Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Možda ga je Pape samo prozivo, konto mali opet ga zove neki rođo iz Bosne pa nije htio da se javi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Fakat ne znam zasto ne ode,pa odma da vidi sa njim i sa onim malcem Hrgotom.odmah 2 muhe jednim udarcem rijesi i vozdra.Fakat ne znam zasto on prima placu kad nista haman ne radi.To sto odradi par tekmi godisnje sto mora i vozdra.Posao selektora je i da prati,traga i razgovara sa potencijalnim igracima za repku,bagrcavi je napisao/la:Možda ga je Pape samo prozivo, konto mali opet ga zove neki rođo iz Bosne pa nije htio da se javi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- legenda reala
- Kontakt:
Zukanović je pozvan.
Sad idemo pritisak treba nam jedan napadač ja sam za Đurića i Mahmutovića već protiv Alžira da proba , hajde Pape
Sad idemo pritisak treba nam jedan napadač ja sam za Đurića i Mahmutovića već protiv Alžira da proba , hajde Pape

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Zukanović je pozvan.
Imao sam zelju, ili Zukanovic ili Cocalic.
Sad Kolasinac, Halilovic i Djuric i gotova stvar

Sto susic laze da ga je pozvao...momak prije par dana izjavljiva da jedva ceka poziv I sad ga je ko fol zvao... Koliko ja znam poziv se salje u klub a ako mu je poslao poziv onda znaci da bi mu klub to morao saopstiti... Izgleda da susic pokusava da lazima preko medija da sebi razlog za nepozivanje kolasinca kako bi umjesto njega poziv dobijao neko kome je susicev brat menadzer... 4 igraca koja MORAMO kaparisati odmah su seferovic hajrovic hrgota kolasinac I ovaj mali halilovic...vrijeme je da savez posalje svoje ljude da idu na noge ovim momcima I da se s njima poprica I da na licu mjesta ispune svu potrebnu dokumentaciju...Isto tako bilo bi od pomoci da osim ima sastanke sa politicarima kako bi se ubrzali procesi davanja drzavljanstva ovim momcima...
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam za susret protiv Alžira da se Đurić pozove, a sa Kolašincem,malim Halilovićem, Seferovićem obave razgovori do narednih utakmica reprezentacije, malo je vremena do Alžira za njihvalterboy je napisao/la:
Sad Kolasinac, Halilovic i Djuric i gotova stvar

+ nadam se da će Bičakčić i Hadžić završit papire do marta.
Mi da imamo malo bolju administraciju do prve slijedeće utakmice u kvalifikacijama bi mogli dovesti još 6-7 igrača da konkurišu, pa ih pozvati za prijateljske u maju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Aaa sto gnjavite tako Papeta zbog poziva, gdje ste tu nekulturu naucili? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
De ba kralju nauci citati i prestani sa tom mrznjom prema Papetu. Ajd malo dodji sebi ako nemas kome. Safet je rekao DA SU ZVALI I SLALI PORUKE SEADU, A DA SE OVAJ NIJE JAVLJAO. NIJE ZNACI POZIV NA SPISAK REPKE KOJI SE SALJE U KLUB, NEGO PRIVATNI POZIV, DA SE S NJIM PORAZGOVARA. Citati nije tesko, samo je par minuta duze od pljuvanja bez ikakvog osnova. Sto se tice drugog ovog boldanog, cista izmisljotina mrzitelja lika i djela naseg najveceg fudbalera svih vremena.gruezi je napisao/la:Sto susic laze da ga je pozvao...momak prije par dana izjavljiva da jedva ceka poziv I sad ga je ko fol zvao... Koliko ja znam poziv se salje u klub a ako mu je poslao poziv onda znaci da bi mu klub to morao saopstiti... Izgleda da susic pokusava da lazima preko medija da sebi razlog za nepozivanje kolasinca kako bi umjesto njega poziv dobijao neko kome je susicev brat menadzer... 4 igraca koja MORAMO kaparisati odmah su seferovic hajrovic hrgota kolasinac I ovaj mali halilovic...vrijeme je da savez posalje svoje ljude da idu na noge ovim momcima I da se s njima poprica I da na licu mjesta ispune svu potrebnu dokumentaciju...Isto tako bilo bi od pomoci da osim ima sastanke sa politicarima kako bi se ubrzali procesi davanja drzavljanstva ovim momcima...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Ma joj ovo sa Kolasincom je samo postavito i dramatizovano da sto vise ljudi procita stranicu. Momak ce igrati za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma neka je, nego je smijesno da se odmah skace po Safetu kao Safet laze, nije tako, isto kao da svi znaju kako je osim samog Safeta, koji je tu da ne radi nista. Smijesno je sve ovo postalo. Najbolje bi za njega bilo da ode i sve posalje u tri pizde materine, pa da nam dodje neko drugi, a mi da placemo sto nam ode Pape.Principatus je napisao/la:Ma joj ovo sa Kolasincom je samo postavito da sto vise ljudi procita stranicu. Momak ce igrati za nas.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kolasinac, Halilovic, Seferovic 

