FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Izjava Yuppa (klempe)poslije utakmice: "Wir häten unsere Chancen nutzen müssen.In einigen Situationen haben wir auch in der Abwehr nicht gut ausgesehen.Wir haben permanent Druck gemacht,müssen aber den Sieg des Gegners anerkennen".
- crvenocrni
- Kontakt:
Jesu ovo oni @antonovi, pa s obzirom da je Bate skoro u rangu sa Dinamom iz Zagreba nije ovo tako ni los rezultat za Bajern, jedva sa hendikepom izgubili
P.S.
Moram malo, i on visi na Milanovoj temi

P.S.
Moram malo, i on visi na Milanovoj temi

to je jedan takticki poraz !!!! lahko moguce da ce mo kikst i u BL,sve je pod kontrolom,ali treba da se osjeti i poraz,
VOLIM BAYERN
Bayo odigrao za kladionice
Vole oni ovako protiv ovih Sovjeta , neocekivano izgubiti.kad se Plinari i Švabe udruze , spoje ugodno s korisnim.

Vole oni ovako protiv ovih Sovjeta , neocekivano izgubiti.kad se Plinari i Švabe udruze , spoje ugodno s korisnim.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ne treba zaliti niti tugovati za porazom,morao je doci. Vidim da ste se neki obrusili na Xerdan-a.. zasto na njega,a ne na Boatenga, Dantea i ostalu kompaniju koja je bila totalno ukocena?
Vidite jednu stvar,ukoliko Bayern nastavi sa igrama koje je pruzao do ove utakmice,ovaj poraz nece imati nikakvog znacenja skoro,a vi se nasli odmah kritikovati.
Sto niko Kroosa ne kritikuje? Mandzukica? Pa jbg izuzev par igraca treba citavu ekipu kritikovat!!!
Nismo odigrali na nivou i gotova stvar!!!
@anelbavarac
aj ziv bio stavi kakav avatar,kad vidim neki post bez avatara naprosto se najezim!!!
Vidite jednu stvar,ukoliko Bayern nastavi sa igrama koje je pruzao do ove utakmice,ovaj poraz nece imati nikakvog znacenja skoro,a vi se nasli odmah kritikovati.
Sto niko Kroosa ne kritikuje? Mandzukica? Pa jbg izuzev par igraca treba citavu ekipu kritikovat!!!
Nismo odigrali na nivou i gotova stvar!!!
@anelbavarac
aj ziv bio stavi kakav avatar,kad vidim neki post bez avatara naprosto se najezim!!!
Imas pozdrav!!!Genghis je napisao/la:Znaci i od bjelorusa ste počeli gubiti i primati po 3 komada , katastrofa. Godinama bez pravog trofeja, a sad kriminalnim igrama dovode u pitanje i nastup u knock out fazi lige prvaka
Stern des Südens
Svaka cast za pocetak sezone ali brate jeste se podigli to je strasno...kao da ste vec sve trofeje u sezoni osvojili.
Dobro ce vam doci ovaj poraz koji u konacnici nece imati veliku ulogu na sam prolaz a malo ce se ekipa spustiti na zemlju pred nastavak sezone.
Dobro ce vam doci ovaj poraz koji u konacnici nece imati veliku ulogu na sam prolaz a malo ce se ekipa spustiti na zemlju pred nastavak sezone.
- anton 1983
- Kontakt:
Krepat ću od smijeha!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Alo ba ljudi,cujete li vi sebe? Ja sam morao pacijente u drugu sobu da odvedem da ovo ne citaju... Sto odmah dizete paljbu i bacate drvlje i kamenje??? Zar tako rade istinski navijaci?Zar niste taj isti Bayern vec vidjeli okicen sa sve tri pehara i govorili da smo najbolji, najljepsi, najkrasniji, nejsexy i sta sve ne... Istinski se navijaci ne mijenaju poslije jednog poraza. Sjetite se samo Gaalove prve LP sezone i gdje smo dogurali... Sjetite se Gaalove druge LP sezone i dokle smo dosli...
Ako je poraz mogao doci u bolji vrijeme, to je bilo sinoc. Sasvim dovoljno vremena da se sve ispravi i na pravi kolosijek dovede. Zato zacepite gubice i pustite ove letece provokatore nek lijece svoje frustracije na temi Bayerna,a mi cemo nadtaviti tamo gdje smo stali - nizati pobjede
Losa noc i nista drugo i tisu misu!!!
Jedan bavarska polu-ikona je objavila kraj karijere...
Danke für alles

