Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a UMJESTO KOGA BI IGRO ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Fakat ne znam. Jedino Diabya može izbacit, bez Artete se ne može, Cazorla je motor u sredini, tako da jedini Diaby..M4kaveli je napisao/la:a UMJESTO KOGA BI IGRO ?
- Marsal
- Kontakt:
Kad udje u formu Jack može birat umjesto koga će igrat, ali mislim da će izabrat umjesto Diabya jer je Jackie pravi Topnik i želi jak Arsenal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cazorla na krilo, odnosno da bude play sa krila, a Diaby-Jack-Arteta sredina. Gervinho drugo krilo, i Podolski kao spic, i dobijes veoma brzu igru naprijed. Jack mora igrati ofanzivnog veznog, sve ostalo ce biti tusenje njegovog punog potencijala. On moze i na centralnom biti jedan od najboljih na svijetu, ali bolje da ide na ofanzivni.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Što se tiče onog ko misli da se Jackie malo udebljao, ne mogu naći sliku koju je Afobe postavio na twitteru, tj sliku Jackovog tijela. Da vidite armature, jest će sve živo kad se vrati na teren. Samo da onu svoju tehniku nije izgubio.
Ja mislim da se ta tehnika ne moze izgubiti tako lako... Mislim, moze malo on da isadne iz forme dok se ne vrati u takmicarski ritam ali oni potezi sto je on radio su urodjeni... Jednostavno covjek je rodjen sa tim talentom a vidjelo se i na onome snimku da je imao taj potez u prazno kada je gurno gore u sesnesterac. On jeste dugo bio odsutan, ali nije imao lom hvala Bogu. Da je imao vjerovatno bi bio kao Edu ili Ramsey gdje se strah uvuce u kosti i gdje ne smiju da ulaze u duel...frankqqqqq je napisao/la:Što se tiče onog ko misli da se Jackie malo udebljao, ne mogu naći sliku koju je Afobe postavio na twitteru, tj sliku Jackovog tijela. Da vidite armature, jest će sve živo kad se vrati na teren. Samo da onu svoju tehniku nije izgubio.
Dok nam se Jacky vrati u formu vidjece ovi likovi sta je najbolji mladi igrac PL!!!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
diaby sine,cuj 3 sedmice,ima sah igrat,tu se bas tesko povrijedit,svasta
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Čudi me da Arsene nije bacio pogled na Halilovića
Kad bi ga sad čopili da ga Hajrović namanga na bosansku repku još, he, ne može bolje 

Pratim zadnje 2,3 stranice teme a jeli ovaj Jack toliko jak igrac o samo..
nije po mom ukusu nekako je previse buckast i malehan hem previse tato za malenu osobu sve vise lici na sina od Snajdera.

President of the Union of European Football Associations
- frankqqqqq
- Kontakt:
Očito nisi gledao kako igra nikad prije, a da bude kao Wesley nikom ne bi smetalo, samo što je ovaj za razliku od one ljenčuge borben i ulazi u duel ko luđak 

- vedofeelgood
- Kontakt:
A i ti meni licis na Surlamana, zbog te nepismenosti 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Oni s periferije, kako ih Paja zove, gube 1-0 od Cluja, kojeg je Sarajevo pobjeđivalo 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
i van peri da dva golaTheVerminator je napisao/la:Oni s periferije, kako ih Paja zove, gube 1-0 od Cluja, kojeg je Sarajevo pobjeđivalo

Vođa zna.
@ TheVerminator
divovi su izgubili 2:1 i u lavoru igrali 1:1 s Clujom, dakle, nisu ih nijednom pobijedili
divovi su izgubili 2:1 i u lavoru igrali 1:1 s Clujom, dakle, nisu ih nijednom pobijedili

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- frankqqqqq
- Kontakt:
Upravo, zašto da spominjemo onaj klub na ovoj temi? Veličajmo svoje momčine ovdje, vidjet ćete vi bombe od ekipe kad se Sagna vrati i Wilshere dostigne barem mali nivo one forme iz 2010. Strašno će to da bude 
[youtube][/youtube]

Eno gledam sad kako Cesca vrijeđaju, e moj Cesc nikad prežalit tvoj odlazak neću.

[youtube][/youtube]

Eno gledam sad kako Cesca vrijeđaju, e moj Cesc nikad prežalit tvoj odlazak neću.
vratit' ce se Jack u formu, nije zaboravio igrati sigurno, to je ko sa biciklom - ako znas voziti, znas 

@Franqqqqq predobar video, I kad malo bolje pratiš video, primijetiš da je kod većine golova Cazorla imo taj prezadnji pas ili asistenciju
.
EDIT:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/legend ... /121002190" onclick="window.open(this.href);return false; nije loše

EDIT:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/legend ... /121002190" onclick="window.open(this.href);return false; nije loše

Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.