Pretjeruješ. Banovao je samo dvojicu.mandraX je napisao/la:DaBogda vas admin sve banov'o
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prema mnogima trenutačno najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi tvrdi kako je imao veliku sreću što je kao dječak završio u Barceloni.
„Dospio sam u klub u kojem igraju veliki nogometaši. To je klub koji je i prije mene kreirao povijest osvajajući najveće trofeje. Barca me čini boljim igračem, to je nepobitna istina. Bez podrške kluba i suigrača, ne bi bilo ničega. Ni titula, ni individualnih nagrada. Baš ničeg“, otvorio je dušu Messi u intervjuu za španjolski El Pais.
Argentinac ističe kako preferira momčadske trofeje a ne individualne nagrade.
„Više se brinem da budem dobar čovjek no najbolji nogometaš na svijetu. Kad odem u mirovinu želja mi je da me se sjećaju kao dobre osobe. Volim postizati pogotke, ali imam i odlične prijatelje među suigračima“, kaže Messi i dodaje kako su trofeji i nagrade poticajni, ali i da se novinari više zamaraju s time tko je najbolji igrač nego sami igrači.
„Novinari uvijek propitkuju je li bolji ovaj ili onaj. Xavi ili Iniesta? Ma, tko to može odrediti“, pita se Messi i ističe:
„Mrzim gubiti utakmice. Kad izađem na teren isključivo razmišljam o pobjedi. Nije mi važno tko će postići pogotke.“
Messi demantira spekulacije kako je u lošim odnosima s Davidom Villom i kako se u Barcinoj svlačionici iza kulisa događaju trzavice.
„Naši međuljudski odnosi su na visokoj razini“, poručuje Argentinac.
„Nitko ne zna koliko smo uživali posljednjih nekoliko godina. Nakon tri godine uspjeha, nije lako ostati na vrhu. Najbolja stvar od svega je što još uvijek prezentiramo isti stil igre kao i prije pet godina. Gdje god i s kim god igramo, želimo imati loptu u svojim nogama. Ona je uvijek naša“, oduševljeno će Messi i nastavlja:
„Još uvijek grizemo. Ne volimo gubiti ni na treninzima. Još uvijek smo iznimno ambiciozni.“
Messi otkriva kako je reagirao kad je čuo da će Tito Vilanova zamijeniti Pepa Guardiolu.
„Razvukao sam osmijeh od uha do uha. Znam ga još dok sam bio dječak. Tu je uz nas godinama. Bio je pet godina pomoćnik Pepu. Pamtim da me je upravo Vilanova stavio u kadetsku momčad. Morate znati da su u to vrijeme mišljenja bila podijeljena.“
Argentinac je, naravno, koju prozborio i o Barcinom „arhi-rivalu“ Real Madridu. Ističe da je Real veliki klub s fascinantnom povijesti i da obožava igrati na Santiago Bernabeuu. Međutim, o Joseu Mourinho ne želi govoriti.
„Ne poznajem ga. Nikada nismo razgovarali. Znam samo da igrači koje je trenirao pričaju o njemu s visokim uvažavanjem“, kaže Messi.
„Ne pamtim samo jednu utakmicu s Realom. Pamtim ih sve, posebice one u kojima smo pobijedili. Uvijek je lijepo pobijediti Real. To je divan osjećaj, jer znaš da su sjajna momčad.“
U nogometnoj karijeri Messiju nedostaje još samo jedan trofej da ispuni sve snove – titula svjetskog prvaka. Jedan san, ali najvažniji. I najveći trofej za svakog nogometaša. Tko zna hoće li ga ikad dosanjati? U privatnom životu najveći san uskoro će mu se ispuniti - postat će otac. Dobit će sina...
„Zvat će se Thiago. Spreman sam za njegov dolazak, ali jako sam uzbuđen. Znam da će mi se život promijeniti. Međutim, uopće ne razmišljam o sebi. Mislim da neću imati problema prilagoditi se novoj situaciji. Cijeli život mi je takav i uvijek sam uspijevao“, zaključio je Messi.
„Dospio sam u klub u kojem igraju veliki nogometaši. To je klub koji je i prije mene kreirao povijest osvajajući najveće trofeje. Barca me čini boljim igračem, to je nepobitna istina. Bez podrške kluba i suigrača, ne bi bilo ničega. Ni titula, ni individualnih nagrada. Baš ničeg“, otvorio je dušu Messi u intervjuu za španjolski El Pais.