ja ne bih suze pustio i još mnooooooooogo mnooooooooogo ljudi koji misle kao i ja.Nisam za tjeranje Papeta, čak mislim da ima odlične rezultate trenutno, ali brate mili ti ga dižeš kao da je u najmanju ruku Mourinho.adriano_leite je napisao/la:Ma neka je, nego je smijesno da se odmah skace po Safetu kao Safet laze, nije tako, isto kao da svi znaju kako je osim samog Safeta, koji je tu da ne radi nista. Smijesno je sve ovo postalo. Najbolje bi za njega bilo da ode i sve posalje u tri pizde materine, pa da nam dodje neko drugi, a mi da placemo sto nam ode Pape.Principatus je napisao/la:Ma joj ovo sa Kolasincom je samo postavito da sto vise ljudi procita stranicu. Momak ce igrati za nas.
DRUG NEBI TI PUNCA
Zasto Hadzic kome je Susicev brat menedzer ne dobije poziv?gruezi je napisao/la:Sto susic laze da ga je pozvao...momak prije par dana izjavljiva da jedva ceka poziv I sad ga je ko fol zvao... Koliko ja znam poziv se salje u klub a ako mu je poslao poziv onda znaci da bi mu klub to morao saopstiti... Izgleda da susic pokusava da lazima preko medija da sebi razlog za nepozivanje kolasinca kako bi umjesto njega poziv dobijao neko kome je susicev brat menadzer... 4 igraca koja MORAMO kaparisati odmah su seferovic hajrovic hrgota kolasinac I ovaj mali halilovic...vrijeme je da savez posalje svoje ljude da idu na noge ovim momcima I da se s njima poprica I da na licu mjesta ispune svu potrebnu dokumentaciju...Isto tako bilo bi od pomoci da osim ima sastanke sa politicarima kako bi se ubrzali procesi davanja drzavljanstva ovim momcima...
- Principatus
- Kontakt:
Ma nema se sta po njemu skakati. Ljudi imaju ocekivanja, nenormalan potencijal je tu i moramo ga koristiti, to jest upucivati pozive kao nenormalni. Mnogo nam stvari ne funkcionisu i zato se sve svali na Susica. Sto je peh za njega. Na drugu stranu ako misli da mu je to previse i ako zeli da ide, ok.adriano_leite je napisao/la:Ma neka je, nego je smijesno da se odmah skace po Safetu kao Safet laze, nije tako, isto kao da svi znaju kako je osim samog Safeta, koji je tu da ne radi nista. Smijesno je sve ovo postalo. Najbolje bi za njega bilo da ode i sve posalje u tri pizde materine, pa da nam dodje neko drugi, a mi da placemo sto nam ode Pape.
Naravno da on ne zaradjuje mnogo na ovoj poziciji i da se mnogo ocekiva, na drugu stranu ima sansu da sebi stvori reputaciju, jer nije mala stvar biti selektor Dzeki, Ibisevicu, Misimovicu, Pjanicu, Begovicu, Spahicu, Salihovicu. Ili mislis da bi Susic, sa svim respektom prema njemu, sa svojim dosadasnjim CV imao sansu da trenira ove momke u nekom klubu?
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne biste pustili suzu kada bi odlazio, ali biste pustili suzu kada bi prosao ciklus s tim nekim novim trenerskim znalcem. Ja ga ne dizem u nebo, nego mi je postalo iritantno citati osporavanje Susica i pored rezultata, kao da je rijec o nekom treneru iz kukuruz lige. Bombardovalo se oko Zukanovica, sada se bombarduje oko drugih, helem narodu nikako ugoditi i svi ga pljuju, kao da znaju bolje od njega, a 90% ih ne zna pravilno disati dok trce, a kamoli da su kakvi sportisti i znalci.bagrcavi je napisao/la:ja ne bih suze pustio i još mnooooooooogo mnooooooooogo ljudi koji misle kao i ja.Nisam za tjeranje Papeta, čak mislim da ima odlične rezultate trenutno, ali brate mili ti ga dižeš kao da je u najmanju ruku Mourinho.adriano_leite je napisao/la:Ma neka je, nego je smijesno da se odmah skace po Safetu kao Safet laze, nije tako, isto kao da svi znaju kako je osim samog Safeta, koji je tu da ne radi nista. Smijesno je sve ovo postalo. Najbolje bi za njega bilo da ode i sve posalje u tri pizde materine, pa da nam dodje neko drugi, a mi da placemo sto nam ode Pape.Principatus je napisao/la:Ma joj ovo sa Kolasincom je samo postavito da sto vise ljudi procita stranicu. Momak ce igrati za nas.
