Big man is on fire.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Silvica je zreao za samaranja. Govance potpuno ignorise Edina, to je jasno ko dan
ma njih trojica su ljubomorni sto je dzeki metar visi od njih..Platini je napisao/la:Silvica je zreao za samaranja. Govance potpuno ignorise Edina, to je jasno ko dan![]()
![]()
to je taj klan.
Odavno nisam vidio da neko vise ignorise svog kolegu.
Zasto zato sto je bosanac pa ne prica spanjolski sa njim![]()
Napomena radi se o glavnom playmakeru City a Dzeko koji ceka njegov pas a njegove oci vise na ledjima Aguera i Teveza
edin vodi ubjedljivoRios je napisao/la:Evo Dzeko u konkurenciji za Etihad-ovog igraca mjeseca..U konkurenciji su jos Hart,Kolarov,Tevez i YayaNavalite Bosanci..
Bas me cudi..catalonia je napisao/la:edin vodi ubjedljivoRios je napisao/la:Evo Dzeko u konkurenciji za Etihad-ovog igraca mjeseca..U konkurenciji su jos Hart,Kolarov,Tevez i YayaNavalite Bosanci..
pa ne znam je li to isti izbor ko i bluemoonforum.Rios je napisao/la:Bas me cudi..catalonia je napisao/la:edin vodi ubjedljivoRios je napisao/la:Evo Dzeko u konkurenciji za Etihad-ovog igraca mjeseca..U konkurenciji su jos Hart,Kolarov,Tevez i YayaNavalite Bosanci..
![]()
![]()
izgleda da to nije isto. na bluemoon forumu se moze glast za sve igrace..Rios je napisao/la:Pa vjerovatno jeste..Ja sam za izbor saznao preko off FB grupe City-a..
s tim sto na bluemoonu mogu glasati samo registrovani clanoviJTS je napisao/la:Na forumu se može glasati za više igrača, a preko oficijelne stranice Man Citya, samo za 5 ponuđenih. Na forumu koji igrač pobjedi, stavljaju njegovu sliku na naslovnu stranu foruma. Dok u oficijelnom glasanju ko pobjedi, dobije tu nagradu "Etihad player of the month". Inače, "Bluemoon" je "unofficial", dakle nije oficijelni forum Man Citya.
A ModricZenichanin je napisao/la:Samo u City.u ima da najvise glasova ima neko ko sjedi na klupi
Naravno da je smijesno kad Silva ne vidi onolikog covjeka. Protiv Arsenala sam ugasio link nakon sto je Silva dao loptu desno Agueru na kojem su bila dva igrača a treći trčao na njega, a izignorisao Dzeku koji je bio lijevo u X puta boljoj poziciji. To nije prvi put, redovno se dešava i jasno se vidi ako pogledaš bilo koju utakmicu Cityja. Samo ne kontam trenera koji to tolerise.Rios je napisao/la:Meni je smijesna ova prica o nekim klanovima..Eto oni sabotiraju Dzeku i oni ga ostavljaju na klupi..Daj ba..Cinjenica jeste da se Tevez,Augero i Zabaleta drze zajedno sto je potpuno logicno jer su zemljaci a i Tevez i Augero slabo govore engleski pa im je lakse cavrljati na spanskm....Sto se Silve tice on je s njima dobar vjerovatno jer imaju isti maternji jezik a ovi kao sto rekoh slabi sa engleskim pa prozbore koju..A zanimljivo je da niko ne prica o Balkanskom klanu Dzeko-Kolarov-ranije Savic a sada Nastasic..
![]()
![]()
Uglavnom prica mi je bas bezveze,al eto..
Trenutno korisnika/ca: Baci13, Goalgetter, greenwood, MostarNeretva, riki46 i 26 gostiju.