Argentinac ističe kako preferira momčadske trofeje a ne individualne nagrade.
„Više se brinem da budem dobar čovjek no najbolji nogometaš na svijetu. Kad odem u mirovinu želja mi je da me se sjećaju kao dobre osobe. Volim postizati pogotke, ali imam i odlične prijatelje među suigračima“, kaže Messi i dodaje kako su trofeji i nagrade poticajni, ali i da se novinari više zamaraju s time tko je najbolji igrač nego sami igrači.
„Novinari uvijek propitkuju je li bolji ovaj ili onaj. Xavi ili Iniesta? Ma, tko to može odrediti“, pita se Messi i ističe:
„Mrzim gubiti utakmice. Kad izađem na teren isključivo razmišljam o pobjedi. Nije mi važno tko će postići pogotke.“
Messi demantira spekulacije kako je u lošim odnosima s Davidom Villom i kako se u Barcinoj svlačionici iza kulisa događaju trzavice.
„Naši međuljudski odnosi su na visokoj razini“, poručuje Argentinac.
„Nitko ne zna koliko smo uživali posljednjih nekoliko godina. Nakon tri godine uspjeha, nije lako ostati na vrhu. Najbolja stvar od svega je što još uvijek prezentiramo isti stil igre kao i prije pet godina. Gdje god i s kim god igramo, želimo imati loptu u svojim nogama. Ona je uvijek naša“, oduševljeno će Messi i nastavlja:
„Još uvijek grizemo. Ne volimo gubiti ni na treninzima. Još uvijek smo iznimno ambiciozni.“
Messi otkriva kako je reagirao kad je čuo da će Tito Vilanova zamijeniti Pepa Guardiolu.
„Razvukao sam osmijeh od uha do uha. Znam ga još dok sam bio dječak. Tu je uz nas godinama. Bio je pet godina pomoćnik Pepu. Pamtim da me je upravo Vilanova stavio u kadetsku momčad. Morate znati da su u to vrijeme mišljenja bila podijeljena.“
Argentinac je, naravno, koju prozborio i o Barcinom „arhi-rivalu“ Real Madridu. Ističe da je Real veliki klub s fascinantnom povijesti i da obožava igrati na Santiago Bernabeuu. Međutim, o Joseu Mourinho ne želi govoriti.
„Ne poznajem ga. Nikada nismo razgovarali. Znam samo da igrači koje je trenirao pričaju o njemu s visokim uvažavanjem“, kaže Messi.
„Ne pamtim samo jednu utakmicu s Realom. Pamtim ih sve, posebice one u kojima smo pobijedili. Uvijek je lijepo pobijediti Real. To je divan osjećaj, jer znaš da su sjajna momčad.“
U nogometnoj karijeri Messiju nedostaje još samo jedan trofej da ispuni sve snove – titula svjetskog prvaka. Jedan san, ali najvažniji. I najveći trofej za svakog nogometaša. Tko zna hoće li ga ikad dosanjati? U privatnom životu najveći san uskoro će mu se ispuniti - postat će otac. Dobit će sina...
„Zvat će se Thiago. Spreman sam za njegov dolazak, ali jako sam uzbuđen. Znam da će mi se život promijeniti. Međutim, uopće ne razmišljam o sebi. Mislim da neću imati problema prilagoditi se novoj situaciji. Cijeli život mi je takav i uvijek sam uspijevao“, zaključio je Messi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- LarryDavid
- Kontakt:
Ova mu je pravo jaka....POTPIS...barca_87 je napisao/la: „Novinari uvijek propitkuju je li bolji ovaj ili onaj. Ma, tko to može odrediti“, pita se Messi
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
I dopizdi ova mesijeva skromnost u pm. Legendo samo jedno te isto izjavljujes. 
