FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo bili u obilasku Lisabona(Portugal - BiH baraz) ta zenturaca nije prestala bebletat, vece alapace u zivotu nisam sreo .Poserem sa onog kome je ona psiholog , njoj treba psihologojatar ...
Meni je nešto sexy, vopra.
Jel udata, razvedena,ko? 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nisam pratio emisiju , samo kazem da nju kao psihologa ne treba racunati.kralj_je_mrtav je napisao/la:Koliko god to tesko bilo priznati, ona je sve objasnila, dakle naklon halapaci, svaka joj je zlatna.HZ_ilidzaa je napisao/la:Dok smo bili u obilasku Lisabona(Portugal - BiH baraz) ta zenturaca nije prestala bebletat, vece alapace u zivotu nisam sreo .Poserem sa onog kome je ona psiholog , njoj treba psihologojatar ...
@Basten
Bila je sa nekim zagondjijama. Pojma nemam.
Koja joj je zlatna? Mislis njena teza o nasem fudbalu i sl. a onda i sama kaze da je zadnja utakmica na kojoj je bila Lisabonkralj_je_mrtav je napisao/la:Koliko god to tesko bilo priznati, ona je sve objasnila, dakle naklon halapaci, svaka joj je zlatna.HZ_ilidzaa je napisao/la:Dok smo bili u obilasku Lisabona(Portugal - BiH baraz) ta zenturaca nije prestala bebletat, vece alapace u zivotu nisam sreo .Poserem sa onog kome je ona psiholog , njoj treba psihologojatar ...

To su ti experti koji izvlace teze dok sjede za kompom ili ispred TV-a...i onda prosipa pamet jer ona je profesorica akademski autoritet...a prica o stvarima koje jednostavno ne vaze za nase podneblje ili konkretno nasu ligu, infrastrukturu, kolicinu novca i slicno.
I da, treba profesoricu obavijestiti, da nije tacno da danasnja djeca nemaju idole u igracima iz nase lige. Nije tacno da danasnja djeca vise ne nose dresove domacih fudbalera. Btw. profesorice, nisu samo i iskljucivo domaci fudbaleri za koje vi smatrate da bi se trebali nositi njihovi dresovi Dzeko, Pjanic i Ibisevic..ima djece, i to po nasim ulicama, okrenite se malo oko sebe, koji ponosno nose dresove i nasih klubova.
To sto vas sin, kao sto ste sami rekli, nikad nije otisao na neku od nasih domacih utakmica ne mora znaciti da NIKO ne ide i da niko ne voli domace klubove. Trebali ste doci na nedjeljnu utakmicu Sarajevo-Siroki, pa da vidite koliko je djecice sa ocevima bilo na istoku i zapadu Koseva...pa sigurno par stotina.
Ali ne, treba sjediti kuci, kancelariji...i ponekad uplatiti izlet-"gostovanje" u Lisabon i Paris, i pametovati o domacoj ligi, o tome kako nema djece i kako je sve sama devijacija i uzas, a jedina percepcija svega toga i iz cega donosite zakljucke, su pojedini, pompezno u svrhu vecih tiraza, napisani clanci i izvjestaji.
Bijedno, pa taman bila profesorica sa najvecim mogucim autoritetom u bilo kojoj oblasti i na bilo kojoj razini.
Sarajevo je bolje i pobjedilo je zasluzeno,nadam se da ce taj vas Sesar doci u Siroki na proljece...cekamo ga spremamo mu lijep docek.......
A koliko je policajaca odgovaralo zbog pucanja na navijace Sarajeva, i mene licno, u tom istom Sirokom?? da li je odgovarao policajac oji je upucao Vedrana, akasnije sve to (znaci kreira se nova "istina")pokusavaju provuci kao da to nije uradio jedan od policajaca? (znaci kolektivna amnezija i amnestija, u odbrani ubice).
Ko je ubio Anera kasapovica u zenici? navijaci?
Ko je napravio opsti haos na utakmici Zeljo-Hajduk, o cemu je bilo price i u ovoj emisiji? naravno navijaci ali uz ogromnu pomoc policije koja je bila malo je reci nesposobna i ocajno losa.
Niko ne amnestira pojedine navijace, grupice i slicno, ali sve svaljivati samo i iskljucivo na navijace, i to najcesce uz generalizaciju-svi su oni isti, je u najmanju ruku izvan okvira struke i metodologije i empirijskog potkrepljivanja necega, sto struka kao takva svakako nalaze i u cemu insistira.
