Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Evo Facebook grupa, pa ako želite, pridružite se ..http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... izard=true
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nek' se krenulo s nečim, i ja sam se pridružioJTS je napisao/la:Evo Facebook grupa, pa ako želite, pridružite se ..http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... izard=true

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pričamo da želimo momka u našoj reprezentaciji, pa hajde sada da vidimo koliko nas takvih ima ..to je samo jedan vid, odnosno pokazatelj koliko želimo momka u reprezentaciji BiH. Ovo je jedan od načina ..zizu1991 je napisao/la:Nek' se krenulo s nečim, i ja sam se pridružioJTS je napisao/la:Evo Facebook grupa, pa ako želite, pridružite se ..http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... izard=true
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
evo raste grupaJTS je napisao/la:Pričamo da želimo momka u našoj reprezentaciji, pa hajde sada da vidimo koliko nas takvih ima ..to je samo jedan vid, odnosno pokazatelj koliko želimo momka u reprezentaciji BiH. Ovo je jedan od načina ..zizu1991 je napisao/la:Nek' se krenulo s nečim, i ja sam se pridružioJTS je napisao/la:Evo Facebook grupa, pa ako želite, pridružite se ..http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... izard=true

@JTS
Jesi li ti napravio grupu?

Dečko je veliki talenat, sigurno najveći u poslijedni 20god. sto se pojavio na Balkanu, a siguran sam i top 3 u Evropi. Ali mislim da su šanse da zaigra za BiH veoma male. On je pod komandom najvećeg hrvatskog mafioze sto se tice nogometa Maminja, a rodjen je u Zagrebu. Mamić ima izuzetno veliku moć u HNS-u i tako da će sve učiniti da možda već ove sezone ga pozovu u A tim Hrvatske. Ali opet tata Sejad je bio repr. BiH i nadamo se da će tata da odluci da Alen igra za BiH, jer se je znao suprostaviti Mamiću kod prijasnji ugovora za Alena. I da nece prodati djete za šaku kuna i izdati BiH.
MoRe bit', al' ne mora da značiSheyi je napisao/la:@JTS

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Najpametniji post sto sam procitao ovdje pesimisti zaobidite ovu temu pustite nas da se izborimo za malog.Offside je napisao/la:Bravo momci, svaka čast. Pogotovo ovom koji je stupio u kontakt sa mlađim burazom. To je stav koji se traži! Pesimiste molim da ne komentiraju ništa dok se situacija do kraja ne razjasni. Ako budu u pravu, nek nam na kraju dođu i napiju se krvi, nema problema. Oportuniste koji se pored zdravih očiju prave slijepi i furaju priču "imamo mi takve djece na bacanje" ignorirati. Imamo priliku kaparisati jednog od najvećih talenata svijeta, sina našeg bivšeg reprezentativca od kojeg bi čak mogli imati koristi već u Brazilu, tada će imati blizu 18. A o daljnoj budućnosti da ne pričamo. Znam da je nezahvalno prognozirati vrhunsku karijeru, ipak je to još dijete, ali ovog malog stvarno samo neki veliki poremećaj u glavi ili ne daj Bože neka teška ozljeda mogu spriječiti da ostvari vrhunsku karijeru.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ama ljudi dragi, mali mi gleda klipove znam da je ono njegov profil 100%, a vi što ne vjerujete nađite gdj ebroj prodoice Halilović, pa fino nazovite pa se uvjerite za koga mali želi da igra. Meni je dovoljno da znam za koga želi, nakon onog što mi je napisao njegov brat. Tako da, manite mi pesimizma 

