Rukomet: Liga Prvaka

legenda reala
Kontakt:

Re: Rukomet: Liga Prvaka

Post Postao/la legenda reala » 04 jul 2012, 20:58

Devil je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Tesko da je gore moglo za Slogu
Tatran,Porto,Alpla je jaca grupa od ove mnogo. ;)
Štefko kaka ti je ovo grupa :P :?:

A realno Sloga je upala u najlakšu grupu, kako je moglo biti, sigurno da će opet biti teško, ali imaju šansi, izbjegli su Metalurg,Constantu,Tatran,Haslum sve jače ekipe od SLoge, tako da su dobro prošli, kako je moglo biti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 04 jul 2012, 21:02

Pa Sloga nije ni mogla dobiti Metalurg i Konstantu, bili su u istom sesiru... Grupa nije losa, moze se proci!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2012, 01:51

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Tesko da je gore moglo za Slogu
Tatran,Porto,Alpla je jaca grupa od ove mnogo. ;)
Štefko kaka ti je ovo grupa :P :?:

A realno Sloga je upala u najlakšu grupu, kako je moglo biti, sigurno da će opet biti teško, ali imaju šansi, izbjegli su Metalurg,Constantu,Tatran,Haslum sve jače ekipe od SLoge, tako da su dobro prošli, kako je moglo biti
Kakvo je to tebi pisanje.Cuj izbegli Metalurg,Constantu.Pa normalno da su ih izbegli kada su bili u prvom sesiru svi zajedno. :roll: Haslum u istom sesiru kao i Tatran,a Tatran je jaci od Norvezana. ;)
Jedina dilema mi je bila da li je Alpla jaca od Lovcena,a posto sam misljenja da Lovcen nije nesta,onda sam stavio Alplu koju niti sam gledao niti sam se zanimao za nju nesta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 05 jul 2012, 19:54

lovcen prolazi kao prvi u LP...
imperator, prodavac magle

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 jul 2012, 00:33

Španjolski viceprvak Atletico Madrid ne želi tek tako prepustiti status druge najbolje momčadi u državi, a svakako se nisu odrekli ni ambicija da u novoj sezoni dođu i do naslova prvaka, stoga su već krenuli u dovođenje pojačanja na deficitarnim mjestima.
Jedna od prvih prinova je i, sada već bivši igrač Ademar Leona, Alvaro Ferrer koji bi u momčad trebao donijeti novu dozu iskustva igranja jakih utakmica, kako prvenstvenih, tako i onih europskih.
30-godišnji Ferrer igra na poziciji desnog krila, a bogato iskustvo skupio je nakon niza godina provedenih u Granollersu s kojim se okušao u svim europskim kupovima izuzev Lige prvaka, dok je najelitnije natjecanje odradio protekle sezone u dresu Ademar Leona.
Ademar je prošle sezone došao na korak od Final foura u Kölnu, međutim, primat su ipak morali priznati Füchseu iz Berlina i to tek nakon ispuštenih nevjerojatnih 11 golova viška iz prve utakmice.
Iako je momčad Talanta Dušejbajeva doživjela nekoliko vrlo značajnih odlazaka, očito je da se aktualni europski viceprvaci i dalje žele zadržati u samom europskom vrhu.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 31 jul 2012, 15:08

Prošlosezonski sudionik završnog turnira rukometne Lige prvaka, danski prvak AG Kobenhavn, nova je žrtva globalne krize. Dosadašnji vlasnici kluba objavili su kako klub odlazi u stečaj što ujedno znači kako će svi igrači dobiti slobodne papire i krenuti u potragu za novim poslodavcem...
Vijest koja je iznenadila rukometni svijet dolazi iz Danske. Danski prvak i jedna od najjačih europskih momčadi, AK Kobenhavn, odlazi u stečaj i više ga nećemo gledati u europskoj rukometnoj eliti.
"Nakon velikih sedam godina kreiranja kvalitetne momčadi i nastupanja na najvišoj razini, bajka o AG Kobenhavnu je završila. Vlasnici su odlučili klub poslati u stečaj što automatski znači da nestaje Kobenhavn kakav smo dosad poznavali", stoji u priopćenju na klupskim stranicama.
Kako stoji u priopćenju, uprava kluba je uložila veliki napor pokušavajući pronaći sponzore za sljedeću sezonu, međutim brojni razgovori s tvrtkama koje su imali u planu nisu urodili plodom i došli su do zida. "Shvatili smo da se nalazimo u nemogućoj misiji i ovaj potez nam je jedini preostao."
Danski rukometni savez je već dodijelio licencu za nastup u najvišem rangu Albertslundu koji će zamijeniti AG Kobenhavn. EHF je ova vijest iznenadila i ostavila ih nepripremljene stoga još nema informacije tko će zamijeniti danskog prvaka u Ligi prvaka. Više o ovom slučaju EHF je najavila za četvrtak, 2. kolovoza.
Nepripremljeni su ostali i igrači koji su došli na tržište i slobodni su potražiti nove klubove. "Sigurno je da neću previše gubiti vrijeme. Ova vijest me je iznenadila, nisam još uspio s nikim kontaktirati kako bih saznao što se točno događa", komentirao je Mikkel Hansen.
Već se spominje kako je PSG zainteresiran za nekolicinu igrača i svježim kapitalom će ih pokušati dovesti, dio starijih igrača najavljuje i kraj karijere ukoliko ne pronađu brzi angažman, a ono što je sigurno je da će dobar dio velikih klubova krenuti u borbu za Hanssena, Kima Anderssona, Petersena, Prieta, Gudjonssona, Stefanssona, Tofta Hansena, Gudmundssona i ostale igračke velikane.
Najveći uspjesi ovog kluba ubilježeni su u posljednje dvije sezone kada su preuzeli primat od Koldinga, osvojili dva uzastopna naslova prvaka Danske, te na Final Fouru Lige prvaka osvojili treće mjesto. U riznici trofeja imaju i dva Kupa Danske.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 sep 2012, 20:25

