mamu im pado ih za 200 KMharry_90 je napisao/la:Pogodim Celtica kvotu 6,a padam na Bayernu![]()
kluba i govana majko draga..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mamu im pado ih za 200 KMharry_90 je napisao/la:Pogodim Celtica kvotu 6,a padam na Bayernu![]()
kluba i govana majko draga..
hodža je napisao/la:sreća pa sam zakasnio na ruse![]()
mislim da bi moglo biti večeras 1-2 iznenađenja, pa sam išao na sigurniju varijatnu konačnog pobjednika (x = kvota 1) a mislim da će sutra ziceri lakše proći nego danas...
formula je bila dobra, x nece bitCitizen-X je napisao/la:ne znam jaruga jesi l ispratio al bilo je masno 1.80 + 4.5 KVCitizen-X je napisao/la:mandraX je napisao/la:Galatasaray?
Šta mislite?
X2 + X + 2![]()
necu se vise javljat - do plate
ali kec dolazi i 3+ uz toAlucard je napisao/la:Schalke 04 - Montpellier 1 1.55
Ovo je sramotna kvota! Kakav god da je trenutno ali Montpellier je prvak Francuske zabogaovdje je koef. trebao biti 2.00. Od Schalkea prave nekog super jakog favorita.. totalno bez razloga. Kladionice stvarno znaju nekada iznenaditi sa kvotama
Alucard je napisao/la:Schalke 04 - Montpellier 1 1.55
Ovo je sramotna kvota! Kakav god da je trenutno ali Montpellier je prvak Francuske zabogaovdje je koef. trebao biti 2.00. Od Schalkea prave nekog super jakog favorita.. totalno bez razloga. Kladionice stvarno znaju nekada iznenaditi sa kvotama
Iz tvoje tastature u bozije usi!dr.van nostrand je napisao/la:Cini mi se sto je bilo iznenadjenja bilo je, veceras bi trebali odraditi bolji i jaci posao onako kako se od njih i ocekuje.
Dinamo Kyiv – Dinamo Zagreb 1
Poznato sve.
Porto – Paris SG x2 (dnb) 2
PSG se stvarno zahukatao, nizu pobjede, imaju sigurnost u igri, jednostavno imaju kvalitet da iz Portugala odnesu minimalno bod.
Schalke 04 – Montpellier 1
Mali value svakako, ali Montpellier dolazi kao outsider, ne vjerujem mnogo Schalke 04 ali jednostavno imaju bolji tim, iskusniju ekipu, bolju formu pa su i zbog toga ipak puno blizi pobjedi.
Arsenal – Olympiacos 1
Svaki put je Arsenal slavio u Londonu protiv Olympiakosa.
Olympiakos slabiji u odnosu na ranije sezone, nema najboljeg defendera iz prolse sezone Mellberga, povrijedejen Papadopulos, zatim promjena na klupi... Grcki fudbal je u problemima.
Arsenal ovo moze lagano dobiti uz pravi pristup svakako.
Anderlecht – Malaga (dnb) 2 - x2 - 2
Malaga igra u sjajnoj formi, izgledaju cini mi se bolje nego prosle sezone. Realna opcija je da mogu dobiti neuvjerljivi Anderlecht, koji nije nista specijalno ove sezone.
Misli mda im je veceras najveci domet bod uz dobru igru kao i nesto vise srece na nihovoj strani.
Zenit – Milan x
Obje ekiep igraju neuvjerljivo, u slabim formama, rezultat je imperativ za obje.
Tesko pregnozirati bilo sta, Spaletti je iz Italije pa uz prednost domaceg terena mislim da mogu najmanje uzeti bod. Za nesto vise moraju odigrati jako dobro a nece im biti nimalo lahko. Remi najblizi.
Manchester City – Borussia Dortmund 1
City kuci je svakako favorit, prvak Engleske najbolju ekipu imaju sa jako sirokim izborom igraca.
Dortmund je i prosle sezone na sva tri gostovanja zijanio, ove sezone su poceli nesigurno, cini mi se da ovaj tim teze dolazi do sansi u odnosu na ranije.
Prednost im je sto dolaze ipak rastereceni a City mora ici po pobjedu tako a ce biti pritiska na strani domacih.
Ajax – Real Madrid 2
Pozanto sve, ne treba mnogo trositi rijeci.
Niznji danas bez Thomsona upitan i Panin a gosti bez Kelly McCarthy.Michael Wilkinson,Marko Banić.amarosim je napisao/la:Ok,izvinjavam se svima koji su me poslusali zadnja dva dana,sve sam promasio,nadam se boljim danima......
