... hacu/88969" onclick="window.open(this.href);return false;

Zmaj93
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj93 » 02 okt 2012, 12:24

mislim da grijesi timkov..sudjenje je stvarno bilo kriminalno...u prvih 15 minuta podijeliti 5 zutih pa to nema ni u kantonalnoj ligi,bruka i sramota...mislim da se obadvije strane imaju pravo zaliti,stvarno zalosno sudjenje ali eto desilo se to,dosta pogresnih odluka na obadvije strane.Lijep pozdrav iz Bihaca

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 02 okt 2012, 12:26

Zmaj93 je napisao/la:
mislim da grijesi timkov..sudjenje je stvarno bilo kriminalno...u prvih 15 minuta podijeliti 5 zutih pa to nema ni u kantonalnoj ligi,bruka i sramota...mislim da se obadvije strane imaju pravo zaliti,stvarno zalosno sudjenje ali eto desilo se to,dosta pogresnih odluka na obadvije strane.Lijep pozdrav iz Bihaca

onaj drugi gol jedinstva,sta je ba ono.golman je obranio i onaj mešić se cudi obrani i ode fino.kad glavni pokaziva na centar priznaje gol i ovaj pocinje da se raduje.uvjerio sam se sad da ste nezasluzeno izgubili! boze sacuvaj :)

Zmaj93
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj93 » 02 okt 2012, 12:28

nkvitez je napisao/la:
Zmaj93 je napisao/la:

onaj drugi gol jedinstva,sta je ba ono.golman je obranio i onaj mešić se cudi obrani i ode fino.kad glavni pokaziva na centar priznaje gol i ovaj pocinje da se raduje.uvjerio sam se sad da ste nezasluzeno izgubili! boze sacuvaj :)
niko se nije zalio od igraca jedinstva ali opet se sa sigurnoscu ne moze reci je li presla liniju ili ne,a i penal je apsolutno nepostejeci..jedino je crveni bio cist

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 02 okt 2012, 18:09

Ne znam planirate li se zaliti na ovu utakmicu,ali def uprava to treba uraditi. I pomocniku skroz zabraniti sudjenje,a i glavnom koji je bio blizi a nije vidio. ccc sramota i zao mi je vasih igraca.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 okt 2012, 18:44

Komšije oštećene u Bihaću malo je reć'... Nekim sudijama bi trebalo oduzeti državljanstvo i poslat' ih da plutaju Tihim okeanom :!:

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 02 okt 2012, 20:45

Sta da vam kazem. Onako iskreno, mislim da nije bio gol. Niko ga nije vidio osim glavnog sudije ali sta je tu je. Gledajuci s te strane mozda ste i zasluzili bod, ali po prikazanoj igri niste. ipak vecinu utakmice ste igrali sa igracem vise, a mi smo vam dali dva gola.

Bratstvo ima jednu cvrstu i disciplinovanu ekipu. Tvrdo igraju i zato se i vidi da malo daju, a malo primaju. Nije cudno sto niste do sada primili gola. igrate u gostima previse zatvoreno i defanzivno, barem protiv nas, ne znam za ostale utakmice. mislim da vam to i ne moze prolaziti protiv jacih ekipa.
Porazom niste puno izgubili.
MENI MOJE, A VAMA VASE

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 02 okt 2012, 21:20

Casp3r je napisao/la:Komšije oštećene u Bihaću malo je reć'... Nekim sudijama bi trebalo oduzeti državljanstvo i poslat' ih da plutaju Tihim okeanom :!:
Tako ti je moj komšija, ne vole nas nigdje, a mi ih hranimo sve....
Bratstvo do groba....

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 03 okt 2012, 08:20

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Sta da vam kazem. Onako iskreno, mislim da nije bio gol. Niko ga nije vidio osim glavnog sudije ali sta je tu je. Gledajuci s te strane mozda ste i zasluzili bod, ali po prikazanoj igri niste. ipak vecinu utakmice ste igrali sa igracem vise, a mi smo vam dali dva gola.

Bratstvo ima jednu cvrstu i disciplinovanu ekipu. Tvrdo igraju i zato se i vidi da malo daju, a malo primaju. Nije cudno sto niste do sada primili gola. igrate u gostima previse zatvoreno i defanzivno, barem protiv nas, ne znam za ostale utakmice. mislim da vam to i ne moze prolaziti protiv jacih ekipa.
Svaka cast prijatelju dragi su mi likovi
kao sto si ti koji su iskreni... Bratstvo nije smjelo dozvoliti da izgubi
sa igracem vise i po tome najvise krivim igrace i strucni stab ...kod prvog gola
katastrofa golmana a i cini mi se Kadrica kraj kojeg je igrac proso i zabio gol...slicno i kod drugog gola..
ipak sve u svemu nema veze bodovi Bihacu ali znam da u proljece nemogu odnijet bod
iz Gracanice ..ovu smo podbacili nadam se da ovo nije pad forme ili nesto drugo ne bi nam to sada trebalo..... a ovo setanje po izbornim skupovima, ma daj ba .
Svaka cast Dasi za ovo on je najzasluzniji sto je Bratstvo tu gdje je ali nemoj ba
setat ljude po cirkusima ..... Musa se igro po poligonu sada ga nema u sastavu ??????
...i da treba nam jos samo jedan dobar napadac to u polusezoni treba rijesiti..