Kakva demonstracija sile THW-a u Madridu protiv Atletica. Na kraju rutinska pobjeda branioca titule rezultatom 32:27 (17:15). Realno mislim da ovaj THW samo sam sebe moze zaustaviti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 okt 2012, 12:44

Kako Nikola Karabatic upropasti svoju karijeru zbog dvije gluposti...Prvo napustio THW, a sada ovaj skandal gdje postoji mogucnost da zavrsi u zatvoru 5 godina.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 01 okt 2012, 16:40

Gledao sam utakmicu RK Zagreb vs Pick Szeged na HRT2

Iznenadio sam se kako je Zagreb sa totalnim anonimcima bez problema pobjedio jaku mađarsku ekipu. Od starih igraca ostali su samo Horvat, Valcic i Splier.
Ovo je dobar primjer kako se sa jeftinom ekipom moze dobro igrati u ligi prvaka. Nema neke ekstra kvalitete, ali cvrsta obrana i puno kreativnih krizanja u napadu i evo rezultata.

Nesuđeni reprezentativac BiH, Bojan Skoko je bio jedan od najboljih na terenu. Odlican u obrani + 3 gola u napadu.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 01 okt 2012, 17:28

Zagreb i Ademar Leon su pravi prijmeri kako se moze dobrim radom napravit exta ekipa iako sa malim novcima.Zabreb je ostavio par iskusni igraca i doveo one najtalentovanice igrace po hrvaskoj ligi,i za tri godine ce 5 do 6 sadacnji igraca postati reprezentativci Hrvaske i napraviti karijeru.Najveca plata igrca Zagreba je oko 3500 eura mjesecno,e sad vidite koliko su lagali da je bosna palcala neke igrace po 7 hiljada eura.
Ademar je isto pogodila teska kriza imalu budzet 1 mil eura godisnje ostavilu su Ruesgu i jos dva igraca od prosle sezone i doveli mlade jeftine igrace poput Vrazalica,Asanina,Vranjesa i namucili jedan HSV-e kojji ima budzet 8,5 min eura.
To je doklaz da sa dobrim pojacanjima i dobrim trenerima uz male novce moze dosta toga uradit svaka cast za Zagreb i Ademar Leon.
Sto se tise Kiela on nije jak kao prosle sezone Andresson im mnogo fali,Madrid je doveo 6 novi igraca i treba ce im vremena da ih uigra.Pobjeda Kiela nie iznadezenje ko prati CL,trenutno Barcelona djeluje kao najjaca ekipa otisao im je Nagy ali su doveli Gurbinda koji ga je odlicno zamjenio.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 okt 2012, 01:52

rkbosna je napisao/la: Sto se tise Kiela on nije jak kao prosle sezone Andresson im mnogo fali,Madrid je doveo 6 novi igraca i treba ce im vremena da ih uigra.Pobjeda Kiela nie iznadezenje ko prati CL,trenutno Barcelona djeluje kao najjaca ekipa otisao im je Nagy ali su doveli Gurbinda koji ga je odlicno zamjenio.
Mozda sam malo subjektivan, ali po meni je Kiel ove sezone dosta jaci nego prethodne. Klub je jedino napustio Andersson, ali su zato dovedeni Ekberg, Vujin, Sigurdsson i Toft-Hansen. Mislim da ni jedna ekipa u svijetu nema dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji. No slazem se da je pozicija desnog vanjskog najslabija karika u ovoj ekipi, ali je opet medju boljima u svijetu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 okt 2012, 02:03

