FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 okt 2012, 09:22

Ocjene za sinoćnju pobjedu nad Violama :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 okt 2012, 10:46

Po ocjenama Ranocchia je nas najbolji igrac u ovih 6 kola, drugi Juan...prve cetiri pozicije drze stoperi, pa tek onda Cassano :D

Nije dzaba strama rekao da ce Rana biti vodja odbrane 8-)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 okt 2012, 11:05

kako je cassano proigrao yuto je nestao sa foruma :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 okt 2012, 11:47

svaka cast strami na hrabrosti, sto je ubacio coutinha od prve minute..odma se vidi kako bolje igramo sa trojicom ofanzivnih igraca, stvaraju se prilike i dominiramo na terenu..

najvise me odusevljava juan sa svojim igrama..momak igra toliko smireno i sa toliko sigurnoscu kao da igra vec 5 godina kod nas..i kako je jak u duelu..bas mi je drago sto imamo ovako mladog stopera :D

cassano usutko sve kriticare koji su govorili da je debeo skinuvsi sinoc dres :D

FORZA INTER!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 okt 2012, 11:59

Samo je utakmica pokazala da je Inter #2 u Italiji i da ih trener koci svojim "tankim" znanjem.
Zanetti ne moze da igra RB, polako se gasi, jer ga snaga napusta. Mora da se nadje neki bolji igrac od Johnatana za tu poziciju. Takodje, Cambiasso sve vise lici na istrosenog igraca. Ne znam sta ste juce videli u Garganu. Generalno mi je drago sto je otisao iz Napolija, jer Behrami igra bolje od njega.
Zamena Cassano-Pazzini je bingo. Izlevatili su Milana i bar delimicno naplatili one promasaje iz proslosti.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 okt 2012, 12:21

Cambiasso, Zanetti, Cassano- vec sam pisao igraci koji ce odigrati vrhunski nekih 60 min, ali onda padaju, jer ne mogu vise fizicki, Zanetti onda ide na iskustvo i sinoc ga je bilo ljepota gledati, gdje se Jovaetic nije vidio kada se izvukao lijevo.

Najgore je sto Zanetti nije za klupe, jer jos uvijek moze i igra, ali osjeti se pad i u njegovoj igri.

Strama sada samo mora nastviti sa ovom formacijom, a ne opet sve mijenjati. Jos da se Chivu vrati, pa da on umjesto Samuela zaigra, ovaj zna koliko toliko sa loptom. Da nam je sada Mottu u ovoj formaciji :( bio nam je glavni igrac kod Mourinha, tek se sad to vidi najbolje...

-------------------------Handa
-----Ranocchia--------Chivu---------Juan
Zanetti----Mudingayi--------Guarin----Peieira
---------------------Coutinho
-----------------Milito------Cassano

Mada bi ja volio vidjeti i Rickya na mjestu Guarina, barem protiv manjih ekipa, jer siguran sam da moze odigrati to. Sinoc je ima 5 dobivenih duela, a igrao samo pola sata, samo Juan imao vise 7.

Uglavnom ja bih igrao sa Mudingayiem, zivotinja je lik :D

Bit ce Strama na slatkim mukama kadamu se svi vrate Palacio, Sneijder, Chivu...

funnyMe
Kontakt:

Post Postao/la funnyMe » 01 okt 2012, 16:34

Guarin potrosi dosta lopti na suteve preko 30 m.
Prateci Alvareza jos od prosle sezone bolje igra kad udje s klupe.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 okt 2012, 16:39

CASSANO: "U nedjelju ćemo pobjediti Milan u Derbiju Della Madoninna, a ja ću postici gol i slaviću kao da mi je najznačajniji u karijeri!" 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 okt 2012, 16:41

Uvijek je bio cigan od igrača.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 okt 2012, 16:43

postigao je 3. gol interu iz penala ako se sjećate kad je milan dobio intera u derbiju 3-0. toliko je slavio da je dobio i žuti karton za to. ali šta da mu se kaže niko od njega i ne očekuje da se ponaša ko zanetti ili maldini.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 okt 2012, 16:48

Nisam bio za njegov dolazak, ali kad vidim sa koliko zelje igra i da uziva kod nas, a jos zabija, ipak neka njega...

Co'jku se ispunio san, cekao je da zaigra za Inter, to mu se ostvarilo i sada daje najvise sto moze, steta sto nije mladji dosao...

Nekih 60 minuta moze odigrati kao malo tko i uzivancija ga je gledati, toliko rijesenja ima sa svakom loptom da je za nepovjerovat...

