FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bordo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bordo » 02 okt 2012, 22:56

Poraz dosao u pravo vrijeme! Samo po dzepu!!! I kada budemo imali trenera kao sto je Sammer,deracemo sviju!
Do tada gledat ce mo ovog rumenog klempu,sto mlatara obrvama u nervozi kada nema izlazne situacije!!!
Jer Sammer je kao britva i takav je bio i kao igrac ko se sjeca!! Eh to nam treba!!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 okt 2012, 22:57

Nikako ne mogu da shvatim da jedan Ribery ne moze da probije nijednom po bokovima ove bjeloruse,oj ko nas pobijedi boze.

Jedva cekam povratak Alabe da onaj panj Badstuber preseli gdje mu je mjesto a to je klupa.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 okt 2012, 22:58

bordo je napisao/la:Poraz dosao u pravo vrijeme! Samo po dzepu!!! I kada budemo imali trenera kao sto je Sammer,deracemo sviju!
Do tada gledat ce mo ovog rumenog klempu,sto mlatara obrvama u nervozi kada nema izlazne situacije!!!
Jer Sammer je kao britva i takav je bio i kao igrac ko se sjeca!! Eh to nam treba!!!!!
Pored takvog trenera valjao bi nam i jedan takav igrac na terenu koji ce u datom trenutku da povede ekipu.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 02 okt 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2012, 22:58

Ovo je Stange zeznuo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 02 okt 2012, 23:03

vendeta87 je napisao/la:
bordo je napisao/la:Poraz dosao u pravo vrijeme! Samo po dzepu!!! I kada budemo imali trenera kao sto je Sammer,deracemo sviju!
Pored takvog trenera valjao bi nam i jedan takav igrac na terenu koji ce u datom trenutku da povede ekipu.

Eh moj rukvas!!! Danas je malo takvih igraca!! Nema vise mangupa, sve neke pickice!!!
Pa evo pogledaj nema vise igraca tipa Effe!! Lahm kapiten ko curica!!! Svajni itd!!! Sve curice tj pickice!!
Bruka nije izgubiti, nego kako!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 okt 2012, 23:04

amerosm je napisao/la:Ovaj Shaqiri je qurac od igraca...
He, he, reklo bi se ništa novo od tebe. :roll:
amerosm je napisao/la:Ukoliko ovo izgube, a sve su prilike da hoce tesko im se od Sammera.
A da, taj zamer je toliko zaj.eban da je već nakon neka 3 mjeseca u klubu stekao toliko poštovanje i toliko ima prava da galami na naše junake. yes, yes of course. :roll:
anelbavarac je napisao/la:Bruka i sramota!

Koliko fali Robben pa to je nevjerovatno.
Nit' je bruka, nit' je sramota! :!:
Nit' smo ispali iz takmičenja, nit' je ugrožen prolaz dalje, nit' smo kiksali u Bundeski te napravili zaostatak, nit' ispali iz kupa...
Običan loš dan, mala Bjeloruska zima :mrgreen: , te još niz nesretnih(nespretnih) okolnosti.
Bilall je napisao/la:Mislim da je bilo i vrijeme da dobiju po usima.
Zašto? :?
amerosm je napisao/la:Dobro je rekao komentator. Mozes izgubiti protiv Madrida, Barcelone i ostalih ekipa, ali ti se ovo ne smije dogoditi.
Još jedna u nizu. :roll:
Da. naravno, bolje ispasti od Barce ili Reala, nego doživjeti jedan beznačajan poraz od tamo nekog Borisova.
Logično, zar ne? :?:
----------------------------------------------------------------------------------------

Nekako nismo bili na nivou, išlo se nekako pa kako da kažem, previše potcjenjivački, kao rutina će odraditi svoje.

Od početka to sa Gustom i Rikijem je izgledalo dobro u defanzivi, lako su uzimale lopte, ali nije bilo produktivnosti prema naprijed, Ribery dosta rezervisan, tek kasnije se malo probudio, Muller borben i samo borben, Kroos ono uobičajeno sivilo, e da je ono pogodio što je i morao, no sam stvorio, sam upropastio, ja mu ne zamjeram. ;)

Samo eto bezveze pokupišmo 4 kartona, što bi moglo kasnije imati uticaja, no Bjelorusi onakvom igrom dobili čak jedan manje. :?
A bilo je grubosti, ne baš u nekim velikim količinama, ali namjerih kucanja po nogama im nije falilo.

