Ma reci mu samo, da svi Bosanci i Hercegovci zele da vide Alena rame uz rame sa Dzekom.BenjooJutub je napisao/la:
Alenov brat Dino, mi je ovo rekao!
Nema potrebe više išta govoriti, momak bi želio da igra za BiH! Treba sad ovo pokazat novinarima, selektorima, čelnicima saveza.. Neka oni odluče, šta i kako.
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Principatus
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Daj malom link ove teme na forumu, da vide kolko ih zelimo da igraju za nasu repkuBenjooJutub je napisao/la:
Nema potrebe više išta govoriti, momak bi želio da igra za BiH! Treba sad ovo pokazat novinarima, selektorima, čelnicima saveza.. Neka oni odluče, šta i kako.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Žvakate temu koju je već neko ižvakao i vama ispljuvao da vi nastavite. Pustite momka neka se razvije u osobu pa onda ovdje palamudite o njemu. 

Dragon Town
AKO je to Dino.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To nesmijemo da uradimo, inače ćemo poslije trebati koristiti antifriz pri refreshanju teme nakon određenog vremenazmaj_Bosne je napisao/la:Žvakate temu koju je već neko ižvakao i vama ispljuvao da vi nastavite. Pustite momka neka se razvije u osobu pa onda ovdje palamudite o njemu.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma mali je izgubljen,pisi propalo..Cim on kaze izbornik a ne selektor nema nade za njeg 

Da vratimo izbornika Ciru?chily-rz je napisao/la:Ma mali je izgubljen,pisi propalo..Cim on kaze izbornik a ne selektor nema nade za njeg
Jeste optereceni likom
toliko imamo nase djece po europi koji zele igrati za nas tim,a ovdje idu pricu o nekom 16-godisnjaku koji ne zna sta hoce
za koga god se odlucio svejedno mi,hebe mi se..imamo mi igraca koji zele nositi dres BiH !

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Principatus
- Kontakt:
Ciro bi ga vec odavno galvanizirao da igra za nas. Joj nemogu docekati da cujem njegove provale na utakmici protiv Grcke. Neznam zasto ali pored citavog stresa koji cu imati pri toj utakmici, blizu infarkta, znam da ce me njegovi ludi, specificni komentari nekako smiriti. Sve dok Marijan ne drekne ko lud, kad grcki golman bude hvatao iza sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja radi glasa Marjana budem jos nervozniji, isto vazi za Bahu. Dok cujem njega, posjeti me na onu tekmu protiv Danske na Kosevu i Marakanu. Uh ko ce izdrzat tu Atinu.Principatus je napisao/la:Ciro bi ga vec odavno galvanizirao da igra za nas. Joj nemogu docekati da cujem njegove provale na utakmici protiv Grcke. Neznam zasto ali pored citavog stresa koji cu imati pri toj utakmici, blizu infarkta, znam da ce me njegovi ludi, specificni komentari nekako smiriti. Sve dok Marijan ne drekne ko lud, kad grcki golman bude hvatao iza sebe.
Moze i to,pa s Alenom i Cirom u Afriku..Cartman je napisao/la:Da vratimo izbornika Ciru?chily-rz je napisao/la: Ma mali je izgubljen,pisi propalo..Cim on kaze izbornik a ne selektor nema nade za njeg![]()

tata ciro je uz nas, ne brinite nista! **** cemo im majkuPrincipatus je napisao/la:Ciro bi ga vec odavno galvanizirao da igra za nas. Joj nemogu docekati da cujem njegove provale na utakmici protiv Grcke. Neznam zasto ali pored citavog stresa koji cu imati pri toj utakmici, blizu infarkta, znam da ce me njegovi ludi, specificni komentari nekako smiriti. Sve dok Marijan ne drekne ko lud, kad grcki golman bude hvatao iza sebe.

I ako bude igrao za nas, ocekujte ga tek za 2 ako ne i 3 godine, znaci otprilike na evropskom prvenstvu 2016. Vaznije je razgovarati sa ocem i forsirati nastup za U21. Naravno da napusti dinamo u medjuvremenu. 

Odlazi Safete.
A možda u trećem srednje pronađe strast prema umjetnosti,batali loptu i posveti se vajanju skulptura.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
daj mu ovu slikuBenjooJutub je napisao/la:

http://upload.slike.com/?v=j9btI.jpg
- Principatus
- Kontakt:
Stampy hebote covjece, dobar si, stvarno dobar. 

- delpiero20
- Kontakt:
Nije meni toliko do toga ako se on odluci za Hrvatsku da igra..ako to bude zelio neka ga ali mi je do toga sto su Hrvati i Srbi u BIH toliko dvolicni da to nije normalno...
Svaki Bosnjak koji je rodjen u Srbiji ili Hrvatskoj je kao njihov, a kad je prica o Hrvatu ili Srbinu rodjenom u BIH onda nastane opsti haus...
Svaki Bosnjak koji je rodjen u Srbiji ili Hrvatskoj je kao njihov, a kad je prica o Hrvatu ili Srbinu rodjenom u BIH onda nastane opsti haus...
inače, oni koji bi mogli stupiti u kontakt sa Sejadom su njegova raja:
KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO 1998: DANSKA - BOSNA I HERCEGOVINA 2:0
Stoje: Muhamed Konjic, Mirsad Dedic, Elvir Bolic, Elvir Baljic, Mirsad Hibic, Suvad Katana
Cuce: Meho Kodro, Sejad Halilovic, Nermin Sabic, Bakir Besirevic, Vlatko Glavas.
ee jarane , nevezano za temu , vidim spominjes ciru i marjana , da nece njih 2 u tandemu komentirati tekmu ? to bi mi bio san snovaPrincipatus je napisao/la:Ciro bi ga vec odavno galvanizirao da igra za nas. Joj nemogu docekati da cujem njegove provale na utakmici protiv Grcke. Neznam zasto ali pored citavog stresa koji cu imati pri toj utakmici, blizu infarkta, znam da ce me njegovi ludi, specificni komentari nekako smiriti. Sve dok Marijan ne drekne ko lud, kad grcki golman bude hvatao iza sebe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.