Principatus, Susic je bio najbolji medju onima koji su htjeli voditi nasu reprezentaciju i sada je vodi, Osim mu produzio ugovor jer je bio zadovoljan itd.
Uz duzno postovanje prema svim forumasima, koji to od vas/nas ima CV da vodi repku Zimbabvea, a kamoli da osporava nekog profesionalnog trenera?
Ne vole ga, a Boze moj, ne moze se svako ni voljeti, ali nemoj da kenjas po covjeku koji ima rezultate i koji pravi nesto od ovog tima. ne moze on odjednom da promijeni 10 igraca i da dovodi nove. Sabura malo, sve ide postepeno, pa tako i pravljenje necega velikog, a Susic je na dobrom putu, tacnije nikada nismo bili na takvom putu od naseg postanka. Samo nerealni i mrzitelji nece to priznati. Kada pocne da radi sranja, ja cu prvi da govorim protiv njega, ali covjek to trenutno nicim nije zasluzio da se pricaju lazi i neistine o njemu, te da se osporava nakon vrlo dobrih rezultata.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Pa za kenjanje i pljuvanje nisam nista rekao, to su naravno gluposti i pretjerivanje, a o manjku kulture da ne govorim. Ali kritike prema tom pljuvanju se iskoristavaju kako bi se u isti mah dogmaticno odbacila svaka kritika prema Susicu i sve se opravdava nekim floskulama tipa "Osim mu je produzio ugovor". Kao da to ublazava svaku gresku koju napravi.adriano_leite je napisao/la: Principatus, Susic je bio najbolji medju onima koji su htjeli voditi nasu reprezentaciju i sada je vodi, Osim mu produzio ugovor jer je bio zadovoljan itd.
Uz duzno postovanje prema svim forumasima, koji to od vas/nas ima CV da vodi repku Zimbabvea, a kamoli da osporava nekog profesionalnog trenera?
Naravno da ja nemogu voditi Zimbabwe. Susic isto nema CV da radi moj posao ili poziciju, ali nemoram biti trener ili selektor da znam kako je pogubno ici u 2 prijateljske utakmice sa dva stopera (Pandza i Jahic), a ima pouzdanog stopera u Belgiji kojeg tek sad zove. To nema veze za nekim visokim razmisljanjem ili fudbalskom filozofijom. To je glupost i greska. Tacka. I iako volim saslusati drugo misljenje, ovdje nema kompromisa jer je suvise ocigledna, nadam se ne pogubna, greska. I takvu cu kritiku izgovoriti, volio neko ili ne, smatrao pljuvanjem, svejedno.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima li veze ta prijateljska utakmica sa ovim sto nam se desilo u ove dvije utakmice kvalifikacija, u utakmicama koje su bitne, koje se broje? Mogao je on pozvati 30 igraca za prijateljske, sve "strance" itd. a da kiksamo u ovim utakmicama, onda opet ne bi valjao. Pa zar nije bolje razvaljivati u bitnim utakmicama, nego provjeravati u prijateljskim a kiksati u bitnim? Meni iskreno nije bitno ime koje igra u nasem dresu, bitan mi je rezultat na kraju utakmice i bitno mi je da ginu svi na terenu. Ko je trener, ko ce zabiti gol, to je nebitno, bitna je BIH, a mi kao narod, kao jedna mala drzava, ne mozemo da pljujemo sve sto je nase, jer nismo mi velesila da imamo neke tamo zvijezde koje nisu pozvane. Mi polako gradimo ime i ne moze sve odjednom. Mi od naseg postojanja imamo velika ocekivanja i zbog toga cesto smo i kiksali, jer sebi uzmemo furseta da smo neko i nesto. Treba prvo dokazati da smo neko i nesto, pa se onda busati u prsa.Principatus je napisao/la:Pa za kenjanje i pljuvanje nisam nista rekao, to su naravno gluposti i pretjerivanje, a o manjku kulture da ne govorim. Ali kritike prema tom pljuvanju se iskoristavaju kako bi se u isti mah dogmaticno odbacila svaka kritika prema Susicu i sve se opravdava nekim floskulama tipa "Osim mu je produzio ugovor". Kao da to ublazava svaku gresku koju napravi.adriano_leite je napisao/la: Principatus, Susic je bio najbolji medju onima koji su htjeli voditi nasu reprezentaciju i sada je vodi, Osim mu produzio ugovor jer je bio zadovoljan itd.
