FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sveti
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 17:05

@ripper ne brukaj se :mrgreen: . Vrijeđaš jedini list koji jedini igra za kartu BiH zarad kluba od kojeg nemaš ništa :roll:
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 okt 2012, 17:11

Sveti je napisao/la:@ripper ne brukaj se :mrgreen: . Vrijeđaš jedini list koji jedini igra za kartu BiH zarad kluba od kojeg nemaš ništa :roll:
Kako ti to fino racionaliziraš tipa "kluba od kojeg nemaš ništa" :lol: :lol: a kad treba pljuvati po tom klubu "od kojeg nemamo ništa" prvi si u safu, i najžešći pljuvac :mrgreen: :D ti i portillo, ruka pod ruku....mislim ono, ofirna ti je čapri do jaja :D :mrgreen: ...a ti sad i dalje racionaliziraj na taj fol ;) ....samo slijedeci put, kad ti zinu guzovi da nama ovdje kenjaš na sve u vezi Barce, prisjeti se ove svoje floskule "klub od kojeg nemamo ništa"...i prenesi ovo Boga ti Portillu i ostaloj raji :D

Igra za kartu BIH :lol: :lol: dobra igra sandžaklija, mora se reci

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 okt 2012, 17:54

de ba momci ne raspravljajte se dzaba sa ovima sto dolaze provocirat bezveze,pustite ih samo nek pisu kad vide da nema odgovora nece ni pisat vise.
kad su reala gurale sudije kroz citavu proslu sezonu a barcu nebrojeno puta ostetili na gostovanjima za penale i nepostojece offside onda su se usutili bili.sve ok sve cisto bilo ,a cim nesh sudija pogrijesi u korist barce dolazi ih citava plejada ovamo na nasu temu,samo ba na block listu i to je to je*o zafrkanciju i nerviranje ,il samo ignore ih ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 okt 2012, 18:11

slika

Zipa Inieste šta ima radi :lol: :mrgreen: :D kako trce za njim, i ništa na kraju...prolijecu oko njega, ko muhe bez glave

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 18:24

LarryDavid je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Tim kakav je Barca mora imati puno boljeg golmana.
nije valdez kriv za neuspjehe barce nego smotani igrači koji ne mogu zicera pogodit...treba im pet 100% zicera da bi dali 1 go...
Napadačima treba pet zicera da daju 1 gol, a Valdesu treba jedan šut da primi gol, fantastično.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 18:29

ripper je napisao/la:slika

Zipa Inieste šta ima radi :lol: :mrgreen: :D kako trce za njim, i ništa na kraju...prolijecu oko njega, ko muhe bez glave
i šta je dobijeno tim "što on radi" ? :lol: . uradio je ono što vezni red tog tima i radi, dva pasa naprijed nazad 5, lopta za messija pa ako šta bude bude :lol:
pljuvač ? po čemu sam pljuvač ? pljuvač je neko ko ne podnosi nešto zbog nekog ličnog, subjektivnog razmišljanja, ja samo kažem objektivno šta je u pitanju, nikoga niti išta pljujem. Ti si to malo pobrk'o sa nametnutim razmišljanjima kolega simpatizera iz tvog tabora pa to preslikavaš na ovu situaciju, razmišljaj malo svojom glavom :mrgreen:

I da, ja ne kenjam, okani se tih seljačkih fraza, barem pokaži da si kulturan ako ne i pametan :lol:

Da li sandzaklija za BiH ili nije to i nema neke veze s Avazom, jer ja kako znam glavni urednik Avaza je Faruk Vele a vijesti koje se objavljuju u tekstovima nikada nisu bile protiv Bosne i Hercegovine. Štaviše, mislim da kad si na kafi čitaš oslobođenje, jel da ? :mrgreen:
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2012, 18:38

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 okt 2012, 18:39

Aha ti i objektivno :D :mrgreen: ....razumiješ se u objektivnost ko Mara u kriv qrac :lol: :lol: :mrgreen: sve ti se svodi na imitaciju svog idola i gurua Portilla...još kad staviš zalizanog metrosexualaca Bekana na avatar, niko ko ti :lol: :mrgreen: ....ali eto, ako tebi tako paše i odgovara, onda OK. Nemamo ništa protiv :P
Samo ti naprijed i ne daj se omesti, boli te kost ;) :mrgreen:

Branitelj sandžaklija i interesa BIH, pa gdje se toga sjeti :o :lol:
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 01 okt 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 18:42

mandraX je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Tim kakav je Barca mora imati puno boljeg golmana.
nije valdez kriv za neuspjehe barce nego smotani igrači koji ne mogu zicera pogodit...treba im pet 100% zicera da bi dali 1 go...
Napadačima treba pet zicera da daju 1 gol, a Valdesu treba jedan šut da primi gol, fantastično.
u kojoj to utakmici? to je mozda bilo u 2-3 utakmice.....nemojmo generalizirati...a fulanje zicera je gotovo redovna pojava....btw npr protiv granade je branio nemoguce zicere(btw zasto je uopste doslo do tih zicera? KATASTROFALNE GRESKE IGRACA!)...i sad kao valdez ne valja jer nije odbranio 1:1 a valjaju igraci koji fulaju zicere u napadu i onda se mora igrati previse otvoreno sto ostavlja golmana 1:1....btw najbolji golman (kao) Cassilas prima golove i iz lopti koje uopste nisu opucane na go :idea: hehehehe :mrgreen:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 18:53

ripper je napisao/la:Aha ti i objektivno :D :mrgreen: ....razumiješ se u objektivnost ko Mara u kriv qrac :lol: :lol: :mrgreen: sve ti se svodi na imitaciju svog idola i gurua Portilla...još kad staviš zalizanog metrosexualaca Bekana na avatar, niko ko ti :lol: :mrgreen: ....ali eto, ako tebi tako paše i odgovara, onda OK. Nemamo ništa protiv :P
Samo ti naprijed i ne daj se omesti, boli te kost ;) :mrgreen:

