Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jel ima ko onaj link za bonus-peticu na .... Danima sam gledao rasprave na tu temu, i sad ne mogu naći da si pita 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
str. 3066 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- stomaklija
- Kontakt:
Hvala care, jel ovo vazi stare korisnike ili moras novi nalog otvoriti??dr.van nostrand je napisao/la:str. 3066
Hvalla
Valjda za obojestomaklija je napisao/la:Hvala care, jel ovo vazi stare korisnike ili moras novi nalog otvoriti??dr.van nostrand je napisao/la:str. 3066
Hvalla

Imal i neko na wwinu dai gra da me pripazi s' 0,50 dan eidem do kladionice
vratit cu 

imal ko kakvi parova za veceras
Bejzbol,Am fudbal?
Bejzbol,Am fudbal?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sta mislite o ovom tiketu?
N.Davydenko - Bogomolov 1 1,60
Klizan - Chiudinelli 1 1,30
Gasquet - Ebden 1 1,20
Ferrer - Y.H.Lu 1 1,10
J.Nieminen - Robredo 1 1,60
Chardy - Y.Sugita 1 1,25
Nishikori - Soeda 1 1,25
kvota: 6,86

N.Davydenko - Bogomolov 1 1,60
Klizan - Chiudinelli 1 1,30
Gasquet - Ebden 1 1,20
Ferrer - Y.H.Lu 1 1,10
J.Nieminen - Robredo 1 1,60
Chardy - Y.Sugita 1 1,25
Nishikori - Soeda 1 1,25
kvota: 6,86
E momci ajde neko da objasni kako da dignem lovu sad sa bet at home?
Dobio sam 50 eura a jaran ceka jos getafe-a za 43. ( 5 min do kraja 1-0, crveni gosti imaju )
Jel ce mi isplatiti 100% ovo? Jer ipak sa bonusom smo igrali? Cujem treba 10e uplatit i jel mogu onda dignut sve ?
I ako jos sta treba nek napise uz to.. Tj. ko ima iskustva..
Dobar dan pravo danas, 70KM na bingu, bet at home ide jos sutra ligu prvaka treba ubost
Dobio sam 50 eura a jaran ceka jos getafe-a za 43. ( 5 min do kraja 1-0, crveni gosti imaju )
Jel ce mi isplatiti 100% ovo? Jer ipak sa bonusom smo igrali? Cujem treba 10e uplatit i jel mogu onda dignut sve ?
Dobar dan pravo danas, 70KM na bingu, bet at home ide jos sutra ligu prvaka treba ubost

- Citizen-X
- Kontakt:
i tako gledam kako visoke kvote prolaze.....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Brate trebas 3 puta dobiti najmanje po 1,5 kvotu,imas tamo pomoc pise ti da prve 3 isplate u mjesecu su besplatne svaka sljedeca se uplacuje ne 10 vec 5 evra...soxx je napisao/la:E momci ajde neko da objasni kako da dignem lovu sad sa bet at home?

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Daj bgt link ja nmg naci.. Joj bit ce i sutra para vjerovatnoemir18 je napisao/la:Brate trebas 3 puta dobiti najmanje po 1,5 kvotu,imas tamo pomoc pise ti da prve 3 isplate u mjesecu su besplatne svaka sljedeca se uplacuje ne 10 vec 5 evra...soxx je napisao/la:E momci ajde neko da objasni kako da dignem lovu sad sa bet at home?

evo procitaj pise ti tu al moras otovriti racun u bancisoxx je napisao/la:Daj bgt link ja nmg naci.. Joj bit ce i sutra para vjerovatnoemir18 je napisao/la:Brate trebas 3 puta dobiti najmanje po 1,5 kvotu,imas tamo pomoc pise ti da prve 3 isplate u mjesecu su besplatne svaka sljedeca se uplacuje ne 10 vec 5 evra...soxx je napisao/la:E momci ajde neko da objasni kako da dignem lovu sad sa bet at home?
Dobar dan pravo danas, 70KM na bingu, bet at home ide jos sutra ligu prvaka treba ubostjos da na dodam nana mi dala 50 KM danas..