Malo sam citirao, malo se igrao, možda i bespotrebno, možda još mogao, no neka, neka malo. :D

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 okt 2012, 23:05

bordo je napisao/la: Eh moj rukvas!!! Danas je malo takvih igraca!! Nema vise mangupa, sve neke pickice!!!
Pa evo pogledaj nema vise igraca tipa Effe!! Lahm kapiten ko curica!!! Svajni itd!!! Sve curice tj pickice!!
Bruka nije izgubiti, nego kako!!!!
OOOOOOO, samo kad se sjetim tih vremena i borbenosti na terenu, a sad Lahm i Schweini ko tetkice.

samir22
Kontakt:

Post Postao/la samir22 » 02 okt 2012, 23:06

anelbavarac je napisao/la:Nikako ne mogu da shvatim da jedan Ribery ne moze da probije nijednom po bokovima ove bjeloruse,oj ko nas pobijedi boze.

Jedva cekam povratak Alabe da onaj panj Badstuber preseli gdje mu je mjesto a to je klupa.
vidi se da Mandzukic nema to iskustvo(mozda i kvalitet) za igranje u Ls.fali Gomez,a kao i sto si rek'o i David.bolje sad poraz nego u k.o. fazi ;)

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 02 okt 2012, 23:10

Uzivacu narednih dana citajuci svabsku stampu!!!! Jer ce mi biti uvijek na pameti da i njih ne moze to fuliti :D !
Picke jedne!!! Nesvida mi se ni to sto Klempo Jupo!! Ne podrzi taktiku Samera!!! Nego on stao na stranu igraca poslije njegove izjave kako nije zadovoljan igrom!!! Eh ovo je poraz izmedu ostalog najveci klempin!!!!
Izasli na teren i kontaju ovi ce pobijeci kada ih vide,cirkus i tuga!!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 okt 2012, 23:12

Pa šta je ovo sad, do juče smo bili nezaustavljivi i najbolja ekipa na svijetu a sad pljuvanje nakon "zajebavanja" u Bjelorusiji. :?: :?
Jedna lošija utakmica i odma im treba plate oduzeti :lol: :lol: smiješno... u najmanju ruku.
Neka bolje i sada nego nekad kasnije.Ovakva utakmica u Knock-out fazi može biti presudna, ovako je "odlično".
Meni je pomalo "drago" zbog ovoga, već nekoliko utakmica opušteno igraju, ovaj šamar ih valjda vrati na zemlju. ;)
P.S. Posebno mi drago zbog ovih "kladioničara" , daBoda svaki put pali na Bayernu 8-) :twisted:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 okt 2012, 23:12

Pazite da ne ispadnete.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 02 okt 2012, 23:14

Poraz kao i svaki je gorak al ovaj nije mogao doc u boljem trenutku 8-)

Sramota je mozda sto je BATE a ne LIl ili Valencia al eto

Cak mi je u neku ruku i draze sto smo izgubili nego da smao kod 2-0 izjednacili :x

Eh sad ovo ce dobro razdrmati ekipu koja ce biti jos jaca i efikasnija jer nam je bilo potrebno ovo da nas neko naguzi

Uostalom bolje i sad sto smo izgubili nego tamo nekad u Maju na Wembleyu :D
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 okt 2012, 23:17

Teska, strasno teska noc, poraz mozda u pravo vrijeme, mozda ne, s obzirom da se ganjao taj rekord one starosne generacije.

Veceras jednostavno nista nije islo a tako nesto se dalo naslutiti nakon one Kroosove stative, koji osim toga nista narocito nije napravio.

Falilo je te povezanosti u sredini koju Schweini najbolje radi, falilo je prodora po bokovima jer su se Bjelorusi strasno branili i kontrama ubijali nasu odbranu koja usput nikad losije nije izgledala. Ispadalo se u skoro svakom napadu Bate-a a oni su takve poklone znalacki iskoristili.