I da, itekako treba izaci na "teren" pa dozivjeti tu svoju tezu, ili pak, antitezu. Ne moze se sve zakljuciti ni preko TV, ni iz clanaka u novinama jako cesto pompezno napisanih radi dizanja tiraza.
Ko je ubio Anera kasapovica u zenici? navijaci?
Ko je napravio opsti haos na utakmici Zeljo-Hajduk, o cemu je bilo price i u ovoj emisiji? naravno navijaci ali uz ogromnu pomoc policije koja je bila malo je reci nesposobna i ocajno losa.
Niko ne amnestira pojedine navijace, grupice i slicno, ali sve svaljivati samo i iskljucivo na navijace, i to najcesce uz generalizaciju-svi su oni isti, je u najmanju ruku izvan okvira struke i metodologije i empirijskog potkrepljivanja necega, sto struka kao takva svakako nalaze i u cemu insistira.
I da, itekako treba izaci na "teren" pa dozivjeti tu svoju tezu, ili pak, antitezu. Ne moze se sve zakljuciti ni preko TV, ni iz clanaka u novinama jako cesto pompezno napisanih radi dizanja tiraza.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam cemu ovakve emisije. Dolazi se do zakljucka da su navijaci glavni problem u ovoj drzavi, da na fudbalske utakmice dolaze samo narkomani koji misle zlo, da domaci fudbal ne zanima normalne ljude....
Smijesno, al tako je to kad pricaju ljudi koji nisu kompetentni, gospodo odvojite nekad vase cijenjene guzice od fotelje i dodjite na utakmicu.
Smijesno, al tako je to kad pricaju ljudi koji nisu kompetentni, gospodo odvojite nekad vase cijenjene guzice od fotelje i dodjite na utakmicu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- theprodigy
- Kontakt:
moraju brate po nekom udariti, ne mogu vise po penzionerima, vojsci, hajmo sad na navijace preci, majku im **** njihovuHigh je napisao/la:Ma mogu mi se sageti. Država u **** samo takvim, a oni bi da po navijačima udare i nekakve zakone sprovode. I kod nas se svako u ovoj državi pita i vodi tu glavnu riječ. Nabijem i nju i njene prijedloge na neku stvar. Nisu navijači krivi što je država ovakva, niti su navijači krivi što ne možeš dijete pustiti na ulicu a da ga neko ne zakolje. Oni bi da sprovode neke zakone a nemaju nikakav temelj za to, samo se skreće sa osnova politike u druge sfere. Pa opeti po navijačima. ****.
pa ako cemo iskreno u kopu je najvise narkomana iSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam cemu ovakve emisije. Dolazi se do zakljucka da su navijaci glavni problem u ovoj drzavi, da na fudbalske utakmice dolaze samo narkomani koji misle zlo, da domaci fudbal ne zanima normalne ljude....
-
- Kontakt:
Ne, ali su im izrečene zatvorske kazne. Zadovoljan?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
aj ne rise vise svijuti..vidim da ti je dosadno..samo bih volio znaci koji su tvoji pa si tako naporan??kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja nisam zadovoljan jer to znaci da svaki taj huligan i dalje normalno dolazi na utakmice. To je nedopustivo jer isti stalno prave probleme i mislim da je profesoricina prica o kaznjavanju pojedinaca ono sto trebamo cuti i mi i nadlezni organi. Ovdje se odmah podje pricati o lopovima, kriminalcima i ovoj nasoj drzavi i slicnim stavrima, to su kao neki argumenti koji se koriste u raspravi. To je ustvari nedostatak argumenata, boli me uvo za njih, ovdje pricamo o problemima s kojim se klubovi suocavaju radi navijaca. Znaju igraci Sarajeva sta njima znaci ova kazna od 40.000 eura i ova sto ce doci za Podgoricu.veteran II je napisao/la:Ne, ali su im izrečene zatvorske kazne. Zadovoljan?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
ako ti dolazis na tekme Sarajeva ok,ako ne dolazis sta tebe briga,ne ugrozavaju tebe. sta oni rade po tribini i kolike kazne placa Sarajevo sta tebe briga?..naravno ponovo kazem ako si navijac istog..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ne bih o emisiji nisam je gledao. Hajde ti meni konkretno odgovori na jedno pitanje. Šta su to uradile Horde Zla na tekmi protiv Levskog, za kaznu od 40 000e?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja nisam zadovoljan jer to znaci da svaki taj huligan i dalje normalno dolazi na utakmice. To je nedopustivo jer isti stalno prave probleme i mislim da je profesoricina prica o kaznjavanju pojedinaca ono sto trebamo cuti i mi i nadlezni organi. Ovdje se odmah podje pricati o lopovima, kriminalcima i ovoj nasoj drzavi i slicnim stavrima, to su kao neki argumenti koji se koriste u raspravi. To je ustvari nedostatak argumenata, boli me uvo za njih, ovdje pricamo o problemima s kojim se klubovi suocavaju radi navijaca. Znaju igraci Sarajeva sta njima znaci ova kazna od 40.000 eura i ova sto ce doci za Podgoricu.veteran II je napisao/la:Ne, ali su im izrečene zatvorske kazne. Zadovoljan?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
ne pusim..kralj_je_mrtav je napisao/la:mma_hz, ima li potrebe za postovima kakve ti pises. Zar je bitno koji su moji ili tvoji, rasprava je krenula na temi Sarajeva sasvim slucajno i dobro se odvijala dok se ti ne pojavi. Smiri se bolan, zapali cigar, uzivaj.

