Sto se tice penala, sam je Spaha napravio 6,7 samo u repki pa je nezamnjeniv.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobro si ovo rekao, treba Zuku pozvati moze on igrati kao zadnji vezni, a mogao bi zabiti i koju golcinu iz slobodnjaka (u devet tekmi 4 gola iz slobodnih udaraca) jer Salihovic odavno nije zabio.bhsport je napisao/la:Dobar Zuka odlican, itekako ima mjesto u repci, gdje osim Spahica nema boljeg stopera.
Sto se tice penala, sam je Spaha napravio 6,7 samo u repki pa je nezamnjeniv.
apsolutno se slazem. treba na sve moguce nacine pokusati da vratimo ovog malog i ako treba odma mu obecati A reprezentaciju i da uzme bosansko drzavljanstvo ako ga vec nema. bila bi velika steta za nas fudbal.velez_mostar je napisao/la:Bice jako lose ako se nista ne pokusa uraditi za ovog malog Halilovica, pa makar ostalo samo na pokusaju..
Vjerujem da Hrvati ocekuju puno od njega, citam i po forumima, odjednom im je jedan Halilovic pravo drag, dok su im ostali BH igraci samo netalentirani Bosnjaci koji nikad nista nisu napravili u sportu, tako da bi bilo pogubno da se slade jos jednim igracem koji nosi "nase" ime i prezime.
Pa ja ne znam šta vi tu njemu zamjerite.Adi_Zepce je napisao/la:Kaze Pape da je poslao poziv Kolosincu,a da je ovaj se oglusio na to![]()
I,da ponovio je da nece nikoga unaprijed zvati,te da svatko k'o zeli igrati za reprezentaciju mora sam izvaditi pasos.Mislim da je to korak ka zbogom Seferovicu,Bicakcicu,Vuckicu,Hajrovicu itd.
Ok ima i ta mjesta,ali on kao selektor mora se potruditi mnogo vise da pridobije neke igrace.Zasto bi recimo neki igrac uzeo bh.pasos ako ne bi bio u zamislima kod selektora.Evo konkretno Seferovic,pa sam je Susic izjavio da mu ne treba treci napdac,jer ima IbricicaArnelinho je napisao/la:Pa ja ne znam šta vi tu njemu zamjerite.Adi_Zepce je napisao/la:Kaze Pape da je poslao poziv Kolosincu,a da je ovaj se oglusio na to![]()
I,da ponovio je da nece nikoga unaprijed zvati,te da svatko k'o zeli igrati za reprezentaciju mora sam izvaditi pasos.Mislim da je to korak ka zbogom Seferovicu,Bicakcicu,Vuckicu,Hajrovicu itd.
Je l' zvao Kolašinca? Jeste. Nije ga zvao na kafu, nego da mu kaže da sredi svoje papire, najvjerovatnije. Kako je i njega, tako će i svakog drugog da pozove i kaže mu da sam sebi sredi papire, a ovaj ako je voljan igrati za BiH srediće. Potpuno ispravno i potpuno razumijem.
Haris Vučkić je odavno izgubljen za BiH. Ne vjerujem da je ikada i postojala bilo kakva šansa.
Nije video,nego imas na re.prezentaci.ja.ba portalu o tomezizu1991 je napisao/la:Jel to sada sa press konferencije, daj mi link ako imaš video, pošto ovi s ss.ba nisu ništa postavili još. ?
Ovog Susica uvijek yebu mobiteli.Sead Kolašinac je u medijima izjavio kako čeka poziv našeg Saveza, a dan ili dva prije toga smo mu slali pozive i poruke na koje nije odgovorio. - govori Sušić.
- Kada je riječ o mladim igračima koje uzgred rečeno ja redovno pratim, oni moraju znati da ne mogu dobiti poziv sve dok ne riješe pitanje bh. pasoša i ostale papirologije koja je potrebna da budu naši reprezentativci. Ja nisam spreman nijednog igrača pozivati unaprijed dok on ne započne proces dobivanja našeg pasoša, jer smo imali iskustva, kao ono sa Mujdžom, da takvi procesi traju i više od pola godine, te da do dan pred važne mečeve ne znate da li možete računati na nekog igrača ili ne. - konstatuje Sušić.
U potpunosti si u pravu, treba uspostaviti funkciju direktora svih mladih repki od u-15 do u-21 te funkciju direkotra A-reprezentacije koji bi vodili brigu o takvim stvarima.amerosm je napisao/la:Ukoliko Nijemci prodju sa svojim prijedlogom da Savez X za igrace koje su oni obucavali moraju platiti odstetu tek smo onda nahebali...
Po meni nije problem ni Seferovic ni Kolosinac vec nas nerad. Nema u Savezu osobe koja bi trebala biti zaduzena za omladinske pogone, koja bi iste trebala reformirati uvesti nove sisteme itd itd.
