Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Pa vidim i da se grcki navijaci prepiru i diskutuju jako zestoko izmedju sebe, jer se nikako nemogu dogovoriti kojim ce rezultatom protiv nas pobijediti. To je predmet diskusije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Daj link gdje pratis da uletimo malo 

President of the Union of European Football Associations
Jel to i grčki znaš ?Principatus je napisao/la:Pa vidim i da se grcki navijaci prepiru i diskutuju jako zestoko izmedju sebe, jer se nikako nemogu dogovoriti kojim ce rezultatom protiv nas pobijediti. To je predmet diskusije.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Na njemackom forumu, tu svako ima svoj kutak. Grci isto. Mi smo zajedno sa Hrvatima u podforumu, Srbi sa Albancima. Dozvoljeno je samo na njemackom pisati.zizu1991 je napisao/la:Jel to i grčki znaš ?Principatus je napisao/la:Pa vidim i da se grcki navijaci prepiru i diskutuju jako zestoko izmedju sebe, jer se nikako nemogu dogovoriti kojim ce rezultatom protiv nas pobijediti. To je predmet diskusije.svaka ti čast, ozb.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Aha, @bagrcavi, pa ne možeš sve doslovno prevesti, google translate je ipak kao neka vrsta ispomoći, i često zna da jako promaši značenje neke riječi ili teksta, nisam ga jednom koristio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imate i nogometni Grcki forum na engleskom: http://www.greeksoccer.com/forums/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Navalite kao na blue moon.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Imali Harisahp i Gringa na tom forumu 

Izbjeglice?Principatus je napisao/la:Evo kako citam grcki navijaci vec traze smjestaj u Brazilu i kupuju karte.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Tek 4-ti post na temi Grčka-BiH i već post od "Truly Bosnian"Cartman je napisao/la:Imate i nogometni Grcki forum na engleskom: http://www.greeksoccer.com/forums/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Principatus
- Kontakt:
Pa svasta nekad imam utisak kao da mi neki ovdje ne vjeruju...neznam zasto.
Eto ako ja lazem, dabogda Grci izgubili.
Jedno pitanje
koji igrac ima naziv "burence puno baruta"
Marjan jos dok je radio na SK pa prijenos grcki okrsaja

Marjan jos dok je radio na SK pa prijenos grcki okrsaja

Sad ce njima EaglesFan dati Edinove statistike...Platini je napisao/la:Imali Harisahp i Gringa na tom forumu
- Principatus
- Kontakt:
Da. Nickovi: Bonnie i Clyde.Platini je napisao/la:Imali Harisahp i Gringa na tom forumu
dabogda izgubili... znaci lazes?Principatus je napisao/la:Pa svasta nekad imam utisak kao da mi neki ovdje ne vjeruju...neznam zasto.

Salu na stranu, dosta nam i bod..
- Principatus
- Kontakt:
@ Sherlock Holmes
Ne lazem, rece lazov. Pa sad izadji iz paradoksa.
Nego onako, oni sve vrijeme diskutuju o svojoj ekipi, ni rijeci o nama, kao da ne postojimo. A onda ovdje citam hvalospijeve o strasnom Samarasu i Gekasu. Stvarno cudno, koja sreca da Dzeko ne igra za njih, nekima bi se vec dobro gace tresle.
Ne lazem, rece lazov. Pa sad izadji iz paradoksa.

Nego onako, oni sve vrijeme diskutuju o svojoj ekipi, ni rijeci o nama, kao da ne postojimo. A onda ovdje citam hvalospijeve o strasnom Samarasu i Gekasu. Stvarno cudno, koja sreca da Dzeko ne igra za njih, nekima bi se vec dobro gace tresle.
Jeli ovaj njihov selektor objavio spisak ?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samaras
Covjek jednom u godini zabije i odma vas hvata prpa. 'ta ce Samaras, Spahic ce mu kroz noge probaciti 

Ma sve da nam zabije hattrick, Samaras je obicni kloc. Traljav, spor i dadne po prosjeku 5 golova za godinu dana u jadnoj Skotskoj ligi. Ali svakom se moze potrefit naravno. Pa i Darko Maletic je dao golcinu Albancima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Principatus
- Kontakt:
Ovako, hladno napadacki dok ne puknu: [youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.