Anderson je igrao rukomet života prošle godine, ali mislim da ga Vujin i Zeitz mogu nadomjestiti.
Do sad što sam pratio Zeitz je jako dobro igrao, a vidim i Vujin zabio 4 gola Atletiku 8-)

Meni samo nije jasno zašto Ekberg ima jako malu minutažu, za mene u budućnosti najbolje krilo svijeta, ako već i nije, ali Sprenger igra većinom :roll: :roll:

Omeyer,Jicha,Narcis,Sigurdson,Alhm,Toft Hansen,Ekberg, Vujin,Palmarson (crem dela crem) sve igrači koji su među najboljima u svijetu na svojim pozicijama, ne vidim ko ih može zaustaviti 8-)
Klain,Wienczek,Palicka,Zeitz kao malo manje poznatiji igrači.
Strah i trepet !! .

Stvarno ne vidim ko im šta može.

Kill će imati problema slijedeće godine kad Omeyer ode
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 okt 2012, 02:15

legenda reala je napisao/la:Anderson je igrao rukomet života prošle godine, ali mislim da ga Vujin i Zeitz mogu nadomjestiti.
Do sad što sam pratio Zeitz je jako dobro igrao, a vidim i Vujin zabio 4 gola Atletiku 8-)

Meni samo nije jasno zašto Ekberg ima jako malu minutažu, za mene u budućnosti najbolje krilo svijeta, ako već i nije, ali Sprenger igra većinom :roll: :roll:

Omeyer,Jicha,Narcis,Sigurdson,Alhm,Toft Hansen,Ekberg, Vujin,Palmarson (crem dela crem) sve igrači koji su među najboljima u svijetu na svojim pozicijama, ne vidim ko ih može zaustaviti 8-)
Strah i trepet !! .

Kill će imati problema slijedeće godine kad Omeyer ode
Treba sacekati i vidjeti kako ce se rijesiti ovaj skandal, jer ukoliko neki igraci zavrse iza resetaka, mozda covjek promjeni svoje misljenje. Kiel je vec u Johanu Sjöstrandu pronasao njegovu zamjenu.

Sto se tice Ekberga Gislason smatra da se kasno pridruzio ekipi i da mu treba malo vremena da se navikne na nacin igre i pravila koja vladaju u Kielu.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 02 okt 2012, 18:02

Kiel je mocan i ove sezone,ali nemoguce je zamjeniti Andressona to se pokazalo u par jacih utaknica.Vujin nije ni blizu klasa da zamjeni Andressona,Zeich je standarno uvjek dobar moze samo pomoci tesko nadomjestiti.Kiel je na pocetku sezone izbugio od Madrida 5 razlike u finalu sveskog klubskog prvenstva,remizirao je sa Berlinom i jedva pobjedio Mangerburg proslo kolo kod kuce.
Doveli su dobra pojacanja ,Sigurdson,,Toft Hansen,Ekberg,Wincek,Vujin ali niko od tih igraca nije kreativac i razigrivac kao Andesson to su igraci koji cekaju lotpu krila,pivoti i suter Vujin sam Gislasson je izjavio da nisu ekipa od prosle godine i da im trebat dugo vremena da to postanu.
Barcelona je sacuvala kostur ekipe i imaju daleko najbolji golmanski par na svijetu Saric,Sterbik otisli su im Nagy,Igropulo ali su nasli doslovne zamjene Gurbinda i Montora.Gurbindo je jos vise poboljsao igru Barcelone veoma je dobar kreativac sigurno bolji od Igropula,dok je Montoro suter od 2,11 cm nije kvalitetan kao Nagy ali slican igrac.Tu je jos dosao najbolje krilo Asobala Martin Stranovski iz Ademara najvaznije sacuvali su kostur ekipe i jos vise poboljsali svoju igru.
Evo da napisem godisnje budzete najbolji klubova u CL za ovu sezonu.
Kiel 10 min eura
Barcelona 8 mil eura
Madrid 6,5 mil eura
Kielce 8 mil eura
Vesprem 9 mil eura
HSV 8,5 mil eura
Montpellier 8 mil eura
Flensburg 5,5 mil eura
Medvedi 8 mil eura
Berlin 5,2 mil eura

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 02 okt 2012, 19:56

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: [qui56i575o7u66po67uč6ote="legenda reala"]Anderson je igrao rukomet života prošle godine, ali mislim da ga Vujin i Zeitz mogu nadomjesiti.

tMeni samo nije jasno zašto Ekberg ima jako malu minutažu, za mene u budućnosti najbolje krilo svijeta, ako već i nije, ali Sprenger igra većinom :roll: :roll:

Strah i trepet !! .