Ako je poraz mogao doci u bolji vrijeme, to je bilo sinoc. Sasvim dovoljno vremena da se sve ispravi i na pravi kolosijek dovede. Zato zacepite gubice i pustite ove letece provokatore nek lijece svoje frustracije na temi Bayerna,a mi cemo nadtaviti tamo gdje smo stali - nizati pobjede

Losa noc i nista drugo i tisu misu!!!
Jedan bavarska polu-ikona je objavila kraj karijere...
Danke für alles

Sent from my Philips Smart TV.
ja stvarno ne znam zasto pojedinci napadaju igrace kad i dr. adini pacijenti znaju da je usljivi jup hejnkes jedini krivac za sinosnji poraz.
svak ziv zna da maleni bate borisov igra teski katenacio - stil u kojem se ekipa brani sa najmanje 8 igraca + dvojica nesto isturenijih, brzih krila koja su tu da istrce kontru.
sve u svemu, radi se o malom klubu koji nema snage a bome ni znanja da igra ofanzivni fudbal.
dakle, sve sto je trebalo uraditi jeste izvuci ih i natjerati da napadnu(gdje ce drugu ako ne na svom terenu).
sta je uradio hejnkes? naredio je totalnu ofanzivu u kojoj je 6, 7, pa cak i 8 igraca permanentno pritiskalo protivnicki gol ostavljajuci sve samo ne brze boatenga, dantea i ponekad badstubera na milost i nemilost ultra-mega brzim krilnim igracima borisova.
od bezbroj mogucih kombinacija orangutan hejnkes bira jedan, jedini stil koji odgovara borisovu.
umjesto da svoje igrace poduci mudrosti pa da znaju odglumiti slabost na koju ce protivnik nasjesti a koju bi kasnije hladno kaznili, pavijan naredjuje totalni napad u kojem su igraci bezglavo jurisali ka golu protivnika.
ustvari, gori sam ja sto pisem i dzabe se nerviram kad znam da nema tog covjeka koji ce otjerati babuna hejnkesa - ulijevog najboljeg prijatelja. umjesto da se dovede trener koji bi sa ovim predobrim kadrom pokorio bundesku a mozda i evropu, gura se ishlapljeli hejnkes koji konstantno ponavlja greske kakve se ne potkradaju ni mnogo mladjim strucnjacima.
ps.
martinez
samo lud covjek moze skrsiti 40 miliona za malo okretniju verziju gustava ali bez truna iskustva u velikim utakmicama na int. sceni.
klasicni destruktivac kojem moras dodati ofanzivniju sesticu koja ce biti zaduzena za upravljanje igrom.
gledao sam ga i slobodno mogu reci da nije bolji od npr. brace bender.
od yaye je udaljen kao sto je tomica udaljen od riberija.
svak ziv zna da maleni bate borisov igra teski katenacio - stil u kojem se ekipa brani sa najmanje 8 igraca + dvojica nesto isturenijih, brzih krila koja su tu da istrce kontru.
sve u svemu, radi se o malom klubu koji nema snage a bome ni znanja da igra ofanzivni fudbal.
dakle, sve sto je trebalo uraditi jeste izvuci ih i natjerati da napadnu(gdje ce drugu ako ne na svom terenu).
sta je uradio hejnkes? naredio je totalnu ofanzivu u kojoj je 6, 7, pa cak i 8 igraca permanentno pritiskalo protivnicki gol ostavljajuci sve samo ne brze boatenga, dantea i ponekad badstubera na milost i nemilost ultra-mega brzim krilnim igracima borisova.
od bezbroj mogucih kombinacija orangutan hejnkes bira jedan, jedini stil koji odgovara borisovu.
umjesto da svoje igrace poduci mudrosti pa da znaju odglumiti slabost na koju ce protivnik nasjesti a koju bi kasnije hladno kaznili, pavijan naredjuje totalni napad u kojem su igraci bezglavo jurisali ka golu protivnika.
ustvari, gori sam ja sto pisem i dzabe se nerviram kad znam da nema tog covjeka koji ce otjerati babuna hejnkesa - ulijevog najboljeg prijatelja. umjesto da se dovede trener koji bi sa ovim predobrim kadrom pokorio bundesku a mozda i evropu, gura se ishlapljeli hejnkes koji konstantno ponavlja greske kakve se ne potkradaju ni mnogo mladjim strucnjacima.
ps.
martinez

samo lud covjek moze skrsiti 40 miliona za malo okretniju verziju gustava ali bez truna iskustva u velikim utakmicama na int. sceni.
klasicni destruktivac kojem moras dodati ofanzivniju sesticu koja ce biti zaduzena za upravljanje igrom.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bravo !secer je napisao/la: dakle, sve sto je trebalo uraditi jeste izvuci ih i natjerati da napadnu(gdje ce drugu ako ne na svom terenu).
Selam prijatelju stari.secer je napisao/la: martinez![]()

