FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mene stid, je li i vas stid? Molite da vam se stadion napravi, pa šta je s vama? Čuj od UEFA-e tražite da vam stadion naprave, pa kad bi tako svi krenuli redom, trebalo bi se napraviti milijardu stadiona. Napravite sami sebi stadion, kao i ČELIK!
- Ultras1921
- Kontakt:
nijeanonymousHD je napisao/la:Mene stid, je li i vas stid? Molite da vam se stadion napravi, pa šta je s vama? Čuj od UEFA-e tražite da vam stadion naprave, pa kad bi tako svi krenuli redom, trebalo bi se napraviti milijardu stadiona. Napravite sami sebi stadion, kao i ČELIK!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Eto vidis koliko si ti neupucena osoba,pojma o zivotu nemas!anonymousHD je napisao/la:Mene stid, je li i vas stid? Molite da vam se stadion napravi, pa šta je s vama? Čuj od UEFA-e tražite da vam stadion naprave, pa kad bi tako svi krenuli redom, trebalo bi se napraviti milijardu stadiona. Napravite sami sebi stadion, kao i ČELIK!
Kako ce CELIK napraviti stadion kada nemaju za plate kako treba??
Stadion je pravio grad,opcina,savez,sta ti ja znam ko sve,ali celik nije SIGURNO!
Celik napravio stadion........Grohotom se smijem,grohotom!
Eh ovako ja ne zelim stvarno da sta provociram ili nesto slicno,samo cu jedno reci.
Stadion Bilino polje je napravljen od građana Zenice.Kako to sigurno se pitate?Eh ovako,60-tih godina proslog vijeka kada je pocela izgradnja stadiona od ljudi koji su radili u Željezari,Bolnici itd firmama svakog mjeseca im se odvajalo 30% plate u izgradnju stadiona.Tako da je do 72. godine stadion sagrađen i stavljen u funkciju.Tako da Bilino polje nije izgradio niti nikakav Savez niti Uefa niti ne znam ti ko.Bilino polje je izgradjeno novcem građana Zenice.
znam da je off i izvinjavam see svim iskrenim navijacima plavih sa Grbavice
Stadion Bilino polje je napravljen od građana Zenice.Kako to sigurno se pitate?Eh ovako,60-tih godina proslog vijeka kada je pocela izgradnja stadiona od ljudi koji su radili u Željezari,Bolnici itd firmama svakog mjeseca im se odvajalo 30% plate u izgradnju stadiona.Tako da je do 72. godine stadion sagrađen i stavljen u funkciju.Tako da Bilino polje nije izgradio niti nikakav Savez niti Uefa niti ne znam ti ko.Bilino polje je izgradjeno novcem građana Zenice.
znam da je off i izvinjavam see svim iskrenim navijacima plavih sa Grbavice
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
e, da se Grbavica može tako napraviti... 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Crni gavran
- Kontakt:
Stadion Bilino Polje je napravila Zeljezara, opstinsko je bilo samo zemljiste. Ko je Grbavcu napravio. Vi navijaci jeste al u qrcuKrajPrice je napisao/la:Eto vidis koliko si ti neupucena osoba,pojma o zivotu nemas!anonymousHD je napisao/la:Mene stid, je li i vas stid? Molite da vam se stadion napravi, pa šta je s vama? Čuj od UEFA-e tražite da vam stadion naprave, pa kad bi tako svi krenuli redom, trebalo bi se napraviti milijardu stadiona. Napravite sami sebi stadion, kao i ČELIK!
Stadion je pravio grad,opcina,savez,sta ti ja znam ko sve,ali celik nije SIGURNO!

