FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 09:50

LarryDavid je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Begovic je za Valdesa Kahn.

Prvi gol ide na dusu i Victoru i Alvesu.
Drugi gol je Busquets-ova greska, ne Songova.
pa što ne odbrani ono protiv Latvije? U njega čovjek opuco, a on glumi rupu...pa ja bi ono odbranio.... :mrgreen:
Kakva teorija, impresioniran sam.

Ti meni jednu gresku Begovica, ja tebi Valdesovu.
Cek, nije posteno, ti meni jednu Asmirovu, ja tebi 5 Valdesovih nadjem.
Bujrum.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 okt 2012, 09:57

Cuj Fabregas konacno odigrao kako treba ?
Pa lik se nije vidio, osim sto je dao ona 2 gola.
Sad vam mozda ovo zvuci glupo ali tako je ..
On ako nastavi igrat kao tu utakmicu protiv Seville, nece zabiti gola 3 godine.
Ja sam uvijek govorio kako je najbolji veznjak poslije Xavija i Inieste tako da ne bude neke zabune kako ga ne simpatisem itd ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 09:58

M4kaveli je napisao/la:Cuj Fabregas konacno odigrao kako treba ?
Pa lik se nije vidio, osim sto je dao ona 2 gola.
Sad vam mozda ovo zvuci glupo ali tako je ..
On ako nastavi igrat kao tu utakmicu protiv Seville, nece zabiti gola 3 godine.
Ja sam uvijek govorio kako je najbolji veznjak poslije Xavija i Inieste tako da ne bude neke zabune kako ga ne simpatisem itd ..
De majke ti smisli nekako drugu recenicu, ovo fakat izgleda smijesno :mrgreen:
DaBogda se on nikad ne vidio al' davao 2 gola po tekmi. 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 okt 2012, 10:07

Ne mogu se izrazit kako treba :mrgreen:
Problem je sto ce on uz onakvu igru zabiti ona 2 gola jednom u sezoni.
Nadam se da je jasnije ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 01 okt 2012, 10:18

Hoćeš da kažeš da je Fabregas igrao loše, ali eto našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Mislim da je i bolje onako pa pobjediti nego ko prije umri u ljepoti, draža mi je opcija kada pobjeđuju a loši nego dobri a gube.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 01 okt 2012, 10:20

mandraX je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Begovic je za Valdesa Kahn.

Prvi gol ide na dusu i Victoru i Alvesu.
Drugi gol je Busquets-ova greska, ne Songova.
pa što ne odbrani ono protiv Latvije? U njega čovjek opuco, a on glumi rupu...pa ja bi ono odbranio.... :mrgreen:
Kakva teorija, impresioniran sam.

Ti meni jednu gresku Begovica, ja tebi Valdesovu.
Cek, nije posteno, ti meni jednu Asmirovu, ja tebi 5 Valdesovih nadjem.
Bujrum.
skrecemo s teme...Valdes je kritkovan za onaj go, a realno lopta je bila prejaka sut predobar ..jest nekad bi ono neki golman odbranio..al ne moze bit kriv za onakav go...onda je covjek reko ono bi solidan golman odbranio...pa sam ja naveo begovica kao navodno solidnog u trenutku kada je primio go iz mnogo slabijeg i manje preciznog udarca od onog trochowskog...dakle kritikuje se valdes i kad treba i kad ne treba... jes nekad primi bezveze go al i prime i drugi golmani eto vidi cassilasa npr najbolji golman svijeta mozda pa opet prima levatske golove...ne zna postavit zivi zid i sl.
sa druge strane Valdez je igrac koji mozda i najmanje grijesi od svih Barcinih igraca...e sad je druga stvar sto su gledaoci pristrasni prema napadacima pa im ne zamjere...Xavi npr izadje sam pred golmana i jbg i opuca pravo u njega..pa ja bi ono dao..al on ostaje legendarni Xavi a Valdez je flop ako nekad pogrijesi pas igrajuci 3 beka..pa ne igra on treceg beka od svoje volje neg sto mu je naredjeno...

begovica ne spominji dobar golman nikad nece 6 komada primit, a on redovno 5 i 6. fasuje...kad se samo sjetim kako mu je ronaldo zabijo u barazu..pa ono je sramota...znam ronaldo je to al ako je sa preko 30 metara golmanov je go taman da alah dzelesanuhu puca...i to nisu ni bili golovi u cosak nego gotov po sredini gola...i sad eto on je kao golman a valdez je rupa...?! sta reci drugo nego pristrasnost...
Zadnja izmjena: LarryDavid, dana/u 01 okt 2012, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 okt 2012, 10:21

teodolit je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je Fabregas igrao loše, ali eto našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Mislim da je i bolje onako pa pobjediti nego ko prije umri u ljepoti, draža mi je opcija kada pobjeđuju a loši nego dobri a gube.

To je to :mrgreen:

A za ovo drugo se ne slazem.
Barca je postala najbolja ekipa svih vremena zahvaljujuci svojoj igri ( tika-taka ) i ja bi uvijek ispred rezultata izabrao da odigraju savrsenu utakmicu, pa i po cijenu poraza ..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 10:51

begovica ne spominji... on redovno 5 i 6. fasuje...
Redovno? Deder, nabroj?

