Hlace su koma, slicne sam sebi kupio! ostalo nebitnoIlPrincipe je napisao/la:@enobarca slažem se, i ja taj fazon furam. Al vise volim ove na fazon New Yor Yankees![]()
Evo neki moj fazon, šminkeraj mrtvi![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hlace su koma, slicne sam sebi kupio! ostalo nebitnoIlPrincipe je napisao/la:@enobarca slažem se, i ja taj fazon furam. Al vise volim ove na fazon New Yor Yankees![]()
![]()
enobarca je napisao/la:@Ilprincipe ta jakna/duksa NY(nemam pojma sta je) je predobra, i hlace su odlicne..slican stil i ja furam, samo sto kackete ne nosim, jbg ode frizura
..
Potpis.Toxicity je napisao/la:Kec ili dvica kome stoji, nema bolje frizure
Sta ima Wiz Khalifa?IlPrincipe je napisao/la:@enobarca slažem se, i ja taj fazon furam. Al vise volim ove na fazon New Yor Yankees![]()
![]()
kad se već ponavljamoanonimni je napisao/la:ima li u Sarajevu gdje uzeti Adidas Rom tene:
imam take ali bijelo-crveno-plave, postavio ima desetak stranica. Pazi na broj. Hummelice znaju biti uske.tyler durden je napisao/la:Imaju li gdje u Tuzli da se kupe ove patike![]()
![]()
![]()
jestarelinho je napisao/la:jel jos army shop u papagajci ??
anonimni je napisao/la:jestal' imaš i na Otoci, ako je suditi po surplus jaknama, on je i jeftiniji