Branitelj sandžaklija i interesa BIH, pa gdje se toga sjeti :o :lol:
Da,da idol mi je portillo, za kog usput, nemam pojma ko je, a nisam ni objektivan, za razliku od tebe :lol:
Ja mu dajem činjenice on meni spominje avatar i trabunja neke gluposti oko idolopoklonstva, ajme :mrgreen:
EDIT:
kao što rekoh :
okani se tih seljačkih fraza, barem pokaži da si kulturan ako ne i pametan
:mrgreen:
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 okt 2012, 18:58

Šta ima kulturni i pametni građanine prvog reda :mrgreen: :D nismo te prepoznali, halali... briješ li noge kao taj tvoj totem sa avatara :?: nosiš li svilene gaćice ko i on :mrgreen: , reklamiraš li se za Dolce Gabanu, Gucci i tako....govoriš li šesnaEst :?: nikad ne prdiš, jelde :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 19:04

ripper je napisao/la:Šta ima kulturni i pametni građanine prvog reda :mrgreen: :D nismo te prepoznali, halali... briješ li noge kao taj tvoj totem sa avatara :?: nosiš li svilene gaćice ko i on :mrgreen: , reklamiraš li se za Dolce Gabanu, Gucci i tako....govoriš li šesnaEst :?: nikad ne prdiš, jelde :D
trebali da citiram svoj zadnji post ? :lol:
ajde ajde nastavi, pokaži da sam :mrgreen: upravu
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 okt 2012, 19:10

Ma jok to, samo pitam onako cisto informativno :D :P a i ne možemo svi biti kulturni, uglađeni, pametni ko ti...jel tako :D
Evo i Portilla lava, pa sa njim sad nastavi o firaunima i tako to :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 okt 2012, 19:12

@Sveti
Da malo ohladi vise.
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2012, 19:14

Sveti je napisao/la:
ripper je napisao/la:Šta ima kulturni i pametni građanine prvog reda :mrgreen: :D nismo te prepoznali, halali... briješ li noge kao taj tvoj totem sa avatara :?: nosiš li svilene gaćice ko i on :mrgreen: , reklamiraš li se za Dolce Gabanu, Gucci i tako....govoriš li šesnaEst :?: nikad ne prdiš, jelde :D
trebali da citiram svoj zadnji post ? :lol:
ajde ajde nastavi, pokaži da sam :mrgreen: upravu
haman si u pravu i hajd sad odmori od pdf-ma kojeg mrzis iz dna duse ili mozda volis - i tebi nista nije jasno. Treba tebi kocka secera preko masica da ti neko stravu salije. Haman puko ili si na blaugrani nagrajsooo...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 okt 2012, 19:15

Sveti je napisao/la: i šta je dobijeno tim "što on radi" ? :lol: . uradio je ono što vezni red tog tima i radi, dva pasa naprijed nazad 5, lopta za messija pa ako šta bude bude :lol:
ma mora da je lagano ovako ga ganjati 90 minuta.. ma ne, nije nista dobijeno time :roll:

sto se tice fabregasa, ima li gdje statistika koliko je ko pretrcao protiv seville ? Znam da je prije 2-3 kola Cesc ubjedljivo najvise pretrcao, a i ovdje je sigurno velika brojka bila. Covjek uradi ogroman posao i plus dadne dva gola, ali ni to nekom nije dovoljno :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 19:17

DesimaL je napisao/la:@Sveti
Da malo ohladi vise.
Obratio se tebi ? Ne vjerujem.

@bparena
da mrzim, kao što kažeš ne bih pisao sad s vama, dobrim ljudima. Mislim svi smo mi prijatelji i dobro ljudi, ne navijamo za barce... pardon
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2012, 19:19

Sveti je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:@Sveti
Da malo ohladi vise.
Obratio se tebi ? Ne vjerujem.

@bparena
da mrzim, kao što kažeš ne bih pisao sad s vama, dobrim ljudima. Mislim svi smo mi prijatelji i dobro ljudi, ne navijamo za barce... pardon
Kazem ja tebi - nemas pojma ni sta mislis ni sta pises. :) Treba imat kliker sive mase da to shvatis. Al tesko ti ide. :o

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 19:22

de bolan pričaj malo o tika-taki i vanzemaljcu, to ti bolje ide.
jadnik se sav rastopi kad priča o njima. :mrgreen:
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 19:26

DaBogda vas admin sve banov'o. :mrgreen:

Thiago and Alves against Extreme Poverty

http://foundation.fcbarcelona.com/detai ... um=twitter

Zubizarreta: “Winning streaks are built game by game”

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... me-by-game

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.