Sta me prozivate, hejteri?!
schweinsteiger je napisao/la:Nekako mi nedostaje ono kad je trebalo pola sata da se predje jedna stranica na ovoj temi
I meni druze, i meni.
Problem je sto se
stara garda izgleda umorila, a slabo nesto ima novih pojacanja i svjeze krvi. Dobro, pojavi se pokoji novi Bavarac, al' slabo koji od njih napise neki kilometarski post. A takve volim.
Ne gledah utakmicu, al' ako je suditi po pregledima i vasim komentarima (a i prethodnim utakmicama), moze se lahko doci do zakljucka da je Bayo ekipa koja trenutno igra najbolji fudbal u Evropi.
Barca mi je
potanka od odlaska Pepa (mada su oni uvijek super-jaki), Reala ionako redovno otresamo, a ostali i nisu vrijedni spomena. Jedino Juve, oni mi izgledaju mocno.
Ne znam da li u Bundesu postoji ekipa koja moze izaci na megdan Bayernu, a da pri tom u glavi ima rijec POBJEDA. Nejma tak'ih, nejma.
Nego hocemo li sutra staviti Mandzu il' Pizu? Javi ili Gusta, ili je red da Basti odmori?
Ma svejedno, jelde? Bate pada pa da igraju i
Rus i belgijski drvosjeca (ne omalovazam ih Klarinho, sto se odma srdis

).
Vidim vracaju nam se povrijedjeni.
Jedva cekam da opet gledam nogometnu poeziju koju na terenu stvara Zupa Marrrio. A jos se vraca i austrijska strijela Alaba David, s kojom je i Bilal Ribery 30% bolji igrac.
Kazu da u situacijama kad ti sve dobro ide, u cipelu trebas stavit' kamencic, pa da te bar on zulja. Odoh, odoh, nije dobro kad je ovoliko dobro.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.