Momak adrenalinom nabijen do boli obara sve rekorde - korektno uz osmijeh digne ruke ka nebu, zahvali se i opet uz osmijeh nastavlja dalje. Pokusaje da bude i ostane skroman i primjeran mada svi znamo da frca od ludila kad uzme loptu u svoje carobne noge. I tu mogu da razumijem sve pacenike svijeta koje predvodi vjecito druga hinja i pizdurina. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A u sebi misli ja sam najbolji vi nemate vezare 
Iskreno samo Bog i on znaju sta misli. Ali svi znamo da mu zaredom vec cetiri godine tika-taka na vrata nagrada za najboljeg fudbalera na svijetu ...ahmad_tz je napisao/la:A u sebi misli ja sam najbolji vi nemate vezare
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@barcastuff:
Barcelona think that English club Manchester City are trying to approach some academy players. [el mundo deportivo]
Barcelona think that English club Manchester City are trying to approach some academy players. [el mundo deportivo]
ser del barça es el millor que hi ha !
Šta mislite kakav bi sastav večeras Tito mogao izvesti protiv Benfice? Koga bi mogao odmarati za El-Clasico?
Ja mislim da će Montoya biti u početnom sastavu, umjesto Alvesa.
Ja mislim da će Montoya biti u početnom sastavu, umjesto Alvesa.
jel treba da prica o sebi ko da je najbolji , u trecem licu da prica o sebi ? barem je malo pametan pa se ne razbacuje rijecima.. zna cijenit druge klubove i igrace sto je najbitnije.SPY je napisao/la:I dopizdi ova mesijeva skromnost u pm. Legendo samo jedno te isto izjavljujes.
Imali vcs pobjede Katalonci?, samo da me ne oborite igrao sam 3+.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Vjerujte da je najbitnije u svemu ovome sto nismo rasuti u klanove ko anamo oni.
Kompaktna ekipa Barcelone moze donijeti dobar rezultat - samo problem te odbrane i golmana ubi u mozak. To su vjerujem i jedini problemi blaugrane pa iako teze ipak ocekujem da bi nocas slavili u Lisabonu. Sto se tice onih koji misle da pricam gluposti vezano za svadze u redovima Reala - evo i potvrde o nastavku nesloge zvjezda tog tima....
Ramos podržao Ozila i napao Mourinha: Na obzoru 'bombastičan' transfer!
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... nsfer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@DevilS
Stvarno je problem u nama koji volimo tika-taku to da u svakoj utakmici ocekujemo da Barcelona nastavi da pobjedzuje. Eh sad kad bi mene pitalo ja bi volio da takoo bude do Kijametskog dana, al haj vidjecemo. Bit ce gusto buduci da odavno nemamo ni sistem odbrane ni samu odbranu. Sve lezi na lavovima od sredine do vrha napada. Ja licno ocekujem pobjedu al i da bude nerijeseno - ja zadovoljan.
Ramos podržao Ozila i napao Mourinha: Na obzoru 'bombastičan' transfer!
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... nsfer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@DevilS
Stvarno je problem u nama koji volimo tika-taku to da u svakoj utakmici ocekujemo da Barcelona nastavi da pobjedzuje. Eh sad kad bi mene pitalo ja bi volio da takoo bude do Kijametskog dana, al haj vidjecemo. Bit ce gusto buduci da odavno nemamo ni sistem odbrane ni samu odbranu. Sve lezi na lavovima od sredine do vrha napada. Ja licno ocekujem pobjedu al i da bude nerijeseno - ja zadovoljan.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 okt 2012, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda ce te i vi vcs slaviti, a i ja na kladari. 
.....In David we trust.....
- LarryDavid
- Kontakt:
kakav je to problem s golmanom...jel to valdes nesto pogrijesio?...pa koji golman nije pogrijesio od pocetka sezone? pogledaj casillasa kakve golove pacerske prima...hartu kroz oci lopta prolazi begovicu covjek u njeg puca a on ne moze da odbrani...dosta vise te levatsko-noobovske kampanje protiv kapitena...vreme je da se neke fudbalske lekcija nauce ako vec pratimo fudbal..barem one osnovne...bparena je napisao/la:Vjerujte da je najbitnije u svemu ovome sto nismo rasuti u klanove ko anamo oni.Kompaktna ekipa Barcelone moze donijeti dobar rezultat - samo problem te odbrane i golmana
ako ima problema to je isti problem kao i prosle godine -slaba realizacija 100% sansi...brukaju se brate treba im 5 komada 1 na 1 situacija da dadnu go...