FK SARAJEVO.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
- molotovljev
@ vuk dlaku mijenja_ali ćud nikadakralj_je_mrtav je napisao/la:Ja nisam zadovoljan jer to znaci da svaki taj huligan i dalje normalno dolazi na utakmice. To je nedopustivo jer isti stalno prave probleme i mislim da je profesoricina prica o kaznjavanju pojedinaca ono sto trebamo cuti i mi i nadlezni organi. Ovdje se odmah podje pricati o lopovima, kriminalcima i ovoj nasoj drzavi i slicnim stavrima, to su kao neki argumenti koji se koriste u raspravi. To je ustvari nedostatak argumenata, boli me uvo za njih, ovdje pricamo o problemima s kojim se klubovi suocavaju radi navijaca. Znaju igraci Sarajeva sta njima znaci ova kazna od 40.000 eura i ova sto ce doci za Podgoricu.veteran II je napisao/la:Ne, ali su im izrečene zatvorske kazne. Zadovoljan?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Zasto bas ovdje da pricamo o problemima i zasto bas ti trebas biti pokretac te price?!
Zasto nisi pricao o problemima u proteklih mjesec dana? Sjecas se?
Siguran si da si shvatio profesoricu psihologije?
Zamolicu te jaranski, da ne prebacujes lopticu na ovu stranu, ako zelis da pricamo o problemima nek' to bude
na nekoj drugoj temi, recimo na temi PL-općenito.
Ne mozes reci da je rasprava krenula sasvim slucajno kada to nije tako. Ti si postavio pitanje, odnosno
kopirao si pitanje o letećem panduru.
F.K.SARAJEVO
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Vidim prica se o emisiji od sinoc, pa da iznesem svoje skromno misljenje hehe
Po meni je ona psihologinja, lafo neki expert za navijace, upropastila emisiju. Kazem lafo expert jer mi spominje francuze a sami znamo njihovu tifo scenu, koja je jedna od zescih u Evropi i u kojoj svaki vikend neko bude naboden, da li od parizana, marsenjeza ili nekih drugih. Drugo prica mi o utakmicama repke a svi znamo da je poredit navijace repke i klubova nemoguce. Takodje neke kamere ofo ono... Dobro joj Dino rece, klubovi jedva plate isplacuju. Recimo na Kosevu se ne mogu stolice normalne na zapad postaviti a ona bi video nadzor svaku tekmu
Po meni je jedini problem nedovoljno policije prilikom osiguravanja utakmice. Svi neredi u BiH, do sada sto su bili, su zbog toga sto nije bilo dovoljno murije na stadionu ili oko njega. Kad se po pitanju toga malo uozbilje mislim da nereda nece biti ili ce ih biti drasticno manje. A da budemo realni u BiH ima skoro najmanje nereda u Evropi tako da se to sa malo truda moze rijesiti...
