FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ovi padobranci sa pitanjima "imal šanse da se preokrene?" ... Dante i Boateng proveli 35 min na 40 m od njihovog gola eto koliko ima šanse ... bilo je prilika ali et ...
- anelbavarac
- Kontakt:
A sto me opeljesi Bayo na jednom iz 2/2, na drugom daje gol u oba poluvremena,tesko protiv bunkera tesko.
Sto je najgore imam osjecaj da ce golman pocet da brani ko Kahn u zivotnoj formi
Treba probat i kojim sutem sa daljine jer ih je puno u 16
Treba probat i kojim sutem sa daljine jer ih je puno u 16
Thomas Müller - Fußballgott
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj Kroosa.
Pa mogao se ušetati s loptom u gol.

Pa mogao se ušetati s loptom u gol.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hvala za linkove. Najbolje mi radi onaj sports-x hvala ko god ga je postavio ne znam napamet.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- moustapha
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Daj ba koji qurac, necu valjda zbog ovoga ostat bez pandzuke 

Ko mi brise komentare ? Jel to meni zabranjeno napisati da je ovaj Bayern losa ekipa ,katastrofa ? Jel to zabranjeno ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije. Al' imaš temu o kladionici i žalopojkama, pa tamo govori o svom tiketu.FKKrajina je napisao/la:Ko mi brise komentare ? Jel to meni zabranjeno napisati da je ovaj Bayern losa ekipa ,katastrofa ? Jel to zabranjeno ?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izvinjavam se. Promasio sam temuMonolog je napisao/la:Nije. Al' imaš temu o kladionici i žalopojkama, pa tamo govori o svom tiketu.FKKrajina je napisao/la:Ko mi brise komentare ? Jel to meni zabranjeno napisati da je ovaj Bayern losa ekipa ,katastrofa ? Jel to zabranjeno ?

- schweinsteiger
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem...
kad se ja zbog ovoga ovoliko nerviram,mogu mislit kako je bilo Barcelonu kad ih izbacise Inter i Chelsea na ovakav nacin,pa opet i kako nas Chelse pobijedi

kad se ja zbog ovoga ovoliko nerviram,mogu mislit kako je bilo Barcelonu kad ih izbacise Inter i Chelsea na ovakav nacin,pa opet i kako nas Chelse pobijedi

#miasanmia
obrana jako losa pre lako ispadaju
- Nail for Real
- Kontakt:
Haj dacu ti ja nekad, samo da ostane ovakoDonnie Darko je napisao/la:Daj ba koji qurac, necu valjda zbog ovoga ostat bez pandzuke

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anelbavarac
- Kontakt:
Moze li ovaj Ribery ikoga proci?
Za ovog krajina boli nas qurac za tobom i tvojim tiketom imas temu pa tamo pisi.
Za ovog krajina boli nas qurac za tobom i tvojim tiketom imas temu pa tamo pisi.
Ovaj Shaqiri je qurac od igraca...Ukoliko ovo izgube, a sve su prilike da hoce tesko im se od Sammera.
Edit: Genijalac Heynckes umjesto da pojaca napad on vadi Mandzukica i ubacije Pizzara.

Edit: Genijalac Heynckes umjesto da pojaca napad on vadi Mandzukica i ubacije Pizzara.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
ja nikada nisam vidio od riberya ono za sta ga se proglasavalo na ovoj temi...
i sumnjam da cu vidjeti...
i sumnjam da cu vidjeti...
Izvini sto sam te ometao. Prezalio sam tiket kad sam vidio koliko je para Bayern bacio na ova pojacanja.anelbavarac je napisao/la:Moze li ovaj Ribery ikoga proci?
Martinez.Shaqiri,Pizzaro(steta mu i platu davati),Dante itd.... a ne mogu opucati kako je bog rekao Bateu.
Edit: Bye,bye. 2-0

Ovako se moze opisati odbrana Bayerna.
Bruka i sramota za Bayern i za Njemacki fudbal, nema se tu vise nista dodati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
2-0 ja nevjerujem,jako lose,previse smo ih precijenili
- raul-zakon
- Kontakt:
Šta ovo bi???
Rekao bih da su ih Hajnkes i društvo previše potcijenili, ali to mi nikako ne liči na Nijemce, a pogotovo na Bayern.
Znači, ostaje još samo jedno. Drama loša predstava.

Rekao bih da su ih Hajnkes i društvo previše potcijenili, ali to mi nikako ne liči na Nijemce, a pogotovo na Bayern.
Znači, ostaje još samo jedno. Drama loša predstava.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.