http://helpcms.bet-at-home.com/HelpCMSw ... iveID=2476" onclick="window.open(this.href);return false;
Važno je da po kladiteljskom računu unesete samo jedan bonus. Isplata je moguća onda ako je bonus obrnut (povećan) barem tri puta. To znači da pri bonusu od 5 Eura morate ostvariti ukupno 15 Eura prometa i to provesti u jednu isplatu.emir18 je napisao/la: evo procitaj pise ti tu al moras otovriti racun u banci
http://helpcms.bet-at-home.com/HelpCMSw ... iveID=2476" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sta nadjoh.. Sad jel moze ako zaradim 15 eura na jednom a ne na 3 puta? tj da ne igram dzabe jos 2 puta??
Drugoo..
Ako moram 3 put.. Jel moram ulagati po 5 eura? tj sad bi morao igrati jos 2 tiketa i uplata po 5 e
ja mislim da moras 3 puta dobiti,nisam 100 % siguran,Anonimni je tako rekao(on je i postavio ovaj link ja msm),pa nista probaj suta na euro(nemoras 5 ulagat,moze i pola eura) pogodit parove po 1,5 kvotu imas tenis fin sutra pa eto i to da ispunis pa da digne pare laganosoxx je napisao/la:Važno je da po kladiteljskom računu unesete samo jedan bonus. Isplata je moguća onda ako je bonus obrnut (povećan) barem tri puta. To znači da pri bonusu od 5 Eura morate ostvariti ukupno 15 Eura prometa i to provesti u jednu isplatu.emir18 je napisao/la: evo procitaj pise ti tu al moras otovriti racun u banci
Evo sta nadjoh.. Sad jel moze ako zaradim 15 eura na jednom a ne na 3 puta? tj da ne igram dzabe jos 2 puta??
Drugoo..
Ako moram 3 put.. Jel moram ulagati po 5 eura? tj sad bi morao igrati jos 2 tiketa i uplata po 5 e
http://www.facebook.com/pages/Sigurni-T ... 5796917538" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne izgleda lose , pogledja te mu tikete .
Ne izgleda lose , pogledja te mu tikete .
@ anonimni nije postavio link
al' nije ni bitno, moraš još 2x igrat', na onoj stranici odakle smo svi uzeli bonus(e) piše da se mora uložiti bonus 3 puta, i ovo drugo je tačno, što se isplate tiče, nadam se da si:
1. punoljetan
2. stavio svoje prave podatke (ime, prezime, adresa) jer ako nisi, vrlo su male šanse da ćeš moći dići taj novac, sumnjam da oni i ta imena mijenjaju, ako hoćeš da digneš novac preko debitne ili kreditne kartice, moraš tamo upisati broj računa i šta sve već ide, nana ti je u pravi momenat došla jer moraš uplatiti 10 eura da bi sve onda dig'o, al' naletio sam na komentar jednog lika na klix-u neki dan koji kaže da se dugo čeka obrada tih para i da je minimalna isplata 100 eura, ti probaj, pa ako uspiješ, dobro je
p.s. blago se tebi, časti te nana, časti te kladionica
je l' to nana prije smaka svijeta pobjegla u Njemačku, pa je parali ? 

1. punoljetan
2. stavio svoje prave podatke (ime, prezime, adresa) jer ako nisi, vrlo su male šanse da ćeš moći dići taj novac, sumnjam da oni i ta imena mijenjaju, ako hoćeš da digneš novac preko debitne ili kreditne kartice, moraš tamo upisati broj računa i šta sve već ide, nana ti je u pravi momenat došla jer moraš uplatiti 10 eura da bi sve onda dig'o, al' naletio sam na komentar jednog lika na klix-u neki dan koji kaže da se dugo čeka obrada tih para i da je minimalna isplata 100 eura, ti probaj, pa ako uspiješ, dobro je

p.s. blago se tebi, časti te nana, časti te kladionica

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Halali mislio sam da si tianonimni je napisao/la:@ anonimni nije postavio linkal' nije ni bitno.
ma nema veze
svakako ništa loše nisam uradio (odnosno ne bih) ni da jesam 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dugo nisam nista postavio pa da danas pokusam...
Bate-bayern- 2, 3+
cluj-man.utd oba gol 3+
juve-sahtar-1 3+
norsjaland-celzi 2/2 3+
Valencia-lil 1 3+
Spartak-Celtic 1 3+
Bate-bayern- 2, 3+
cluj-man.utd oba gol 3+
juve-sahtar-1 3+
norsjaland-celzi 2/2 3+
Valencia-lil 1 3+
Spartak-Celtic 1 3+
- Citizen-X
- Kontakt:
al smoriste sa ovim bonusom....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.