Naravno da ja nemogu voditi Zimbabwe. Susic isto nema CV da radi moj posao ili poziciju, ali nemoram biti trener ili selektor da znam kako je pogubno ici u 2 prijateljske utakmice sa dva stopera (Pandza i Jahic), a ima pouzdanog stopera u Belgiji kojeg tek sad zove. To nema veze za nekim visokim razmisljanjem ili fudbalskom filozofijom. To je glupost i greska. Tacka. I iako volim saslusati drugo misljenje, ovdje nema kompromisa jer je suvise ocigledna, nadam se ne pogubna, greska. I takvu cu kritiku izgovoriti, volio neko ili ne, smatrao pljuvanjem, svejedno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Pametan si momak, nemoj biti toliko kratkovidan. Ne nije nam se osvetilo sto nismo zvali stopere u kvalifikacijskim utakmicama. Nije nam se osvetilo protiv Liechtensteina i Latvije. Liechtenstein i Latvija. Od kojih smo primili po gol, jer nas je ofanziva vadila.adriano_leite je napisao/la: Ima li veze ta prijateljska utakmica sa ovim sto nam se desilo u ove dvije utakmice kvalifikacija, u utakmicama koje su bitne, koje se broje? Mogao je on pozvati 30 igraca za prijateljske, sve "strance" itd. a da kiksamo u ovim utakmicama, onda opet ne bi valjao. Pa zar nije bolje razvaljivati u bitnim utakmicama, nego provjeravati u prijateljskim a kiksati u bitnim?
Sto se tice kiksanja, Jahic mu se iskiksao u prijateljskoj. Bolje bi bilo da je Zukanovic imao sansu da kiksa, ali eto tu ce mu sansu dati protiv Grcke ili nekog drugog. Bolje je nikako ne probati u prijateljskim utakmicama, jer bi toboze mogla nastati pogresna slika. Najbolje ne igrati prijateljske utakmice.
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, oko prijateljskih sam karikirao, jer pokusavam da kazem da su bitniji rezultati iz tekmi koje vode na veliko takmicenje. Bit ce vremena za provjere, jer covjek prati igrace, eto kaze pratio je Zukanovica, on ako ga je dovoljno pratio, ako je upoznat sa njegovim kvalitetama i manama, Zukanovicu ne treba ni sekunda u prijateljskoj ako Pape u njega vjeruje i komotno moze u prvih 11 protiv Grka. Poenta je da je Pape covjek koji je pokazao da repka zna itekako dobro igrati. Pa nije lako zabiti 8 golova ni u malom nogometu, a kamoli u jednoj utakmici kvalifikacija. Ne treba uvijek traziti dlaku u jajetu jbg.Principatus je napisao/la:Pametan si momak, nemoj biti toliko kratkovidan. Ne nije nam se osvetilo sto nismo zvali stopere u kvalifikacijskim utakmicama. Nije nam se osvetilo protiv Liechtensteina i Latvije. Liechtenstein i Latvija. Od kojih smo primili po gol, jer nas je ofanziva vadila.adriano_leite je napisao/la: Ima li veze ta prijateljska utakmica sa ovim sto nam se desilo u ove dvije utakmice kvalifikacija, u utakmicama koje su bitne, koje se broje? Mogao je on pozvati 30 igraca za prijateljske, sve "strance" itd. a da kiksamo u ovim utakmicama, onda opet ne bi valjao. Pa zar nije bolje razvaljivati u bitnim utakmicama, nego provjeravati u prijateljskim a kiksati u bitnim?
Sto se tice kiksanja, Jahic mu se iskiksao u prijateljskoj. Bolje bi bilo da je Zukanovic imao sansu da kiksa, ali eto tu ce mu sansu dati protiv Grcke ili nekog drugog. Bolje je nikako ne probati u prijateljskim utakmicama, jer bi toboze mogla nastati pogresna slika. Najbolje ne igrati prijateljske utakmice.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Diadora, legendarnadruga, Maverick, Muumii, Rimes87, TheTruth34, zikerrz21 i 42 gosta.