Sastav Atletica kada su pobjedili Kiel:
Hombrados (1.-60., 15 Paraden), Diez (n.e.); Sanchez (n.e.), Fernandez (n.e.), Källman (1), Ferrer (3), Romero (1), Aguinagalde (3), Davis, Parrondo, Barachet (3), Canellas (4), Jurkiewicz (5), Masachs (4/1), Lazarov (4/2); Trainer: Dujshebaev
Sastav Atletica od Nedjeljne utakmice:
Diez (n.e.), Dahl (1.-60., 16 Paraden); Sanchez (n.e.), Källman (3), Ferrer, Romero (3), Aguinagalde (1), Davis, Parrondo (2), Barachet (3), Canellas (4), Jurkiewicz (2), Gojun, Masachs (3), Balic, Lazarov (7/2); Trainer: Dujshebaev
Dakle kada je prije mjesec dana Atletico na jednom nebitnom takmicenju pobjedio Kiel tada je bilo zbog njihovog kvaliteta, ali kada je Kiel u Nedjelju ostvario pobjedu u Madridu onda je to zbog neuigranosti Atletica. Pa koga su trebali uigrati Balica i Gojuna je li ? Mislim da Vam taj argument ne pije vode.
Ne kazem ja da je sada Atletico losa ekipa - naprotiv - ali mislim da je THW trenutno najaca ekipa u svijetu rukometa, a odmah iz njih Madridjani.
PS: Ovu su sastavi te dvije utakmice sa zvanicnih stranica klubova, ako one lazu lazem i JA.
"My Favorite Ring is Always the Next One"