Bili smo zajedno, a zašto olako izda one koji znaju i pređe na drugu stranu?
Martinez da zamijeni Bastia, nema šanse, naveo sam četvoricu naših koja su baš teško zamijenjiva, a među njima i Basti.
Tražilo se, tražili smo zamjenu za Bastia, a šta dobili, dobili zamjenu za Gustava koji je usput rečeno vrh defanzivnih u Evropi i svijetu, i to za 40 mil.

Čak Martinez više teži tom elegantnom stoperu, nego li veznom fudbaleru, a mnogo sam pričao, mnogo i prije li njegovog dovođenja, za 40 mil. smo trebali biti momentalno dosta jači, no da znate jači smo samo na klupi.

Tako da smo ostali bez prave zamjene za Generala, Kroos je tu najbliži, ali opet ne može držati taj kontinuitet, i ne daj Bože da se opet ponovi prošlogodišnja povreda, uz razigrani Dortmund, a sada će krenuti njihov nezaustavljivi niz, bi sve prokockali.
Neki ga osporavaju, neki ne vole, neki cijene, neki vole, no šta god da mislili Schweinsteiger je srce ove ekipe!

Dosta sam o ovoj temi već pričao, tako nek' ostane na ovom, a vrijeme će pokazati.

Inače pamtim da sam 2 puta pogrešno procijenio, riječ o Badstuberu i Kraftu, a Brenu sam cijenio, no ne bijah upoznat sa budalom.
Od Usamija su mnogi čuda očekivali, no odmah u startu rekoh ima dosta i u glavi, a ovo što u Hofi zabija povremeno ne treba da rastužuje ove mlađe poznavaoce, a stariji, oni koji znaju, znaju da baš i nije sve tako kako se na prvu čini.
Inače treba znati i biti realan, puno sam branio Tymu i Buytu, no već sada moramo reći da su ih godine sustigle, teško da na njih nešto možemo računati, pali su, a svoju formu teško mogu povratiti, mogu samo još down da idu, pa stoga je Martinez doveden kao Tymkanova zamjena.
Čudno vam zvuči?

E nemojte se čuditi, tako je kako je!

@secer stoji ti ovo sa taktikom, no isto tako stoji da je Muller sinoć imao bezbroj početničkih grešaka, olako izgubljenih lopti, Muller sijevne kad se najmanje nadaš, no isto tako moramo reći da smo dosta ubojitiji sa Robenom ili Shaqirijem.
Kod Mullera fali kontinuitet, neshvatljivi su njegovi padovi, evo već drugu-treću da nije odigrao na nivou prethodnih.
Sad će se probuditi, pa opet malo spavati i tako evo treću godinu zaredom.
Može i mora više!

Ne znam kako ste tako ostri prema Martinezu.Pa sinoc su svi podbacili. Sigurno u tim kritikama vam njegova cijena bode oci .
isto kai i amerosm kaze za Xerdana tako i vi za Martineza iako je taj Martinez protiv Valencie i Wolfsburga odigrao dobro ono vrijeme sto je bio u igri
Utakmicu od snioc zaboraviti idemo dalje . Valja sad Hofenhajmu dat sedam komada
isto kai i amerosm kaze za Xerdana tako i vi za Martineza iako je taj Martinez protiv Valencie i Wolfsburga odigrao dobro ono vrijeme sto je bio u igri
Utakmicu od snioc zaboraviti idemo dalje . Valja sad Hofenhajmu dat sedam komada

Thomas Müller - Fußballgott
Ista stvar kao i sa Modrićem (eto i cijena im je ista čakdon_burza je napisao/la:Ne znam kako ste tako ostri prema Martinezu.Pa sinoc su svi podbacili. Sigurno u tim kritikama vam njegova cijena bode oci .