Zadnja izmjena: LarryDavid, dana/u 02 okt 2012, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
Larry prateci blaugranu godinama i mogu ti reci da se puno Valdezu gledalo kroz prste. Ne prima niko golove ko on. Nekad je to jos samo bio Bartez ali ovo je bruka od golmana definitivno. Nije da se on ne trudi ali nula pouzdanja od njega ka drugim igracima. Pacerski golman kome izgleda nije to bilo sudzeno. A on nasilu. 
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 okt 2012, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
larry je dobro primijetio, najveci nas problem su propusteni sanse, puno se promasuje ljudi, to je bio problem i prosle sezone zbog kojeg nismo uzeli ligu prvaka recimo, sta se sve protiv celzija izmasalo, i onda, kad valdez primi gol one je kriv, a covjek prakticno nije imao nikakve sanse da odbrani, jest da primi tri gola iz tri prilike, al sve to budu mrtvi ziceri, nekoliko teskih kikseva jeste imao, ali nista vise nego bilo koji najjaci svjetski golman, ali u utakmicama gdje protivnik ima igru i suteve na gol, valdez je itekako pokazivao da zna braniti i da nas je znao ponekad i izvuci
sreija promasaja nastavlja se i ove sezone, sad recimo protiv sevilje messi je imao dva zicera kod nula nula al je fulio, i u drugim nekim utakmicama dosta se fulalo, al ajd, bitno je da se to ne desava u zavrsnici lige prvaka kad promasaji mogu skupo kostati, ovako u ligi se sve moze i nadoknaditi
veceras protiv benfice trebala bi biti lijepa utakmica
sreija promasaja nastavlja se i ove sezone, sad recimo protiv sevilje messi je imao dva zicera kod nula nula al je fulio, i u drugim nekim utakmicama dosta se fulalo, al ajd, bitno je da se to ne desava u zavrsnici lige prvaka kad promasaji mogu skupo kostati, ovako u ligi se sve moze i nadoknaditi
veceras protiv benfice trebala bi biti lijepa utakmica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- raul-zakon
- Kontakt:
I ja se slažem da nije Valdes najveći Barcin problem...
Razlika one Barce prije 2-3 godine i ove sad(i one prošle godine) je u odbrani, odnosno u presingu koji je ista radila na protivničke igrače. Tako je i nastala ona fraza da su opasniji kad nemaju loptu, nego kad je imaju.
E sada toga više nema i ako ovako nastave, samo je pitanje vremena kada će početi prosipati bodove(ako ne bude navlačenja od strane ljudi u crnom).
NIJE PROVOKACIJA, SAMO MOJE VIĐENJE OVOGODIŠNJE BARCE !
Razlika one Barce prije 2-3 godine i ove sad(i one prošle godine) je u odbrani, odnosno u presingu koji je ista radila na protivničke igrače. Tako je i nastala ona fraza da su opasniji kad nemaju loptu, nego kad je imaju.
E sada toga više nema i ako ovako nastave, samo je pitanje vremena kada će početi prosipati bodove(ako ne bude navlačenja od strane ljudi u crnom).
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
raul-zakon je napisao/la:I ja se slažem da nije Valdes najveći Barcin problem...
dobro vidi se da nije provokacija mada nije ni objektivno al haj - rivali smo. Sto se tice pogurivanja - eto broj penale do kraja sezone koliko ko ce imati na kraju. Dobro bit ce ko i prosle godine - nas sudije poguruju a vi vise penala na svom kontu. Hajd na vasu zelju priznacemo da su svi redom opravdano svirani ali sta ce mo za one sto su neopravdano nesvirani Barceloni. Ili Valensiji. Ma ko kurrva o postenju vi o pogurivanju Barce. Ostalo si dobro primjetio s tim da dodam Mouov recept za razbijanje tikataka igre sad svi koriste. Razbijaj igrace da nikako ne prime loptu. E onda ide "pogurivanje" sudija jer se sviraju fauli. Ko nije ovu igru igro uzivo na travnjaku zna kako jaki znaju biti ti "nije bio faul" udarci...
[youtube][/youtube]bparena je napisao/la:Mouov recept za razbijanje tikataka igre
[youtube][/youtube]
Oj koje nebuloze od klipova, jesi li uopšte pogledao? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.