Kad se sve sabere i oduzme, nismo nešto pretjerano lijep fudbal igrali večeras. Ali, ipak smo pobijedili i ispunili cilj. Tri boda su tu, imamo tih pet poena prednosti, zasad jako dobro. Posjeta može proći, mada mi znamo i bolje. Rekao sam u prethodnom postu da bi ovo mogla biti prekretnica i najava nešto bolje posjete na Koševu. Po mojoj procjeni, na sjeveru nešto manje od tri hiljade, na istoku isto tako, i zapad nešto sitno, iako je solidno bio popunjen onaj dio na zapadu. Dakle, maksimalno 7 milja večeras. Nek smo ih pobijedili, zaslužili smo to, iako nismo nešto bajno odigrali. Iskoristili smo šanse koje smo imali, mada je još koja lopta mogla u gol. Mislim da je ovo 2:1 najrealnije. Dejo odličan, Said naravno sjajan, Sesar također. Drago mi je zbog Torlaka što je dao gol, na Otoci mu se nije priznao čisti pogodak. Slijedi tekma u Mostaru, pa onda invazija u Travnik.
EDIT: Evo na BHT1 u izvještaju govore da je bilo oko 9 milja. Još bolje!
Zadnja izmjena:
High, dana/u 30 sep 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.