Svaki gol sa Portugalom je extra gol, pogledaj ponovo suteve Ronalda, pogledaj putanju lopte, malo koji golman ono brani...on je najmanji krivac za onih 6 golova. ;)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 okt 2012, 13:10

Alexis :lol:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 13:14

Al' ozbiljno da vas pitam, jel' vas stid navijat' za Barcelonu ? Mislim nije da provociram, ali kako ja vidim, oni imaju malo veću pomoć sudija, samo malo veću.
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 okt 2012, 13:17

Sveti je napisao/la:Al' ozbiljno da vas pitam, jel' vas stid navijat' za Barcelonu ? Mislim nije da provociram, ali kako ja vidim, oni imaju malo veću pomoć sudija, samo malo veću.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rece navijac Real madrida :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 13:32

DesimaL je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Al' ozbiljno da vas pitam, jel' vas stid navijat' za Barcelonu ? Mislim nije da provociram, ali kako ja vidim, oni imaju malo veću pomoć sudija, samo malo veću.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rece navijac Real madrida :lol: :lol: :lol:
nema to veze što sam navijač Reala iz Madrida, nego mi je onako čudno. Nekoliko titula LP, nekoliko ostalih titula, uglavnom se lomilo zbog sudijskih (ne)odluka, pa me zanima kako neko može da navija za klub za koji zna da skoro ništa ne bi osvojio sam.
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2012, 13:34

Cao navijac, ne prepoznah te.
Od 49 postova, 30 ih je napisao na temi Barce. Cudno, a?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 13:39

Nimalo. Tema barcelone jeste leglo neobjektivnih ljudi, ali je ipak tema, treba i na njoj da se piše.
naprijed rejal

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 13:53

slika
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 13:57

Opet proklizavate. Šta drugo očekivati od vas, em se ne može normalno pisati s vama, em stavljate neke nepovezane gifove. pih
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2012, 14:01

Haman madridisti ne kontaju da hem sto volimo blaugranu - hem sto smo se lijepo i za ibreta mnogo radovali kad smo dali treci gol Sevilji. Nismo mi krivi sto je puhalo kroz odbranu Sevilje a oni nisu mogli ni golu prici...

p.s. mislim taj kraljevski levatski tim haman ni jedan ne dade Sevilji... :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 14:07

Sveti je napisao/la:Opet proklizavate. Šta drugo očekivati od vas, em se ne može normalno pisati s vama, em stavljate neke nepovezane gifove. pih
Gif je vrlo povezan sa tvojim postom, odnosno sa ovim idiotskim pitanjem. Ovu bebu je limun shebao, sta je tebe shebalo, pa si kaharan?
Ako ti ne odgovara taj gif, moze ovaj?
slika
Mislim da je ovaj udure, posto si neko ko zeli da bude maskota.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 01 okt 2012, 14:13

nema to veze što sam navijač Reala iz Madrida, nego mi je onako čudno. Nekoliko titula LP, nekoliko ostalih titula, uglavnom se lomilo zbog sudijskih (ne)odluka, pa me zanima kako neko može da navija za klub za koji zna da skoro ništa ne bi osvojio sam.
Kup kralja - Poništen gol Sevilli u prvoj tekmi
Liga - Mislim da to znamo ?
Suprekup - Nekoliko dana prije utakmice ukinuta kazna "najboljem treneru svih vremena" i penal na Sanchezu + drugi žuti Arbeloe, a to je bilo kod rezultata 0-0... I mislim na onaj drugi penal, a ne prvi gdje je bilo simuliranje...

Šta je Real sa Mourinhom osvojio sam ?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 okt 2012, 14:22

adriano_leite je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Opet proklizavate. Šta drugo očekivati od vas, em se ne može normalno pisati s vama, em stavljate neke nepovezane gifove. pih
Gif je vrlo povezan sa tvojim postom, odnosno sa ovim idiotskim pitanjem. Ovu bebu je limun shebao, sta je tebe shebalo, pa si kaharan?
Ako ti ne odgovara taj gif, moze ovaj?
slika
Mislim da je ovaj udure, posto si neko ko zeli da bude maskota.
jao jao, pa onda mene banuju jer kao nekog vrijeđam. Postavio sam vam konkretno pitanje svima, a to što po običaju izbjegavate odgovore zapravo odgovara umjesto vas. Nemam ništa protiv što vi volite blaugranu ( :lol: ), samo me zanima da li vam je svejedno što vam voljeni klub reda trofeje koje su zaradili svime osim sobom. :mrgreen:
Što se tiče i tog drugog gifa, ponovo mašaš poentu. Ne bih da sad diskutujemo o tvojim intelektualnim sposobnostima i sposobnostima uočavanja stvari, ali ovako na prepad mi se činiš jako spor dečko. Ajde stavi još koji gif da utvrdimo to gradivo :mrgreen:
@petardaa, pa poprilično sve. Došao je u klub u vremenu kada je isti bio u jako lošem stanju, i preporodio ga. naravno svi znamo ko misli da je Madrid pomagan, a ko da je barselona. ( samo navijači katalunje-cijeli svijet )
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.