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Sta su oni nama igraca "ukrali", red bi bio da i mi jednog njihovog kaparisemo.
Jedina nada mi je sto su se njegov otac i Mamic zakacili oko njegovog ugovora, htio Maminjo da potpise svoj "cuveni" ugovor da mu ovaj i od penzije 10% daje, al ne dade ćaća njegov.
Nisu nam sanse vece od 20% da ce za nas zaigrat...
Jedina nada mi je sto su se njegov otac i Mamic zakacili oko njegovog ugovora, htio Maminjo da potpise svoj "cuveni" ugovor da mu ovaj i od penzije 10% daje, al ne dade ćaća njegov.
Nisu nam sanse vece od 20% da ce za nas zaigrat...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Jako podsjeca na Canalesa, i izgledom i stilom igre. Valjda ce imati vise srece nego ovaj sa ozljedama.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Canales je igracina,a bude li Alen kao on i zaigra za BiH blago nama ondaMulder je napisao/la:Jako podsjeca na Canalesa, i izgledom i stilom igre. Valjda ce imati vise srece nego ovaj sa ozljedama.
[youtube][/youtube]

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
San mu je igrati za reprezentaciju, nigdje nije spomenuo koju reprezentaciju, cak je, i to me jos vise uvjerilo da ce igrati za nas, i rekao izbornik za onoga koji bude, malo se zapetljao u svemu tome, nije htjeo da otkrije i da ih razocara, ali mali je definitivno Bosanac.AdoS je napisao/la:http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da,da... Namazan je mali a tek mu šesnaestaTracy3McGrady je napisao/la:San mu je igrati za reprezentaciju, nigdje nije spomenuo koju reprezentaciju, cak je, i to me jos vise uvjerilo da ce igrati za nas, i rekao izbornik za onoga koji bude, malo se zapetljao u svemu tome, nije htjeo da otkrije i da ih razocara, ali mali je definitivno Bosanac.AdoS je napisao/la:http://www.rtl.hr/vijesti/sport/513166/ ... -nogometa/

ma 100% bosanac
samo ga ovi iz saveza trebaju sto prije kontaktirat i dati mu doznanje da na njeg BiH itekako računa... I ovi bivši suigrači njegovog oca trebaju mu makar otić u posjetu
ako se naši potrude oko Alena ne sumnjam nimalo da će za BiH zaigrati... ali ako budu kao i u proslosti ne piše se dobro
pa šta je ovo samo 86
pa daj zovite prijatelje https://www.facebook.com/ZelimoAlenaHal ... ntacijeBih" onclick="window.open(this.href);return false;

pa šta je ovo samo 86

Dali iko ovo cita iz saveza daj reagujte ljudi sad je vrijeme da brzo se djeluje.Osim ,Susic,Jagodic bilo ko morate reagovati.Ako treba poziv u A selekciju odmah sada u kvalifikacijama.
Mi bosanci bi sve nešto htjeli, a nećemo ku*cem da mrdnemo za to nešto ..
Raja, mi moramo učiniti sve što možemo da mali zaigra za BiH ..čak ako nam ne uspije, znati ćemo da smo pokušali. Neka svako od vas animira nekog, novinara, itd. Neka novinari pišu da ga želimo, da je osnovana Facebook grupa kao neka vrsta peticije da se sve učini da pokušaju malca dovest' pod našu zastavu. Na sve moguće načine treba pokušat', pa i na tekmi protiv Litvanije treba napraviti neku parolu ..ako neko od vas poznaje nekog od BHFanaticosa, neka im prenese ideju, pa i sami BHF treba da se bore i učine sve da mali bude naš.
Siguran sam da bi malcu srce zakucalo kada vidi parolu sa BP na kojoj piše da ga želimo u našoj repki.
Raja, mi moramo učiniti sve što možemo da mali zaigra za BiH ..čak ako nam ne uspije, znati ćemo da smo pokušali. Neka svako od vas animira nekog, novinara, itd. Neka novinari pišu da ga želimo, da je osnovana Facebook grupa kao neka vrsta peticije da se sve učini da pokušaju malca dovest' pod našu zastavu. Na sve moguće načine treba pokušat', pa i na tekmi protiv Litvanije treba napraviti neku parolu ..ako neko od vas poznaje nekog od BHFanaticosa, neka im prenese ideju, pa i sami BHF treba da se bore i učine sve da mali bude naš.
Siguran sam da bi malcu srce zakucalo kada vidi parolu sa BP na kojoj piše da ga želimo u našoj repki.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.