Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
Paranoja je napisao/la:Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
On je za tebe gospodin. Ti kad uspijes pola sto je on u zivotu javi se.Paranoja je napisao/la:Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
Ne fakat, ja ne znam sta on radi? Cime se bavi? Znam za onog bivseg direktora VK banke da je u klubu, ali ovaj ne znam.Sarajlijc@ je napisao/la:On je za tebe gospodin. Ti kad uspijes pola sto je on u zivotu javi se.Paranoja je napisao/la:Ja ga neki dan vidim u gradu. Farmerke mu spale na pola guzice, sve visi na njemu. Ja bih rekao da radi u vodovoduSarajlijc@ je napisao/la:Joj Dine giganta svi ovi supci u odijelima on u majici![]()
![]()
Upravo na OBN.koalem je napisao/la:Je li to večeras negdje na TV ? GDJE ?
HVALA !Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo na OBN.koalem je napisao/la:Je li to večeras negdje na TV ? GDJE ?
**** mater, prešalto sam. Šta je bilo ??Sarajlijc@ je napisao/la:Svugdje u svijetu se navijacki okrsaji gledaju kao huliganstvo, jedino kod nas ko nacionalizam...
Ovoj se popisam na djecu sto su obisla evropske stadione.
Upravu je brate ova zena za ovo individualno kaznjavanje!!High je napisao/la:
Kakav komad budale.
Znači ti bi za baklju odmah zatvarao po završetku utakmice, u državi u kojoj ubice, narko dileri i kriminalci šetaju slobodno. Da Bog da ti Jasna Bajraktarević u kući bila.HannahMontana je napisao/la:Upravu je brate ova zena za ovo individualno kaznjavanje!!High je napisao/la:
Kakav komad budale.
Samo ti nastavi biti ovca i upijaj šta ti ovo dvoje bolesnika Avdić i gđa. Jasna serviraju. Uzdravlje!HannahMontana je napisao/la:Znaci zbog takvih kao sto si ti mi i placamo ovih 40 hiljada eura kazne! I navela je ona jos sektora osim sporta gdje treba da se kaznjava jako i individualno! Ne pali se odmah!!
Evo iskreno. Vjerovatno nije. Čak 90% sam siguran. Sad isto tako, bez prica o tome ko je prvi počeo, i provokacije, da li je Široki Brijeg, ili da li su navijači Škripari pozvali na hapšenje odgovornih i osudili ubistvo momka?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma tema je trenutni lider Premijer lige, uopste me ne zanimaju ovi iz Sirokog. Postavio sam pitanje u kontekstu ovog sto je profesorica govorila. Zasto? Zato sto mislim da se tada djelovalo, odnosno da su oni navijaci koji su zbog svog huliganskog ponasanja zasluzili kaznu, kaznjeni, Sarajevo ne bi dobilo kaznu od 40.000 eura od UEFA-e. Uglavnom pizdarije prave isti ljudi, ne samo navijaci Sarajevo, nego i bilo kojeg drugog kluba. I vidi sad dalje, ocekuje se kazna iz Podgorice i to po rijecima Selimovica, mozda i jaca od ove. Kazne za pojedince su nesto sto bi rijesilo mnogo problema, oderes ga po djepu, zabranis mu tri godine dolazak na tekme i prica zavrsena.koalem je napisao/la:Evo iskreno. Vjerovatno nije. Čak 90% sam siguran. Sad isto tako, bez prica o tome ko je prvi počeo, i provokacije, da li je Široki Brijeg, ili da li su navijači Škripari pozvali na hapšenje odgovornih i osudili ubistvo momka?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih upitao, ali molit cu bez nervoze. Da li je ijednom navijacu Sarajeva, koji je ucestvovao u huliganskim ispadima u Sirokom ili u rusenje Koseva, zabranjen dolazak na stadione. Dakle, molim bez paljenja i prica o tome ko je prvi poceo. Samo pitam ,pa ako ko zna odgovor, bio bih zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bhfanatic14, riki46, VolimoSarajevo i 47 gostiju.