Danas mi je 23. rođendan, a najljepši poklon mi definitivno može donijeti klub koji volim. Gostujemo Boltonu, ekipi koja me iznenadila lošim startom u sezonu, ali još uvijek jakom i jako nepredvidivom timu. Gledao sam highlightse poraza Boltona od Kristalne palače u subotu i mogu reći da sam iznenađen kako je Kristal lako uzeo bodove. Zaha je pravio dar mar i bio nerješiva enigma za defanzivce domaćih, te sam na osnovu toga zaključio da imamo lijepu šansu napraviti dobar rezultat. Međutim, Palace je u odličnoj formi i sa četiri pobjede i remijem u posljednjih pet tekmi, pokazali su da taj rezultat i nije iznenađenje. Sutra će domaćin biti bez Davida Wheatera, Stuarta Holdena, Josha Vele i Marcosa Alonsa, a u tim se vraća mladi napadač Arsenala, Benik Afobe. Kod nas se vratio Norris, ali teško će mu Warnock dati šansu od prve minute, jer Brown i Austin igraju vrlo dobro na centralnim veznim pozicijama. Možda neke igrače odmorimo sutra, ali kako igraju protekle mečeve, Warnock će vjerovatno ponoviti sastav. Idemo uzeti makar bod. MOT!