Treba se zapitati sta ce biti kada nestanu ovu odbijegli sinovi. Od cega cemo tada profitirati ?
Hocemo AlenaSakuragi je napisao/la:apsolutno se slazem. treba na sve moguce nacine pokusati da vratimo ovog malog i ako treba odma mu obecati A reprezentaciju i da uzme bosansko drzavljanstvo ako ga vec nema. bila bi velika steta za nas fudbal.velez_mostar je napisao/la:Bice jako lose ako se nista ne pokusa uraditi za ovog malog Halilovica, pa makar ostalo samo na pokusaju..
Vjerujem da Hrvati ocekuju puno od njega, citam i po forumima, odjednom im je jedan Halilovic pravo drag, dok su im ostali BH igraci samo netalentirani Bosnjaci koji nikad nista nisu napravili u sportu, tako da bi bilo pogubno da se slade jos jednim igracem koji nosi "nase" ime i prezime.
nije ovim hrvatima dosta sto uzimaju talente iz bosne i hercegovine (u svakom sportu). sad im se izgleda i ne gadi bosnjo samo sto je zvijezda iz dinama i sto je kod njih odrastao. da se razumijemo nije meni krivo i boli me kita sto igraju corluka, lovren i ostali za reprezentaciju ako se hrvati osjecaju ali na taj isti princip sin od bosanskog reprezentativca ne moze biti hrvatski talenat!!
HOCEMO ALENA U BiH REPREZENTACIJU
Cuj nije spreman pozivati unaprijed.Pa otimaju nam igrace godinama mora se nesto uciniti da se to zaustavi.Smisliti neke skaute da putuju po evropi i prate talente nase gore list.O cemu prica Susica pa 50 posto nase repke je moralo vaditi nase pasose ali prvo su dobili obecanje da ce bti pozvani u repku.Misimovic nije imao nas pasos kao ni Pjanic,Mujdza,itd.Pa nismo mi brazil da se odricemo nasih talenata po evropi.Cartman je napisao/la:Ovog Susica uvijek yebu mobiteli.Sead Kolašinac je u medijima izjavio kako čeka poziv našeg Saveza, a dan ili dva prije toga smo mu slali pozive i poruke na koje nije odgovorio. - govori Sušić.
- Kada je riječ o mladim igračima koje uzgred rečeno ja redovno pratim, oni moraju znati da ne mogu dobiti poziv sve dok ne riješe pitanje bh. pasoša i ostale papirologije koja je potrebna da budu naši reprezentativci. Ja nisam spreman nijednog igrača pozivati unaprijed dok on ne započne proces dobivanja našeg pasoša, jer smo imali iskustva, kao ono sa Mujdžom, da takvi procesi traju i više od pola godine, te da do dan pred važne mečeve ne znate da li možete računati na nekog igrača ili ne. - konstatuje Sušić.
Pa ocito ne idu na klub direktno nego na neku njemacku ultru. Sve to pokazuje da nema dovoljno profesionalnosti u savezu.Cartman je napisao/la:Ovog Susica uvijek yebu mobiteli.Sead Kolašinac je u medijima izjavio kako čeka poziv našeg Saveza, a dan ili dva prije toga smo mu slali pozive i poruke na koje nije odgovorio. - govori Sušić.
Potpisujem druze cuj Susic nece nikome ganjati pasos pa lik nije normalan mora se boriti za svakog koji nesto vrijedi on ili neko iz savezaAlucard je napisao/la:Bitno je da je u savezu opstala i preživila Slavica Pecikoza koja se samo krevelji na pressicama i koja je engleski jezik učila od Blaža Sliškovića a to što u savezu i stručnom štabu nema osobe koja bi trebala biti isključivo zadužena za fizičke kontakte (ne preko sms-ova, telefona, mailova i pichki materinih...) sa potencijalnim reprezentativcima te da im pomognu u vezi dokumentacije i na svaki drugi mogući način da bi oni što prije i na bezbolniji način i postali reprezentativci A selekcije..to nikome nije bitno!
I dalje gubimo i gubiti ćemo mlade igrače kao da se u proteklim godinama nije ništa događalo. Toliki su igrači izgubljeni u zadnjih 20ak godina a mi i dalje ništa nismo izvukli ni naučili iz toga. Nikakve pouke, nikada pameti da dođemo. Stvarno bezveze! Izgleda jednom panjevi uvijek panjevi. Nije mi jasno kako ti ljudi u savezu nisu do sada upratili i skontali kako ostale reprezentacije love i bore za "strance" i da koriste svaku moguću priliku da ugrabe što se ugrabiti može. I životinja kada jednom od nečega nayebe to joj bude pouka pa se nauči i dođe pameti a kod nas ovi u savezu bez obzira na tolika prethodna bolna iskustva i dalje ostali isti
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Google [Bot], jasmin10 i 24 gosta.