treba mi corel imam kontrolni iz onog crtanja, a jaran mi poslo link sa torenta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zasmeta mi ovo za Vijećnicu, jel to nije NI JEDNA ZGRADA U TZ OBNOVLJENA ispade po njemuVolimTz je napisao/la:Zašto napadaš momka, misliš da ne bi. Jedino što je uradio kako treba jeste ukidanje redukcija vode, i hvala mu na tome. Al' mi nije jasno koji će mu **** Tvrtko, pa on je komunista, a pravi kipove kraljeva. Umjesto da je riješio pitanje Jale, da bude kao nekad.Heller je napisao/la:Haj ne seri hljeba tiTheVerminator je napisao/la:Blago vama.
Da vam je Jasko načelnik, tu bi bila fontana, a ne Vijećnica.![]()
btw. Jel Vjećnica ili Vijećnica?
Ali hajde neću puno o politici, uglavnom nemaš razloga da napadaš momka.
Nevezano za temu, evo ti rezultat Jasminovog gazdovanja. Napadnut na Šićkom prekinut mu skup nakon dvije rečenice. Nije ljudima uveo grijanje već dvije godine, a ljudi umjesto da kupe ugalj digli kredite. Sad kako će ovu zimu prezimit, Bog zna.Heller je napisao/la:
Zasmeta mi ovo za Vijećnicu, jel to nije NI JEDNA ZGRADA U TZ OBNOVLJENA ispade po njemu
mislio sam da ce da bude bezbolnijeanonimni je napisao/la:hoće to ko ide na fakultet![]()
boli i sad, prva smjena, isto kinez ustanemanonimni je napisao/la:sad ne boli, al' boliće, samo polako![]()
čuj 82, štedi fax garant![]()
svijetla strana fakulteta![]()
fakultetbazeni je napisao/la:Zenichanin
šta si upisao?
znam kako ti jeZenichanin je napisao/la:boli i sad, prva smjena, isto kinez ustanemanonimni je napisao/la:sad ne boli, al' boliće, samo polako![]()
čuj 82, štedi fax garant![]()
svijetla strana fakulteta![]()
![]()
haha, ma sve sastavljeno,
i redovni i vanredni, guzva da Bog sacuva![]()
samo zbog ovog zadnjeg mi se i ide
Samo ti ne idešlegenda reala je napisao/la:E moja rano ko sve ide na fakultet![]()
Pa zato nam i jeste ovako "dobro" ,svako "selo" ima fakultet i što svak na njega ideLBJ MVP je napisao/la:Samo ti ne idešlegenda reala je napisao/la:E moja rano ko sve ide na fakultet![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:Pa zato nam i jeste ovako "dobro" ,svako "selo" ima fakultet i što svak na njega ideLBJ MVP je napisao/la:Samo ti ne idešlegenda reala je napisao/la:E moja rano ko sve ide na fakultet![]()
![]()
![]()
![]()
Sve fakultetski obrazovani ljudi![]()
ahmad_tz je napisao/la:ebem ti sulejmana velicanstvenog i onog njegovog potrcka ibru kad ne mogu da gledam LP
E momak koje si se i zayeboZenichanin je napisao/la:fakultetbazeni je napisao/la:Zenichanin
šta si upisao?![]()
pravo pisao
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, jasmin10, kraljttbvb, Paromlinac i 5 gostiju.