Po meni je ona psihologinja, lafo neki expert za navijace, upropastila emisiju. Kazem lafo expert jer mi spominje francuze a sami znamo njihovu tifo scenu, koja je jedna od zescih u Evropi i u kojoj svaki vikend neko bude naboden, da li od parizana, marsenjeza ili nekih drugih. Drugo prica mi o utakmicama repke a svi znamo da je poredit navijace repke i klubova nemoguce. Takodje neke kamere ofo ono... Dobro joj Dino rece, klubovi jedva plate isplacuju. Recimo na Kosevu se ne mogu stolice normalne na zapad postaviti a ona bi video nadzor svaku tekmu

Po meni je jedini problem nedovoljno policije prilikom osiguravanja utakmice. Svi neredi u BiH, do sada sto su bili, su zbog toga sto nije bilo dovoljno murije na stadionu ili oko njega. Kad se po pitanju toga malo uozbilje mislim da nereda nece biti ili ce ih biti drasticno manje. A da budemo realni u BiH ima skoro najmanje nereda u Evropi tako da se to sa malo truda moze rijesiti...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ostalih nema ni na mapiIFFHS rang lista
Sarajevo jedini bh. klub u top 400
Prema najnovijoj rang listi Internacionalne federacije za historiju i statistiku (IFFHS), FK Sarajevo najbolji je bosanskohercegovački klub i jedini u društvu 400 najboljih ekipa svijeta.
Ostalih bh. klubova nema u top 400, a prvu poziciju drži Barcelona sa 343 boda, dok je drugi Universidad de Chile s 300, odnosno Boca Juniors sa 286 bodova.
Minhenski Bayern bio je najbolji tim mjeseca septembra, što je bavarskom gigantu osmi put od 2000. godine da bude najbolji tim u jednom mjesecu.
Bordo tim trenutno dijeli 384. mjesto na listi s još tri kluba, a to su: Karabukspor, Lierse i Milsami Orhei. Dodajmo da je Sarajevo tako napredovalo za čak 17 mjesta u odnosu na proteklu rang listu.
IFFHS rang lista:
1. FC Barcelona (ESP) 343,0
2. Universidad de Chile (CHI) 300,0
3. Boca Juniors (ARG) 286,0
4. Real Madrid (ESP) 281,0
5. Atlético de Madrid (ESP) 264,0
6. Chelsea (ING) 256,0
7. Bayern Múnich (GER) 248,0
8. Corinthians (BRA) 248,0
9. Athletic Bilbao (ESP) 240,0
10. Vélez Sarsfield (ARG) 227,0
...
384. FK Sarajevo (BiH) 65.5

cestitamopacovi_tu_ima je napisao/la:ostalih nema ni na mapiIFFHS rang lista
Prema najnovijoj rang listi Internacionalne federacije za historiju i statistiku (IFFHS), FK Sarajevo najbolji je bosanskohercegovački klub i jedini u društvu 400 najboljih ekipa svijeta.
Ostalih bh. klubova nema u top 400, a prvu poziciju drži Barcelona sa 343 boda, dok je drugi Universidad de Chile s 300, odnosno Boca Juniors sa 286 bodova.
Minhenski Bayern bio je najbolji tim mjeseca septembra, što je bavarskom gigantu osmi put od 2000. godine da bude najbolji tim u jednom mjesecu.
Bordo tim trenutno dijeli 384. mjesto na listi s još tri kluba, a to su: Karabukspor, Lierse i Milsami Orhei. Dodajmo da je Sarajevo tako napredovalo za čak 17 mjesta u odnosu na proteklu rang listu.
IFFHS rang lista:
6. Chelsea (ING) 256,0
...
384. FK Sarajevo (BiH) 65.5![]()

Glupost je preblaga riječ za tvoje postoveCuspajz je napisao/la:cestitamopacovi_tu_ima je napisao/la:ostalih nema ni na mapiIFFHS rang lista
IFFHS rang lista:
6. Chelsea (ING) 256,0
...
384. FK Sarajevo (BiH) 65.5![]()
,ako se potrudite mozda za koju godinu prestignete ove argentince u samom vrhu liste uz neprikosnoveni un chile koji je jaci od reala i bajerna

U novi boj...
- skyisthelimit
Cuspajz je napisao/la:
cestitamo,ako se potrudite mozda za koju godinu prestignete ove argentince u samom vrhu liste uz neprikosnoveni un chile koji je jaci od reala i bajerna
Ma da, sad vam ne valja ni ova Iffhs lista. Prvo nije validna Uefina, pa Fifina, pa sad evo i ova. Ok, ima smijesnih klubova na nerealnim mjestima, ali zasto svaku listu u kojoj je Sarajevo najbolje nipodastavate i ismijavate ?
Pravo da ti kazem ni meni ovo nista ne znaci, iskorak u evropi i titule su najbitnije, ali ako vec necete da priznate ove liste zasto ih ismijavate.
Sarajevo kao najbolji bh klub u Evropi nije slucajno po svim listama ispred konkurenata ove znj lige
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.