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
dankeedotabako je napisao/la:Bravo !

ooooo, vealejkumuselam ve rahmetullahi veberekatuhu dobri covjece iz ponosne zemlje hercegoveKlare je napisao/la:Selam prijatelju stari

svajn je pokazao da umije i moze, samo sto mu treba kontinuiteta da bismo mogli reci da je svjetska klasa.Klare je napisao/la:Martinez da zamijeni Bastia, nema šanse, naveo sam četvoricu naših koja su baš teško zamijenjiva, a među njima i Basti.
dok je igrao pod gaalovom palicom + svjetsko prvenstvo, nisu grijesili oni koji su govorili da se radi o svjetskoj klasi jer je u tom momentu bio sami vrh.
ali, kao sto ranije spomenuh, svajnu fali kontinuitet. jer, ako bismo gledali proslu i pretproslu sezonu, onda slobodno mozemo reci da je flop.
dakle, potrebno je da se sabere, razbije tu mentalnu blokadu(haman da je posve labilna licnost) koja ga koci i pokaze da je vrijedan para koje zaradjuje.
haman da je tako. barem na osnovu dosad vidjenog.Klare je napisao/la:Tražilo se, tražili smo zamjenu za Bastia, a šta dobili, dobili zamjenu za Gustava
to je to sto handri nase koke a horoz nijeKlare je napisao/la:40 mil.

to je ono sto ce ga pratiti dokle god bude igrao u bayi, bas kao sto prati gomeza.
slazem se.Klare je napisao/la:Čak Martinez više teži tom elegantnom stoperu, nego li veznom fudbaleru
zavisi kako ce proci u ligi prvaka. ako u najelitnijem takmicenju docekaju proljece, onda slobodno mozemo reci da nece biti konkurenti za titulu.Klare je napisao/la:ne daj Bože da se opet ponovi prošlogodišnja povreda, uz razigrani Dortmund, a sada će krenuti njihov nezaustavljivi niz, bi sve prokockali.
jer, domuz nema kadra koji ce se izboriti na 2 fronta.
u sezoni u kojoj se titula mora vratiti u minhen, najprece je da se svajn vrati u staru formu.Klare je napisao/la:ta god da mislili Schweinsteiger je srce ove ekipe!
bio je los, priznajem. nakon nekih pola sata sam dreknuo da ga vadi, al haman da je bate u nekoj zabiti pa me hejnko nije cuoKlare je napisao/la:Muller sinoć imao bezbroj početničkih grešaka, olako izgubljenih lopti

don_burza je napisao/la:Valja sad Hofenhajmu dat sedam komada![]()

Zadnja izmjena: secer, dana/u 03 okt 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Problemi u raju?
Djeca vam se smiju, a Reufe
(mada mudro zboris -i meni taj plinovod nesto cvrcka u malom mozgu
).

Der Mann für die entscheidenden Tore.
da je mali, mali je.Hare_BvB je napisao/la:meni nesto cvrcka u malom mozgu
neprijatelju stari, primi ovaj volej na koji si se sam namjestio i ne se ljutit´

secer je napisao/la:da je mali, mali je.

Neka, neka, samo ti likuj, ostaces bez gaca i gologuz kad se budes najmanje nadao.secer je napisao/la:neprijatelju stari, primi ovaj volej na koji si se sam namjestio i ne se ljutit´![]()

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Da li je potrebno reći da se slažem sa svime što si rekao o Don Juppu? Da li je potrebno da izrazim nezadovoljstvo postavljanjem taktike jučer? Da li je potrebno reći da trebamo novog trenera?secer je napisao/la:od bezbroj mogucih kombinacija orangutan hejnkes bira jedan, jedini stil koji odgovara borisovu.
secer je napisao/la:martinez
Uvijek sam govorio da je Javi Martinez igrač koji je spor. No isto tako je igrač koji ima znanje , tehniku.....
Ja bih osobno pričekao sa konačnom procjenom o ovom igraču. Kada Martinez odradi pripreme na zimu tek onda ćemo vidjeti o kakvom se igraču radi, po mojem mišljenju. Javi je trenutno fizički nedorastao zadatku. Zato, pričekajmo.
+1Stefan Effenberg je napisao/la:Ja bih osobno pričekao sa konačnom procjenom o ovom igraču. Kada Martinez odradi pripreme na zimu tek onda ćemo vidjeti o kakvom se igraču radi, po mojem mišljenju. Javi je trenutno fizički nedorastao zadatku. Zato, pričekajmo.
Prerano ocjenjujemo Martineza, pogotovo sto igra na jednoj poziciji gdje uvijek treba jedan malo duzi period adaptiranja u ekipi.
Pozdrav za tebe, i navrati nam cesce!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pozdrav i tebi, pratim ja ovu temu, bez brige. Vala jedva čekam malo više vremena jer jednostavno imam toliko toga za napisati a ne mogu. Najkasnije drugu srijedu se vraćam u potpunosti.Bilall je napisao/la: Pozdrav za tebe, i navrati nam cesce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.