Kill će imati problema slijedeće godine kad Omeyer ode[/quote]

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 okt 2012, 20:01

Atletiko je promjenio dosta igraca..
al kad to dodje na svoje mogu oni svakakog dobiti..
mozda Dusebajev napravi od Gojuna igraca u oba smjera , jer i onako je bolji od infatilnog Jurkevica..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 03 okt 2012, 00:05

Atletiko je prije mjesec dana pobjedio Kiela i nadigro u finalu svjeskog klubskog prvensva u Kataru.Slazem se kada Dusebajev poslozi ekipu i kada im se vrati Markusen njihov ponajbolji napadac bice najjaci.
Sto je tice Ekberga pratim svaku utaknicu Kiela,imaju oni po dva krila i svi dovijaju priliku.Npr u srijedu protiv Mangeburga Klein je sjedio na tribinama,a Sigurson igrao dok je protiv Atletika Klein dobio 60 min.
Isto tako Gislason rotira Sprenger i Ekberga koji se jos nije uklopio kao Sigurson koji je odradio pripreme,dok je svedzanin stigo prije mjesec dana.
Vujin je dao 4 gola Atletiku 3 iz penala,i jos nesto Vujin je krenuo da igra i u fazi odbrane sto ranije nije bio slucaj.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 01:19

Sastav Atletica kada su pobjedili Kiel:

Hombrados (1.-60., 15 Paraden), Diez (n.e.); Sanchez (n.e.), Fernandez (n.e.), Källman (1), Ferrer (3), Romero (1), Aguinagalde (3), Davis, Parrondo, Barachet (3), Canellas (4), Jurkiewicz (5), Masachs (4/1), Lazarov (4/2); Trainer: Dujshebaev

Sastav Atletica od Nedjeljne utakmice:

Diez (n.e.), Dahl (1.-60., 16 Paraden); Sanchez (n.e.), Källman (3), Ferrer, Romero (3), Aguinagalde (1), Davis, Parrondo (2), Barachet (3), Canellas (4), Jurkiewicz (2), Gojun, Masachs (3), Balic, Lazarov (7/2); Trainer: Dujshebaev

Dakle kada je prije mjesec dana Atletico na jednom nebitnom takmicenju pobjedio Kiel tada je bilo zbog njihovog kvaliteta, ali kada je Kiel u Nedjelju ostvario pobjedu u Madridu onda je to zbog neuigranosti Atletica. Pa koga su trebali uigrati Balica i Gojuna je li ? Mislim da Vam taj argument ne pije vode.

Ne kazem ja da je sada Atletico losa ekipa - naprotiv - ali mislim da je THW trenutno najaca ekipa u svijetu rukometa, a odmah iz njih Madridjani.

PS: Ovu su sastavi te dvije utakmice sa zvanicnih stranica klubova, ako one lazu lazem i JA.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 03 okt 2012, 02:24

Nebi se slozio da je taj turnir nebitan,Katar jeste zadnja rupa u rukometu ali igraci koji igraju tih 7 dana su dobro placeni kao i osvajac turnira.Nikola Karabatic je debelo zaradio oko 100 000 hiljada dolara po jednoj utaknici.
Osvajac turnira je zaradio 1 milijun eura,2 mjesto 400 000 eura zbog toga i dolaze ovake ekipe nisu zbog glupi arapa nego da uzmu novac za sedam dana i kuci.
Upravo si pogodio problem Atletika je uigrati Balica i Gojuna,glavnog igraca odbrane i mozga napada.
Kao sto se Kiel muci kako nadomjestiti njihovog najboljeg igraca Andressona i zbog toga nisu jaki kao prosle sezone,.
Neznam koje je trenutno najjaci Kiel ili Barcelona,a Atletiko je trenutno iza ova dva kluba.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2012, 02:41

@ rk bosna

onda je do mene jer ja od zvanicno najboljeg rukometasa svih vremena ocekujem da se bez problema moze uklopiti u bilo koju ekipu na svijetu i da mu nije potrebno vrijeme da se uigra sa istom.
Mada po osvojenom broju titula dalo bi se diskutovati je li Balic taj za kojeg je proglasen. Karabatic je ovim skandalom sam sebe zahebao i cudi me da se to ovdje ne diskutuje. :? :? Po meni je isti napravio gresku kada je napustio THW, a tamo je bio glavna zvijezda i na kraju karijere se mogao pridruziti Wislanderu, Olssonu i Lövgrenu kao legendama kluba.

Kiel je imao priliku da vrati Anderssona nakon bankrota Kopenhagen, ali su odbili iz razloga sto je isti trazio odlazak godinu dana ranije prije isteka ugovora, i tu se uprava THW-a smatrala uvrijedjenim jer su ga trpijeli za vrijeme njegovih povreda.

Siguran sam da ce naredne godine Kiel dovesti odredjeno pojacanje na toj poziciji, a ostaje da se vidi hoce li Toft-Hansen i Wiencek uspjeti nadomjestiti odlazak Ahlma u penziju i hoce li se tu dovoditi odredjena pojacanja.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.