Jos da Milito procepi, pa da njegove lopte imaju smisla i to je to. A ako bude igrao Abate ne sikiram se ja za Princa :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 okt 2012, 18:10

Evo i mene ponovno na forumu :)
Krepo mi internet još tamo od utakmice s Rubinom i od tad do prije par sati nisam imao blage kako smo igrali ovih par utakmica u prvenstvu (Siena,Chievo,Fiorentina).Neznam ni u kojoj formaciji,sastavu,ni strijelce,jedino sam rezultate našao sad na internetu.
Pa ako ima tko sažetke tih utakmica,golove itd nek okači video.
Kako stojimo s ozlijeđenima,jel se vratio tko,netko novi se ozlijedio (pročitao sam tu sve komentare od kad sam se prošli put ulogirao i vidim da je Sneijder kao OUT?!)?
Sad sa 3 nazad igramo?Koju formaciju...3-5-2,3-4-2-1...?

S kim iduću igramo,kada iduću igramo?Trebat će mi 4,5 dana da se vratim na staro što se tiče informiranosti :D

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 okt 2012, 18:33

Inter-Siena 0:2
" onclick="window.open(this.href);return false;

Chievo-Inter 0:2

Inter-Fiorentina 2:1

evo sažetke za početak... iduća utakmica je u četvrtak Neftchi-Inter, pa u nedjelju derby Milan-Inter
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 okt 2012, 18:41

Zahvaljujem.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 okt 2012, 19:52

Vidia sam ja da nema nekoga tko brani ekipu kad se posrne :D bolje da nisi bia tu kad se igrala utakmica protiv Siene :D

WB btw :)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

solointer
Kontakt:

Post Postao/la solointer » 02 okt 2012, 10:33

Tramonta kralj :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2012, 11:12

Tritolone je napisao/la:Vidia sam ja da nema nekoga tko brani ekipu kad se posrne :D bolje da nisi bia tu kad se igrala utakmica protiv Siene :D
:D

Očekujem sad sve više i više dobrih partija :)
Za sada nije loše kad samo rezultate gledaš.U gostima perfektni (nismo ni gola primili),ali doma šteka.Srećom zadnje kolo se prekinuo i taj crni niz i nadam se da će se krenut na bolje.
Nakon 6.kola držimo treće mjesto koje vodi u kval. za LP iduće sezone.Što i je cilj.
Ušli smo u EL,1.kolo uzeli bod s Rubinom iako smo odmarali par igrača,a oni su bili u najjačem sastavu.Grupu bi morali proći,kao 1. ili kao 2. meni svejedno.

Što se tiče igre...zadnje 3,4 utakmice nisam gledao,ali sam čuo da smo kao protiv Siene bili dosta dobri,ali nije ništa ulazilo i na kraju nesretno izgubili.Protiv Chieva loši,ali na kraju uzeli pobjedu i ovo zadnje kažu vrlo dobra igra s Fiorentinom.Vidjet ćemo kako će to dalje izgledat,jedva čekam Neftchi u ČET.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 okt 2012, 20:18

SiamoNoi je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Vidia sam ja da nema nekoga tko brani ekipu kad se posrne :D bolje da nisi bia tu kad se igrala utakmica protiv Siene :D
:D

Očekujem sad sve više i više dobrih partija :)
Za sada nije loše kad samo rezultate gledaš.U gostima perfektni (nismo ni gola primili),ali doma šteka.Srećom zadnje kolo se prekinuo i taj crni niz i nadam se da će se krenut na bolje.
Nakon 6.kola držimo treće mjesto koje vodi u kval. za LP iduće sezone.Što i je cilj.
Ušli smo u EL,1.kolo uzeli bod s Rubinom iako smo odmarali par igrača,a oni su bili u najjačem sastavu.Grupu bi morali proći,kao 1. ili kao 2. meni svejedno.

Što se tiče igre...zadnje 3,4 utakmice nisam gledao,ali sam čuo da smo kao protiv Siene bili dosta dobri,ali nije ništa ulazilo i na kraju nesretno izgubili.Protiv Chieva loši,ali na kraju uzeli pobjedu i ovo zadnje kažu vrlo dobra igra s Fiorentinom.Vidjet ćemo kako će to dalje izgledat,jedva čekam Neftchi u ČET.
ima da izbace Milan u osmini finala a Juventus u cetvrtini,,, 8-) Strama je rekao da ce dobiti sansu ovi mladji i oni koji nemaju minutaze u nogama,,
:!:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 okt 2012, 09:29

ocekivani sastav za sledecu utakmicu..

Handanovic, Silvestre, Ranocchia, Juan Jesus, jonathan, Guarin, Gargano, Mudingayi, Pereira, Coutinho, Livaja
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 okt 2012, 11:48

Odlican sastav, odlican :P
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.