Nebuloze?SPY je napisao/la:Oj koje nebuloze od klipova, jesi li uopšte pogledao?
Bujrum pogledaj, ja jesam već.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nebuloze?SPY je napisao/la:Oj koje nebuloze od klipova, jesi li uopšte pogledao?
U fudbalu je uvijek bio prljavih poteza i bit će ih. U ovom prvom klipu na početku, tu utakmicu ste imali milion simuliranja za oskara. Pepeov start, simuliranje alvesa. Nama crveni. Kejdira jeste igrao opasno u duelu sa abidalom, vidiš da mu se odmah izvinio sportski. Nije ga udario uopšte. Onda ispucavanje Xabia, i udari Aleksisa. Pa jel lud sto ide na loptu kad je ovaj izbija, i corav vidi da nece stic. Ne može on vratit nogu nakon što ispuca loptu. Sam je kriv. Ima nekih prljavih poteza ali uopšte nisu neki kritični itd. TO JE SASTAVNI DIO FUDBALA. Pepe je dobio žuti za onaj start nad alvesom, za žutog taman mjera. I to ubačeno u klip kao dokaz neceg, NIĐE VEZE. Citav klip skoro pa da nema smisla. -.-'mandraX je napisao/la:Nebuloze?SPY je napisao/la:Oj koje nebuloze od klipova, jesi li uopšte pogledao?
Bujrum pogledaj, ja jesam već.
SPY je napisao/la: Pepeov start, simuliranje alvesa.
A Alves može?SPY je napisao/la: Ne može on vratit nogu nakon što ispuca loptu.
Nemoj vadit riječi iz konteksta, i skontat ćeš. Nije ista situacija.mandraX je napisao/la:SPY je napisao/la: Pepeov start, simuliranje alvesa.A Alves može?SPY je napisao/la: Ne može on vratit nogu nakon što ispuca loptu.
Sam sebe ubijaš...
Da su Realovi igraci djubrad, kreteni i mesari svjetske klase a igraci Barce zivuci sveci koji ce dobiti tu titulu sluzbeno od Vatikana kada odapnu.SPY je napisao/la: Koja je poenta tvojih klipova?
SPY je napisao/la:
Nemoj vadit riječi iz konteksta, i skontat ćeš. Nije ista situacija.
Ne čitaš šta pišem, vidio si dva klipa i poletio k'o muha na ...SPY je napisao/la:Koja je poenta tvojih klipova?
Samo sam "dočarao" taj recept.Mouov recept za razbijanje tikataka igre
Tu i tamo, da.D10S je napisao/la: Da su Realovi igraci mesari svjetske klase
Nije poenta vračanje noge, nego simuliranje, valjanje po travi, kukanje. Iznesoše ga sa terena kao da ga je tenk pregazio. Nakon 10 sec trči šprint.mandraX je napisao/la:SPY je napisao/la:
Nemoj vadit riječi iz konteksta, i skontat ćeš. Nije ista situacija.
Objasni, ako nije frka? U čemu je razlika? Kako je moguće da Alves u onoj situaciji vrati onako nogu?
Vi ste inače sveci što se igre tiče jel'e? Prihvati da je udaranje na terenu sastavni dio fudbala. Nije to nikakav recept.mandraX je napisao/la:Ne čitaš šta pišem, vidio si dva klipa i poletio k'o muha na ...SPY je napisao/la:Koja je poenta tvojih klipova?
Samo sam "dočarao" taj recept.Mouov recept za razbijanje tikataka igre
Pričali smo o tome dal' je Alves ondje dobio udarac, ti kažeš da nije, da je simulirao, a ja te pitam kako je moguće onako simulirati, kako je moguće pri pokušaju da izbije loptu, da onako vrati nogu, da se okrene za 180 stepeni?SPY je napisao/la: Nije poenta vračanje noge, nego simuliranje, valjanje po travi, kukanje. Iznesoše ga sa terena kao da ga je tenk pregazio. Nakon 10 sec trči šprint.
Ono nije "standardno" udaranje, pogledaj još jednom klipove, malo realnosti neće škoditi...koliko samo namjernog gaženja igrača Barce dok su na zemlji (Pedro, Villa, Messi), koliko samo namjernih udaraca, krvničkih udaraca, fuj...i onda se igrači Barce nazivaju ciganima i sl. imenima...fuj, fuj i fuj.SPY je napisao/la:
Vi ste inače sveci što se igre tiče jel'e? Prihvati da je udaranje na terenu sastavni dio fudbala. Nije to nikakav recept.
Haj legendo odustajem, nemam ja živaca da tebi pišem.
btw. šta je sa Valdesom gongašem koji malo-malo neke kung fu poteze izvodi i nokautira?
pepe da, ramos da, alonso, marcelo da.... jedini gospodini Iker i ranije neponovljivi Raul....D10S je napisao/la:Da su Realovi igraci djubrad, kreteni i mesari svjetske klase a igraci Barce zivuci sveci koji ce dobiti tu titulu sluzbeno od Vatikana kada odapnu.SPY je napisao/la: Koja je poenta tvojih klipova?
Gledo Kalimero - piskit pa na spavanje.D10S je napisao/la:Valjda se neko sjeti pa polomi noge Fabregadu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.