Ovo je odlično, sva čast !admin je napisao/la:Stranica FK Sarajeva na SportSport.ba je značajno upgradeovana.
http://sportsport.ba/ekipa/FK-Sarajevo/2" onclick="window.open(this.href);return false;
sada možete kliknuti na svakog igrača za njegovu statistiku.
statistike se još testiraju. ukoliko neko primjeti neku grešku, bićemo zahvalni da nam to javite.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Do kraja polusezone nemam pravo na vise od jedan kiks ovo ostalo se moze i mora dobiti. Jedino derbi , tu se nikad ne zna.A u goste sem Travnika idemo jos Zvijezdi , Radniku i Slaviji. Travnik i Radnik se moraju dobiti , bio bih zadovoljan sa 2 ili 3 boda u mecevima sa Zvijezdom i Slavijom.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Važno, tj. najvažnije je da mi kući sve dobijemo u ova tri derbija, a sa strane sigurno možemo donijeti bar 8-9 bodova, jer smo mnogo bolji od svih tih ekipa i što bi gotovo sigurno bila dvocifrena prednost na kraju jesenjeg dijela i ubjedljivo prvo mjesto.
Najbolja smo ekipa u ligi i idemo tekmu po tekmu, prvo Kup sa Zrinjskim, a onda nastavak niza aBd u Travniku.
SARAJEVO ŠAMPION!
Najbolja smo ekipa u ligi i idemo tekmu po tekmu, prvo Kup sa Zrinjskim, a onda nastavak niza aBd u Travniku.
SARAJEVO ŠAMPION!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Haveru, bez lažne skromnosti, samo kod Anđeline možda nemam šanse.DevilS je napisao/la:Udata jer je ja znam sa FPN-a dok sam ''studirao'' bila mi je profesor i kod nje sam polozio sa 7, tako da @VanBasten nemas sansi kod nje i pisi propalo..VanBasten je napisao/la:Meni je nešto sexy, vopra.Jel udata, razvedena,ko?
![]()

prava žena, elokvetna, pametna i dobro izgleda

Moliću da se upristojite u komentarima, reću Monologu da vas banuje na svih 1235 nickova

Nego, Zrinjski sljedeća stanica. Po još jednu pobjedu aBd... Uz dužno poštovanje protivniku

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Trebo je u nedelju doci,imao bi fini docek

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Svaka vam čast za ovu pjesmu o Platiniu 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Platini se potom osvrnuo i na kaznu UEFA koja je izrečena FK Sarajevo za "lošu organizaciju susreta protiv Levskog".
"To je stvar o kojoj ja ne odlučujem. Komisija za kazne je potpuno samostalna i ja njene odluke pročitam u medijima kao i ostali. Međutim, ako Sarajevo smatra da je kazna pretjerana, ja imam pravo kao predsjednik UEFA da pozovem komisiju da ponovo razmotri detalje", dodao je Platini.
Iskoristi ga ziv bio!
"To je stvar o kojoj ja ne odlučujem. Komisija za kazne je potpuno samostalna i ja njene odluke pročitam u medijima kao i ostali. Međutim, ako Sarajevo smatra da je kazna pretjerana, ja imam pravo kao predsjednik UEFA da pozovem komisiju da ponovo razmotri detalje", dodao je Platini.
Iskoristi ga ziv bio!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Hoce ali ne za lijepe oci. Ako ga je Dino "pripazio" mozda se nesto i desi a inace je UEFA mafija i to samo takva. Cuj nije gledao BiH - Francuska. Lopine su to moj jaro.
svaka čast za ovo!admin je napisao/la:Stranica FK Sarajeva na SportSport.ba je značajno upgradeovana.
http://sportsport.ba/ekipa/FK-Sarajevo/2" onclick="window.open(this.href);return false;
statistike se još testiraju. ukoliko neko primjeti neku grešku, bićemo zahvalni da nam to javite.
Sarajevo ljubavi moja!
Ne kazem ja mozda si lafac ne znam te licno.VanBasten je napisao/la:Haveru, bez lažne skromnosti, samo kod Anđeline možda nemam šanse.DevilS je napisao/la:Udata jer je ja znam sa FPN-a dok sam ''studirao'' bila mi je profesor i kod nje sam polozio sa 7, tako da @VanBasten nemas sansi kod nje i pisi propalo..VanBasten je napisao/la:Meni je nešto sexy, vopra.Jel udata, razvedena,ko?
![]()
![]()
![]()
prava žena, elokvetna, pametna i dobro izgleda![]()
Moliću da se upristojite u komentarima, reću Monologu da vas banuje na svih 1235 nickova
Nego, Zrinjski sljedeća stanica. Po još jednu pobjedu aBd... Uz dužno poštovanje protivniku

Monolologu pa neces valjda?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Bravo admin timu na ovome za 10.admin je napisao/la:Stranica FK Sarajeva na SportSport.ba je značajno upgradeovana.

.....In David we trust.....
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Izgleda da smo imali 2 dobre sanse i onda primamo go... 
Anicic 1:0.... Suljicu koliko ti 100% sansi treba da ga zabijes

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ma koliko god zabiju u Mostaru,mi cemo vise na Kosevu. 

-
- Kontakt:
To jest ali Suljic opet punooo više daje na nasoj dinamici i defanzivi.Igrac bez kojeg ja u ovom trenutku ne mogu zamislit igru FK Sarajeva.Alfa_Muzijak je napisao/la:Izgleda da smo imali 2 dobre sanse i onda primamo go...
Samo vi njih dizite u nebesa...cuj Suljic pa kako pricas o njemu ko ga nije gledao covjek bi pomislio da je Vila a ne suljic...cccc e svasta
- HannahMontana
- Kontakt:
Sta pricas ti bolan??
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
koji Vila,jel onaj Belmin iz juniora Hajduka..Tabija je napisao/la:Samo vi njih dizite u nebesa...cuj Suljic pa kako pricas o njemu ko ga nije gledao covjek bi pomislio da je Vila a ne suljic...cccc e svasta

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Napapijri, rimljanin90, skoJaa i 47 gostiju.