FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

modric

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la modric » 01 okt 2012, 17:21

Ja nemam pravo nista reci to je demokracija Sarajeva, svaki mi post se brise...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 okt 2012, 17:24

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
High je napisao/la:Naravno da ćemo se buniti, jer sutra u nekoj drugoj utakmici možemo isto tako, možda i gore biti ugroženi i izgubiti eventualan bod ili pobjedu. Dobro je pa smo postigli golove prije ovih grešaka, inače bi se to odrazilo na krajnji ishod. Čuj, ne shvataju zašto pričamo protiv odluka. Ili to nećemo biti mi, već neki drugi klub, a to nije nikako moralno izgubiti bod/ove zbog ovih idiota.
moze jarane, al dok se to ne desi, ja ne vidim razlog da vi pricate protiv sudijskih odluka, slazemo se samo u jednom, da su nam sudije potpuni idioti, ne znam cime su vodjeni, al sude prelose ove polusezone, svako kolo je neka greska.opet ti govorim da se htjelo nesto rezirati za one tamo, bez obzira na regularnost golova, sjeti se prosle godine, vi bi ste izgubili sinoc i proklinjali pajica koji nije direktno pogrijesio nego njegovi pomocnici, a to ustvari nije bilo, nego je bilo bas suprotno, vi ste dobili, uz male sudijske greske, al opet se bunite, bgm se nije rodio ko je vama ugodio, citam prije utakmice sa leotarom vi odma na sudjenje, pa nije utakmica ni pocela, vi odma na sudjenje da cete biti zakinuti, a ustvari po vas ispade fenomenalno
Pa ja sam i napisao da se treba zestoko kazniti njegov pomocnik koji je pogrijesio..a ne on.. :D ..na to sam mislio hehhe lahko smo mi mogli izgubiti ovo,ove greske bi se ponovile svakako..al brate nije ovo ofsajd od 30 cm kao vas u Zenici koji je haman nemoguce vidjeti.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 01 okt 2012, 17:31

:lol: :lol: :lol: sve se briše ..... (evo da napišem nešto što će biti poželjno) dobra tekma sinoć bila ... valjda su svi sretni sad :D :D :D :D
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 01 okt 2012, 17:32

High je napisao/la:Naravno da ćemo se buniti, jer sutra u nekoj drugoj utakmici možemo isto tako, možda i gore biti ugroženi i izgubiti eventualan bod ili pobjedu. Dobro je pa smo postigli golove prije ovih grešaka, inače bi se to odrazilo na krajnji ishod. Čuj, ne shvataju zašto pričamo protiv odluka. Ili to nećemo biti mi, već neki drugi klub, a to nije nikako moralno izgubiti bod/ove zbog ovih idiota.
Daj nemojte biti smijesni. Bilo je gresaka sudaca i na jednoj i na drugoj strani. Svirao je 101 prekrsaj koji nije postajao. Svira za vas faul Said sam pada niko ga nije dotako. Isto tako Suljic.
Sta je sudija uticao na igru. Ljudi vas ubili na terenu. Imali ste tri prilike dva gola, majstorski nema sta. Odlika velikih ekipa je da i kad ne igraju dobro pobijede. Ali da pricate za sudije nesto. Katastrofa.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

modric

Post Postao/la modric » 01 okt 2012, 17:38

Paranoja je napisao/la:
Daj nemojte biti smijesni. Bilo je gresaka sudaca i na jednoj i na drugoj strani. Svirao je 101 prekrsaj koji nije postajao. Svira za vas faul Said sam pada niko ga nije dotako. Isto tako Suljic.
Sta je sudija uticao na igru. Ljudi vas ubili na terenu. Imali ste tri prilike dva gola, majstorski nema sta. Odlika velikih ekipa je da i kad ne igraju dobro pobijede. Ali da pricate za sudije nesto. Katastrofa.
Svak cast kod faula u vise situacija, kod odmicanja zida itd

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 okt 2012, 17:39

Paranoja je napisao/la:
slika

evo je haveru, da mi bubrege ne nahladiš. uskoro će zima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 01 okt 2012, 17:40

Kakvih slučajeva na forumu ima, da ne povjeruješ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 01 okt 2012, 17:50

Sesar ponovo na spisku..svaka čast majstore, nadam se bar 20ak minuta u Zenici da će odigrati...iako je moj san da još kapiten i Said zaigraju za Repku..nadam se da će se ispuniti uskoro!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 01 okt 2012, 17:52

Paranoja je napisao/la:
Pjenis, aa? :D

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 01 okt 2012, 17:53

BegAx je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
Pjenis, aa? :D
Zbog cega ?

