čuj zmaj hahaha pa rođen u zagrebu odrasto i nevjerujem da mu je babo taj što mu piše u papirima jer mama mu je mlogo sumljiva bidnula u mladosti i pomeni najbliše da mu je babo ibričić ili tako njeki virtuozni fuzbaler daje nanjega

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
čuj zmaj hahaha pa rođen u zagrebu odrasto i nevjerujem da mu je babo taj što mu piše u papirima jer mama mu je mlogo sumljiva bidnula u mladosti i pomeni najbliše da mu je babo ibričić ili tako njeki virtuozni fuzbaler daje nanjega
Pele je bio pozvanmaxuz baxuz je napisao/la:Ja stvarno neznam sto se odjednom digla ovolika prasina oko momka. On mozda jeste dobar (stvarno neznam jer ga nijednom nisam gled'o), ali brate dragi tek mu je 16 godina! HALO BA, 16! Nema te sanse da ga Susic pozove u A reprezentaciju. Ako ce igrati za nas (to je do njega) onda treba da prodje bar U21. Gdje je to ijedan igrac ikada bio pozivan u A reprezentaciju sa 16 godina?
Kada su ga nasi pozvali za nasu U17, dali je on tu vec imao nastupe za hrvatsku U17?Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
”Željeli smo da igrač zagrebačkog Dinama Halilović zaigra za BiH, ali on će vjerovatno nastupati za hrvatsku reprezentaciju.
Poslije odbijanja da,ali prije ne.Zato je Malkocevic i racunao na njega.Principatus je napisao/la:Kada su ga nasi pozvali za nasu U17, dali je on tu vec imao nastupe za hrvatsku U17?Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
”Željeli smo da igrač zagrebačkog Dinama Halilović zaigra za BiH, ali on će vjerovatno nastupati za hrvatsku reprezentaciju.
Sakib ga zvao u martu, a zaigrao za Hrvatsku U17 u augustu.Principatus je napisao/la:Kada su ga nasi pozvali za nasu U17, dali je on tu vec imao nastupe za hrvatsku U17?Na prvoj prozivci nisu se pojavili Alen Halilović i Osman Hadžikić.
ima logike..jer nije slucajno da mi je nastimano da bude najmladji igrac u povjesti HNL...i sad da im taj rekord drzi neki bosanac, sanse da zaigra za repku: Hrvatska 90 % BiH 10% Opet zivi bili pa vidjeli!benfica1923 je napisao/la:Eo ja cujem od purgera kako mu je mamić već u ugovoru servirao sve,da će ga gurnuti za godinu dvije u A tim Hrvatske reprezentacije
Koje pizdarije. Taman Mamic moze odlucivat ko ce igrat u reprezentacije jedne Hrvatske. Pogotovo kad je Stimac selektor.benfica1923 je napisao/la:Eo ja cujem od purgera kako mu je mamić već u ugovoru servirao sve,da će ga gurnuti za godinu dvije u A tim Hrvatske reprezentacije
Kako bi hrvati podnjeli da im bosnjo igra u repci jer ipak smo mi za hrvate glup i nepozeljan narod ???Rosas7 je napisao/la:pustit decka da odluci i gotovo,nek izabere gdje ga srce vodi
pa igra im već jedan, sin Uzeirov, pa šta mu fali?? kapiten, izvodi slobodnjake, kornere, sve živoadmirone je napisao/la:Kako bi hrvati podnjeli da im bosnjo igra u repci jer ipak smo mi za hrvate glup i nepozeljan narod ???Rosas7 je napisao/la:pustit decka da odluci i gotovo,nek izabere gdje ga srce vodi
Ma znas i ti sta oni misle o nama a kad im neko od nas igra za njihovu repku onda im je najbolji najdrazi bla bla..nema to obrazamaximusdecimus je napisao/la:pa igra im već jedan, sin Uzeirov, pa šta mu fali?? kapiten, izvodi slobodnjake, kornere, sve živoadmirone je napisao/la:Kako bi hrvati podnjeli da im bosnjo igra u repci jer ipak smo mi za hrvate glup i nepozeljan narod ???Rosas7 je napisao/la:pustit decka da odluci i gotovo,nek izabere gdje ga srce vodi
Nisi me razumio sta sam htio reci mi smo multietnicka zemlja 3 naroda al hrvati su specificni al odosmo u off...neam potrebe da rapravljamo o ovomeCartman je napisao/la:Pa je li to nesto drukcije kod nas? Suboticu se psuje sve zivo, a Stevanovic se dize u nebesa na primjer. Svako voli svoga.
U hrvatskoj vjerovatno bez ikakvih problema, ali ovi doli rvatine, vjerevatno tezeadmirone je napisao/la:Kako bi hrvati podnjeli da im bosnjo igra u repci jer ipak smo mi za hrvate glup i nepozeljan narod ???Rosas7 je napisao/la:pustit decka da odluci i gotovo,nek izabere gdje ga srce vodi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.