A to za crveni, pa Salihovic se sad dovoljno iskalio, valjda je sad opusten.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
OhhhBenjooJutub je napisao/la:
Ja da se pitam ja bih ovu postavu izveo u Grčkoj
Pa lako mu je kad je Dzekson napustio Bundesligu.deenniiVCF je napisao/la:Papadopulus u došadanjoj bundesligi osvojio 78,7 % duela.Jako dobar igrač po meni najbolji u grčkim redovima
neka ih, nek se prodaju preko reprezentacije.. iako se većina može prodat u trenere jedino, ali bolje išta nego ništaPlatini je napisao/la:OhhhBenjooJutub je napisao/la:
Ja da se pitam ja bih ovu postavu izveo u Grčkojovo bi kao trebalo biti
![]()
![]()
Hajd ti sine na Jutube.
[youtube][/youtube]deenniiVCF je napisao/la:Papadopoulos u došadanjoj bundesligi osvojio 78,7 % duela.Jako dobar igrač po meni najbolji u grčkim redovima
Miralem je legenda, poslije latvije rece, dragom mi je najvise jer smo obradovali nas narod, samo za njih igramoCartman je napisao/la:Bravo Pjanicu na izjavi. Pravi borac.
Ova veza Kerkez,Mulina i Jakirevic bi dohakala i Spaniji..Kako su samo eksplozivni igraci,ma hajde..BenjooJutub je napisao/la:
Ja da se pitam ja bih ovu postavu izveo u Grčkoj
Ja da sam selektor ne bi se dvoumio sec koga da ostavim na klupi izmedju Pjanica i Misketa..Samo ako Mire bude spreman,a evo kaze da hoce..Miske ne igra u Dinamu,a vidjeli smo koliko je igra sa Pajnicem kao diregentom brza,pokretljivija..Znaci moj apsolutni izbor bi bio PjanicmandraX je napisao/la:Pjanić mora igrati protiv Grčke pa makar i Misketa morao prebacit' na klupu...
Bit' će sigurno situacija kad uzmemo loptu u noge, kad napravimo neki pritisak, Grci odmah zašaluju svoj gol, ne može krtica proći, tad će trebat' neko ko zna dobro potegnut van 16m, a Mire je stvoren za toga.![]()
Zatim slobodnjaci, prgavi Grci će udarat' kad god stignu, kako znaju...
Naravno, nije to jedini razlog zbog kojeg bi igrao, poslije Edina i Spahe, Mire je naš najbolji igrač.
Da, slazem se sa tim, a Misketa uvesti oko 60. minute, da svjezinom i znanjem slozi koju sansu za gol. Sigurno bi nam bio bolji takav, svjez, zeljan dokazivanja, nego da igra od samog pocetka, kada ce i Grci biti svjezi. Mi nemamo na klupi nikog za preokret, a Miske bi itekako mogao biti covjek za preokret.Rios je napisao/la:Ja da sam selektor ne bi se dvoumio sec koga da ostavim na klupi izmedju Pjanica i Misketa..Samo ako Mire bude spreman,a evo kaze da hoce..Miske ne igra u Dinamu,a vidjeli smo koliko je igra sa Pajnicem kao diregentom brza,pokretljivija..Znaci moj apsolutni izbor bi bio PjanicmandraX je napisao/la:Pjanić mora igrati protiv Grčke pa makar i Misketa morao prebacit' na klupu...
Bit' će sigurno situacija kad uzmemo loptu u noge, kad napravimo neki pritisak, Grci odmah zašaluju svoj gol, ne može krtica proći, tad će trebat' neko ko zna dobro potegnut van 16m, a Mire je stvoren za toga.![]()
Zatim slobodnjaci, prgavi Grci će udarat' kad god stignu, kako znaju...
Naravno, nije to jedini razlog zbog kojeg bi igrao, poslije Edina i Spahe, Mire je naš najbolji igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.