Ne treba tugovati, poraz je morao kad tad doci, a ja velim da je isti dosao u pravo vrijeme.
Protiv Bremena se isto ovako moglo zavrsiti, ali su zeleni bili slabi u realizaciji, inace ne sumnjam da bi i oni uzeli puni plijen u onom srazu od prije neki dan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 okt 2012, 23:17

bordo je napisao/la:Do tada gledat ce mo ovog rumenog klempu,sto mlatara obrvama u nervozi kada nema izlazne situacije!!!
:lol:
A da klempo bio, il' ne bio, vala ga je poslije ovog i red tako nazvati. :D
Bi li bilo bolje da umjesto obrvama mlatara šamarima? :lol:
effe_sa je napisao/la:Hoćemo da ispadnemo u Ligi prvaka da bi se skoncentrisali na prvenstvo.........
Kakav nesmisao za humor.
I can't believe. :mrgreen:

Samo eto valjalo bi da je taj niz išao do 10, no stadošmo, tako da sad valja opet ispočetka. :mrgreen:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 02 okt 2012, 23:20

S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa šta je ovo sad, do juče smo bili nezaustavljivi i najbolja ekipa na svijetu a sad pljuvanje nakon "zajebavanja" u Bjelorusiji. :?: :?
Jedna lošija utakmica i odma im treba plate oduzeti :lol: :lol: smiješno... u najmanju ruku.
Neka bolje i sada nego nekad kasnije.Ovakva utakmica u Knock-out fazi može biti presudna, ovako je "odlično".
Meni je pomalo "drago" zbog ovoga, već nekoliko utakmica opušteno igraju, ovaj šamar ih valjda vrati na zemlju. ;)
P.S. Posebno mi drago zbog ovih "kladioničara" , daBoda svaki put pali na Bayernu 8-) :twisted:

Opet mogu samo reci nije problem izgubiti,ali kada izades na teren i mislis da si utakmicu dobijo samom pojavom,
eh tu si se zajebao!!!! To ne podnosim,i zato sam uvijek cijenio njemce!!! Ali danas nije bilo njemaca na terenu!
Vidi se kada ulazis u start koliko ti je stalo,a oni drkaju!! Eh sada neka ih drka stampa koja ih je cekala ko ozeblo
sunce!!! A opet ponavljam to je po najveca greska Klempe!!! Moze se desiti da po neki igrac nije u formi,ali veceras
po meni nije niko bio!! Eh tu se vec radi o sistemo, lahko ce mo!! Pa onda Kroos fulio 100000000%,i opet lako ce mo!!
Pa nam ga rujo zabiberio!!!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 okt 2012, 23:23

glas dijaspore...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 okt 2012, 23:24

Svi koji pokusavate da ublazite ovu sramotu tezama bolje sad nego kasnije,nista strasno,itd.dajte ljudi da se ne lazemo sprdat ce se s nama svimjesec dana najmanje.

Htjeli mi to priznati ili ne Robben je 50% Bayerna.Pokazalo se to protiv Werdera a veceras da ne govorim.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 okt 2012, 23:26

@Klare zato sto je Bayernu trebao jedan ovakav poraz. Jos protiv valencije sam zapazio da ne ulaze u neke meceve dovoljno ozbiljno sto je opet trenerova krivica. Mislim da i Matthias Sammer ne upozorava na te stvari tek onako bez razloga i da svaki mec moraju uzeti sa ogromnom dozom opreza.

Domaci veceras zasluzeno slave jer ostavili su srce na terenu protiv jednog velikog kluba koji je pomalo neozbiljno usao u utakmicu. Nakon postignutog gola mogli smo vidjeti sliku koju smo vec vidjali.
Ovaj Bate Borisov me u mnogo cemu pocjetio na Inter Milan u finalu protiv Bayerna. :shock:
Kompaktna odbrana i snazan kontranapad je tada razorilo Bayern. A Heynckes je upao u slicnu zamku kao sto je tada Louis van Gaal.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 02 okt 2012, 23:27

Prema Goal.com portalu, Javi Martinez flop of the match!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 okt 2012, 23:31

Ozren je napisao/la:Prema Goal.com portalu, Javi Martinez flop of the match!
Zar se uopste neko moze smatrati flopom nakon jedne ovako lose utakmice?
Po meni svi zasluzuju tu cast, jer niko nije odigrao onako kako se od njega trazi, osim izmjena, jer nisu dovoljno dugo igrali da bi se mogao sud donositi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.