Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Backy
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Backy » 03 okt 2012, 01:09

BenjooJutub je napisao/la:slika

Alenov brat Dino, mi je ovo rekao! ;)
Nema potrebe više išta govoriti, momak bi želio da igra za BiH! Treba sad ovo pokazat novinarima, selektorima, čelnicima saveza.. Neka oni odluče, šta i kako.
Ovo je dovoljno momcino mi te zelimo hajmo malo savez,novinari i navijaci ne dopustimo hrvatima da ga uzmu
HOCEMO ALENA U BH REPREZENTACIJI
Zadnja izmjena: Backy, dana/u 03 okt 2012, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 03 okt 2012, 01:12

BenjooJutub je napisao/la:slika

Alenov brat Dino, mi je ovo rekao! ;)
Nema potrebe više išta govoriti, momak bi želio da igra za BiH! Treba sad ovo pokazat novinarima, selektorima, čelnicima saveza.. Neka oni odluče, šta i kako.
Ajde Benjo ako vec gledaju tvoje klipove , malo ti u klipu spominji momka i brata mu ..pokusaj preko klipova uticat na njega,pa vidi ocel ti u privatnoj poruci ista odgovorit :lol:
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 okt 2012, 01:16

Najbolje bi bilo momka pustiti na miru, on je maltene jos djete i ne treba mu stvarati pritisak. Ako on zeli i ako mu otac zeli onda ce igrati za BIH.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 okt 2012, 01:21

geoxx je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ciro bi ga vec odavno galvanizirao da igra za nas. Joj nemogu docekati da cujem njegove provale na utakmici protiv Grcke. Neznam zasto ali pored citavog stresa koji cu imati pri toj utakmici, blizu infarkta, znam da ce me njegovi ludi, specificni komentari nekako smiriti. Sve dok Marijan ne drekne ko lud, kad grcki golman bude hvatao iza sebe.
ee jarane , nevezano za temu , vidim spominjes ciru i marjana , da nece njih 2 u tandemu komentirati tekmu ? to bi mi bio san snova :)
Hoce. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 03 okt 2012, 01:22

E ljudi koji navijate za repku BH ako ste pesimisti za malog ,molim vas da nam ne otezavate sa ovim pokusajem da jednog od najvecih talenata europe dovedemo pod BH stijeg.Zadrzite za sebe svoje misljenje molim vas i onako ovo ce biti jako tesko zbog Dinamo lobija .Znaci pustite nas koji zelimo malog da pokusamo sve da ucinimo da se to ostvari .
HOCEMO ALENA U BH REPREZENTACIJU

stampy

Post Postao/la stampy » 03 okt 2012, 01:37

[youtube][/youtube]

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 03 okt 2012, 01:41

stampy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovdje pripadas Alene nek te srce vodi

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 03 okt 2012, 01:56

pape, pod ruku sa ivicom i malom na noge. ne pretjerujem, mali je fakat vanserijski talenat i bi ce od njeg igrac da ga ****. vjerovatno u ovom trenutku ni on, ni njegov stari nisu na cisto za kog igrati, odlucit ce neke sitinice, moment, a neke privatna posjeta da se da malom do znanja da se najozbiljnije racuna na njeg moze samo pomoci.

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 03 okt 2012, 02:11

phenom je napisao/la:pape, pod ruku sa ivicom i malom na noge. ne pretjerujem, mali je fakat vanserijski talenat i bi ce od njeg igrac da ga ****. vjerovatno u ovom trenutku ni on, ni njegov stari nisu na cisto za kog igrati, odlucit ce neke sitinice, moment, a neke privatna posjeta da se da malom do znanja da se najozbiljnije racuna na njeg moze samo pomoci.
Upravo tako

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 03 okt 2012, 04:27

BenjooJutub, kako znas da je momak pravi, zasto je njegov brat na njegovu profil sliku?