_______________________________________________________________________________________________
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ovo je čovjek rekao znači od para Uefe im je renoviran i sređen stadion nisu oni ni marke dali, evo lijep dokaz, i naši ljudi su pravili stadion Grbavica Firma Vaso Miskim Crni i mještani okolnih naselja, i nemoj pametovati kad ne znaš i izmišljati toplu vodu."Sama država se mora pokrenuti kako bi UEFA potpomogla projekte. UEFA ima četverogodišnji plan. Primjer je Zenica. Opština je sama obezbijedila planove i dozvole, a UEFA je dala sredstva", rekao je Platini.
Majstor Karatea
Jeste ali trening kamp za reprezentacijuNikica je napisao/la:Ovo je čovjek rekao znači od para Uefe im je renoviran i sređen stadion nisu oni ni marke dali, evo lijep dokaz, i naši ljudi su pravili stadion Grbavica Firma Vaso Miskim Crni i mještani okolnih naselja, i nemoj pametovati kad ne znaš i izmišljati toplu vodu."Sama država se mora pokrenuti kako bi UEFA potpomogla projekte. UEFA ima četverogodišnji plan. Primjer je Zenica. Opština je sama obezbijedila planove i dozvole, a UEFA je dala sredstva", rekao je Platini.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A, tema je FK Zeljeznicar.
ali grbavica je u vlasnistvu zelje i mi mozemo traziti sta god hocemo a sta ce te vi ostaliNikica je napisao/la:Ovo je čovjek rekao znači od para Uefe im je renoviran i sređen stadion nisu oni ni marke dali, evo lijep dokaz, i naši ljudi su pravili stadion Grbavica Firma Vaso Miskim Crni i mještani okolnih naselja, i nemoj pametovati kad ne znaš i izmišljati toplu vodu."Sama država se mora pokrenuti kako bi UEFA potpomogla projekte. UEFA ima četverogodišnji plan. Primjer je Zenica. Opština je sama obezbijedila planove i dozvole, a UEFA je dala sredstva", rekao je Platini.
Mi smo imali stadion, samo nam ga spališe neki leteći medvjedići, pa umjesto da nadograđujemo stadion, mi smo morali ponovo da ga gradimo.Jedini stadion koji je bio na prvoj liniji fronta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Balo jedan i mi smo sebi napravili stadion,trazimo pomoc od uefe za rekonstrukciju za koju je vas pogurala drzava,kanton,opcina,savez.O tome ti pricam,nije bitno ko je napravio prije 50 godina,sada nam trebaju pare i pomoc od uefe.anonymousHD je napisao/la:Pa Čelik je Zenica, svi u Zenici navijamo za jedan klub. Grohotom? Ja da sam na tvom mestu, ja bi plakao. Prosite od UEFA-e vam stadion naprave. Mene bi bilo stid. Pravite sami stadion. Ne traži ni TOŠK da im se pravi stadion, ne traži ni VIS Kosova da im se pravi stadion, svako sam sebi pravi stadion.KrajPrice je napisao/la:Eto vidis koliko si ti neupucena osoba,pojma o zivotu nemas!anonymousHD je napisao/la:Mene stid, je li i vas stid? Molite da vam se stadion napravi, pa šta je s vama? Čuj od UEFA-e tražite da vam stadion naprave, pa kad bi tako svi krenuli redom, trebalo bi se napraviti milijardu stadiona. Napravite sami sebi stadion, kao i ČELIK!
Čelik nije imao nista s pravljenjem Bilinog Polja. Uz ovo sve, obavjestavam prisutne na temi, za koji god klub navijali, da je Grbavica JEDINI stadion na svijetu ikada koji je bio prva linija fronta (u proteklom ratu). Zapaljen je, a uz to je imao i "malo" tenkova po terenu, a mjesto danasnjih prostorija Udruzenja navijaca je par metara udaljeno od lokacije nekadasnjeg mitrljeskog gnijezda. Stid ?!? Nije nas stid, nek vas bude stid sta pisete...
Pa tuzite one koji su to uradili ,fakat nije zajebancija.Tuzite manji entitet,isto kao sto idu tuzbe za konc.logore i sad lagano idu isplate.Sta cmizdrite i cigancite u sve ijednom mediju,kmeeee
Ovi zenicani jos nisu preboljeli sto ih je bivsi kapiten zavio i crveno u crno

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 okt 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Izgleda nekima danima mozak na paši 
Sutra odigrati dobro a paćenici nek i dalje pate .

Sutra odigrati dobro a paćenici nek i dalje pate .
Evo glasanje na fb stranici kluba,msm da treba dati glas za Marijana Antolovica iz razloga što nas je spasio većeg poraza protiv Zrinjskog i remija u Zenici !
baš nemam ideje za koga da glasam 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.