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 03 okt 2012, 13:27

esprit je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Sta da vam kazem. Onako iskreno, mislim da nije bio gol. Niko ga nije vidio osim glavnog sudije ali sta je tu je. Gledajuci s te strane mozda ste i zasluzili bod, ali po prikazanoj igri niste. ipak vecinu utakmice ste igrali sa igracem vise, a mi smo vam dali dva gola.

Svaka cast prijatelju dragi su mi likovi
kao sto si ti koji su iskreni... Bratstvo nije smjelo dozvoliti da izgubi
sa igracem vise i po tome najvise krivim igrace i strucni stab ...kod prvog gola
katastrofa golmana a i cini mi se Kadrica kraj kojeg je igrac proso i zabio gol...slicno i kod drugog gola..
ipak sve u svemu nema veze bodovi Bihacu ali znam da u proljece nemogu odnijet bod
iz Gracanice ..ovu smo podbacili nadam se da ovo nije pad forme ili nesto drugo ne bi nam to sada trebalo..... a ovo setanje po izbornim skupovima, ma daj ba .
Svaka cast Dasi za ovo on je najzasluzniji sto je Bratstvo tu gdje je ali nemoj ba
setat ljude po cirkusima ..... Musa se igro po poligonu sada ga nema u sastavu ??????
...i da treba nam jos samo jedan dobar napadac to u polusezoni treba rijesiti..
Ako misliš na Diabanga on ti je protiv Goražda dobio treći žuti i nije imao pravo nastupa protiv Jedinstva

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 03 okt 2012, 13:58

reci soni ovom Bratsvovom navijaču sto sve zna a ne zna da je musi 3 žuti.U ostalom neka i druge stranke dadnu pare pa će Bratsvo odigrati i s nihovim ekpama prijateljsku tekmu.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 03 okt 2012, 15:40

eminem22 je napisao/la:reci soni ovom Bratsvovom navijaču sto sve zna a ne zna da je musi 3 žuti.U ostalom neka i druge stranke dadnu pare pa će Bratsvo odigrati i s nihovim ekpama prijateljsku tekmu.
Super evo neka mi kaze nisam znao da je musa dobio 3 zuti al neka je dezurni prijavio :)
...a to za stranke i pare tu sportasima nije mjesto da hodaju okolo po cirkusima i promovisu
nekakve stranke nebitno sto je to dasina ili koja druga bilo koja ...de soni objasni sada kolegi :lol:

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 03 okt 2012, 16:02

esprit je napisao/la:
eminem22 je napisao/la:reci soni ovom Bratsvovom navijaču sto sve zna a ne zna da je musi 3 žuti.U ostalom neka i druge stranke dadnu pare pa će Bratsvo odigrati i s nihovim ekpama prijateljsku tekmu.
Super evo neka mi kaze nisam znao da je musa dobio 3 zuti al neka je dezurni prijavio :)
...a to za stranke i pare tu sportasima nije mjesto da hodaju okolo po cirkusima i promovisu
nekakve stranke nebitno sto je to dasina ili koja druga bilo koja ...de soni objasni sada kolegi :lol:
:lol: :lol: :lol:
@espirit slažem se s tobom

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 03 okt 2012, 22:58

Ko je ovaj mali Ibrahim Husejnovic? Jel igra u prvom timu sa 17 godina sto je zasluzio ili neka stela..
>>No body likes us but we dont care<<

Zmaj93
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj93 » 04 okt 2012, 00:54

D€LUX je napisao/la:Ko je ovaj mali Ibrahim Husejnovic? Jel igra u prvom timu sa 17 godina sto je zasluzio ili neka stela..
mozete pogledati na ovom podforumu jedinstva sliku kod drugog gola,zaustavljena slika pa mozete vidjeti i dati svoje misljenje

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 04 okt 2012, 15:14

D€LUX je napisao/la:Ko je ovaj mali Ibrahim Husejnovic? Jel igra u prvom timu sa 17 godina sto je zasluzio ili neka stela..
Nije nikakva štela, mali Husejinović igra dobro i dalja je rodbina poznatijem prezimenjaku Saidu :)

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 04 okt 2012, 18:09

Ljudi koja ekipa ce igrati u subotu vidim fali timkov i pantic,kadica i ne racunam jer ne igra od 3 ili 4 kola ako se ne varam,to znaci samo je Šuša osto jedini stoper hajdi u sredi se mozemo nekako zakrpit i u spicu takodjer a ovo ce u odbrani biti veliki problema jer kad jedan fali u uigranoj odbrani to je veliki problem,ko bi mogo zaigrati sa Šušom u paru veliko je pitanje i imal se u ovom trenutku igrac koji bi mogo odigrat to mjesto,cisto sumnjam!!!!!!!!!

Biti ce veoma teska utakmica kako god sagledam,sve u svemu sretno momcima i do sad su odradili odlicno kud bas sad ove suspenzije u pm!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.