Ali svaka ti cast za ovo, tako se to radi :mrgreen:

Samo sad da bi BHF napravio neki transparent za Alena protiv Litvanije to bi bilo fantasticno.. "Alene igraj za Majku Bosnu" i sliku njega u Bosanski dres ispod toga kraj Dzeke ;)
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 03 okt 2012, 06:35, ukupno mijenjano 3 puta.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 03 okt 2012, 05:34

Vrsajevic i Halilovic

slika

Cudi me koja uloga bi mogao Alispahic imati na sve ovo.. treba sto vise da se druzi sa momkom :mrgreen:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 okt 2012, 10:00

ja pratim nase talente stvarno vec odavno i od ovih spomenutih (halilovic, vuckic, seferovic, hajrovici, kolasinac,...) mislim da bas HALILOVIC i VUCKIC su najvise u najmanju ruku indirektnih naznaka i izjava dali da bi najvise volili da igraju za nas.
sad je sve na savezu ali i na nama navijacima!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 okt 2012, 10:03

jedan momak sa drugog foruma napravio! bravo!

http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... photo.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Backy
Kontakt:

Post Postao/la Backy » 03 okt 2012, 10:08

edinjo-bih je napisao/la:jedan momak sa drugog foruma napravio! bravo!

http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... photo.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno nek mali zna da ga zelimo

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 03 okt 2012, 10:27

Super!!!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 03 okt 2012, 12:20

Bravo momci, svaka čast. Pogotovo ovom koji je stupio u kontakt sa mlađim burazom. To je stav koji se traži! Pesimiste molim da ne komentiraju ništa dok se situacija do kraja ne razjasni. Ako budu u pravu, nek nam na kraju dođu i napiju se krvi, nema problema. Oportuniste koji se pored zdravih očiju prave slijepi i furaju priču "imamo mi takve djece na bacanje" ignorirati. Imamo priliku kaparisati jednog od najvećih talenata svijeta, sina našeg bivšeg reprezentativca od kojeg bi čak mogli imati koristi već u Brazilu, tada će imati blizu 18. A o daljnoj budućnosti da ne pričamo. Znam da je nezahvalno prognozirati vrhunsku karijeru, ipak je to još dijete, ali ovog malog stvarno samo neki veliki poremećaj u glavi ili ne daj Bože neka teška ozljeda mogu spriječiti da ostvari vrhunsku karijeru.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 okt 2012, 12:30

Još jedan dokaz koliko je naš savez jadan i da se ništa nije promjenilo :roll:

Jedan obični forumaš lakše dođe do igrača, nego ljudi iz administracije :roll: :roll:

Bravo Benjamine :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 okt 2012, 12:32

Treba osnovati grupu na Facebooku pod nazivom recimo: "Hoćemo Alena Halilovića u dresu reprezentacije BiH" ..i onda naravno da se dosta raje pridruži grupi, treba pokušat' na sve načine, animirat' sve, novinare, selektore, bivše i sadašnje igrače, itd. Svako ko može stupit' u kontakt' s malim da ga "nagovori". Idemo na sve ili ništa, ništa već imamo !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 okt 2012, 12:33

redarmy0 je napisao/la:BenjooJutub, kako znas da je momak pravi, zasto je njegov brat na njegovu profil sliku?
Ako je mlađi od brata šesnaestogodišnjaka, odgovor se sam nameće. :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 okt 2012, 12:42

Donnie Darko je napisao/la:
redarmy0 je napisao/la:BenjooJutub, kako znas da je momak pravi, zasto je njegov brat na njegovu profil sliku?
Ako je mlađi od brata šesnaestogodišnjaka, odgovor se sam nameće. :mrgreen:
pa znate kako zna? mali ima i svoje slike na profilu. provjerite i sami nemojte covjeka ispitivati ko milicija :mrgreen:

a mali dino kako sam citao je isto u skoli dinama i ima 14 godina

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.