Aba liga:MZT-Siroki 1 1,45
U Sirokom totalni raspad,odlazak Morovica i brojne novcane kazne sigurno ce se odraziti na momcad,ove godine kao sto sam ranije pisao puno slabiji nego lani i po meni ih ceka borba da izbjegnu zadnje mjesto .....
MZT novajilija u ligi,u prvom kolu iznenadjujuca pobjeda protiv Cibone,po rosteru i nisu nesto posebno ali izgleda da tu ipak stavri funkcioniraju kako treba,predvode ih Gecevski,Čekovski,Mirkovic(unutarnja linija) te izvana Stojanovski,Cade(vrlo dobar suter) i pridoslica Boris Bakić,ocekuje se danas da bude puna dvorana oko 6000ljudi,jucer sam se opekao na Zvezdi pa ih je Zadar pred 5000ljudi sahranio,valjda ce danas isto biti u Skopju.......
Ruska liga:Niznji Novgorod-Unics 2 1,40
Niznji ove sezone doveo Thompsona iz Asvela,Trottera iz Szolnokija,Videnova iz Olina,Brezeca i Labovica,dakle solidna ekipa,nista posebno,ostatak ekipe cine ne bas poznati Rusi...
Unics razocaro u kvalif.za Euroligu,danas ocekujem iskupljenje za to,i prolse sezone su bili razocaravajuce losi u domacoj ligi pa bi ovo ispadanje iz EL moglo utjecati da se vise fokusiraju na domacu ligu(u Eurocupu ce se s ovom ekipom prosetati do polufinala)...............
Jos bolje za pick,vise Nizniju fale njih dvojica(pogotovo Thompson) nego ovima jer je Unics bez ove trojice vec nastupao u kvalif.za EL(doduse nisu se proslavili)ali su i u ovakvom sastavu mnogo jaci od domacina.....vecaveca je napisao/la:Niznji danas bez Thomsona upitan i Panin a gosti bez Kelly McCarthy.Michael Wilkinson,Marko Banić.amarosim je napisao/la:Ok,izvinjavam se svima koji su me poslusali zadnja dva dana,sve sam promasio,nadam se boljim danima......
U Sirokom totalni raspad,odlazak Morovica i brojne novcane kazne sigurno ce se odraziti na momcad,ove godine kao sto sam ranije pisao puno slabiji nego lani i po meni ih ceka borba da izbjegnu zadnje mjesto .....
MZT novajilija u ligi,u prvom kolu iznenadjujuca pobjeda protiv Cibone,po rosteru i nisu nesto posebno ali izgleda da tu ipak stavri funkcioniraju kako treba,predvode ih Gecevski,Čekovski,Mirkovic(unutarnja linija) te izvana Stojanovski,Cade(vrlo dobar suter) i pridoslica Boris Bakić,ocekuje se danas da bude puna dvorana oko 6000ljudi,jucer sam se opekao na Zvezdi pa ih je Zadar pred 5000ljudi sahranio,valjda ce danas isto biti u Skopju.......
Niznji ove sezone doveo Thompsona iz Asvela,Trottera iz Szolnokija,Videnova iz Olina,Brezeca i Labovica,dakle solidna ekipa,nista posebno,ostatak ekipe cine ne bas poznati Rusi...
Unics razocaro u kvalif.za Euroligu,danas ocekujem iskupljenje za to,i prolse sezone su bili razocaravajuce losi u domacoj ligi pa bi ovo ispadanje iz EL moglo utjecati da se vise fokusiraju na domacu ligu(u Eurocupu ce se s ovom ekipom prosetati do polufinala)...............
upravo takoamarosim je napisao/la:Jos bolje za pick,vise Nizniju fale njih dvojica(pogotovo Thompson) nego ovima jer je Unics bez ove trojice vec nastupao u kvalif.za EL(doduse nisu se proslavili)ali su i u ovakvom sastavu mnogo jaci od domacina.....vecaveca je napisao/la:Niznji danas bez Thomsona upitan i Panin a gosti bez Kelly McCarthy.Michael Wilkinson,Marko Banić.amarosim je napisao/la:Ok,izvinjavam se svima koji su me poslusali zadnja dva dana,sve sam promasio,nadam se boljim danima......
20.04.12 MAT Prostejov Ostrava 90 : 71
17.04.12 MAT Ostrava Prostejov 61 : 90
13.04.12 MAT Prostejov Ostrava 94 : 63
07.01.12 MAT Ostrava Prostejov 79 : 82
26.10.11 MAT Prostejov Ostrava 87 : 81
06.04.11 MAT Ostrava Prostejov 59 : 80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.