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 01 okt 2012, 17:57

Klub ce naravno podnjeti zalbu na sudjenje, i trazicemo da se kazne mahaci. Pa nije ovo cirkus nego Premijer Liga.

I pored toga sto smo nevjerovatno osteceni, nastavljamo sa pobjednickim nizom, ovih dana je prelijepo biti navijac Sarajeva, i zato molim vas svi u Travnik !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 okt 2012, 17:57

HannahMontana je napisao/la:Opet biLde smara!? Dobro ti je lik rekao, opet pjenis a?
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 okt 2012, 17:59

I jedno pitanje za pjenusavca!? Imas li ti uopste postova na temi FK Zeljeznicar od kako si se registrovao na forum?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 okt 2012, 18:01

budzak je napisao/la:Sesar ponovo na spisku..svaka čast majstore, nadam se bar 20ak minuta u Zenici da će odigrati...iako je moj san da još kapiten i Said zaigraju za Repku..nadam se da će se ispuniti uskoro!
Naravno nije iskljuceno da uskoro vidimo i ovu dvojicu u dresu reprezentacije, pa mozda cak i malog Amera,
zavisi koliko ova ekipa moze napraviti u narednom euro nastupu. Nadamo se najboljem, za neke i nemoguce...
F.K.SARAJEVO

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 01 okt 2012, 18:03

Poslije Sesara, i Saida prvo ime koje se samo po sebe namece da se nadje na spisku za repku je Bandović. Daleko kvalitetniji golman od Avdukića, on bi morao biti prva zamjena Asmiru.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 01 okt 2012, 18:04

mireRN je napisao/la:Poslije Sesara, i Saida prvo ime koje se samo po sebe namece da se nadje na spisku za repku je Bandović. Daleko kvalitetniji golman od Avdukića, on bi morao biti prva zamjena Asmiru.
A pratis li Sehica ?

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 01 okt 2012, 18:09

Pratim, super za 3.eg golmana. To sto Sehić igra u Turskoj a Bandović u Sarajevu nije nimalo relevantan faktor. Dejan je bolji golman, sjajnog refleksa ( doduse ima to i Seha ), ali je Bandovićeva prednost sto bolje izljece na lopte, pokriva ugao na nivou sjvetskih golmana, prati igru i korisniji je odbrani u svakom slucaju.

Evo sve nek je i Seha drugi golman, Bandović je za Avdukića Neuer.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 01 okt 2012, 18:13

mireRN je napisao/la:Pratim, super za 3.eg golmana. To sto Sehić igra u Turskoj a Bandović u Sarajevu nije nimalo relevantan faktor. Dejan je bolji golman, sjajnog refleksa ( doduse ima to i Seha ), ali je Bandovićeva prednost sto bolje izljece na lopte, pokriva ugao na nivou sjvetskih golmana, prati igru i korisniji je odbrani u svakom slucaju.

Evo sve nek je i Seha drugi golman, Bandović je za Avdukića Neuer.

Ja bih ti predlozio sam da pogledas sazetak utakmica Mersina protiv Fenera i sad ovu posljednu ne znam tacno s kim da vidis sta covjek radi i ako je odbrana Mersina malo jaca od Radnika :) Sto se tice Bandovica dobar golman i uvijek je vazio za jednom od boljih u ligi. Avduka je isto golmancina, ali ima godina. Moje misljenje da Bandovic nece nikad vidjeti repke. Ne zato sto nije kvalitet, nego golmani se u reprezentaciji ne mijenjao tako lako. Ovo je postava golmana za jos najmanje tri godine.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 01 okt 2012, 18:21

Vidim tema su golmani.....

Ovako meni je Sehic bolji od Bandovica. Buric bivsi golman Celika takodje vrlo uspjesno brani u Lechu...

Ipak za sve njih Begovic je klasa.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 01 okt 2012, 18:33

Pratim Sehica, gledao sam i njegove odbrane, i ja volim reprezentaciju, i ne kazem da je los golman, samo da linijski nije nista bolji od Dejana, a u 16.ercu je sigurno losiji.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemoj obracati paznju da je ovo sto gledas Sarajevo, pogledaj Bandovica kao golmana, ocjeni samo njegove golmanske sposobnosti, pokusaj koliko je god moguce ne biti pristrasan.

Na ovom klipu imaju doduse samo 3 linijske odbrane, a ne vidi se minimalno 10 na vrijeme pokupljenih i izboksovanih lopti.

Protiv Olimpika je u 90.toj odbrani 1 na 1, nesto sto profesionalac ne moze promasiti, u Trebinju takodjer, mislim ima i on svojih gresaka ali ko ih nema. Sigurno da je reprezentativni kalibar, ipak slazem se da se u istoj vjerovatno nikad nece pojaviti, ali golmanskim umjecem to itekako zasluzuje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”