ma zafrkavam senerminh74 je napisao/la:onda bi izgubio kvalitete mirze, nihada, kikanovica i zekelegenda reala je napisao/la:Aco mjenjaj koncepciju igre

Onda je Nedžad pravi timski igrač

A mogo je Aco malo više igrati na Nedžu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ma zafrkavam senerminh74 je napisao/la:onda bi izgubio kvalitete mirze, nihada, kikanovica i zekelegenda reala je napisao/la:Aco mjenjaj koncepciju igre
zvezda je bila generalno losa a indexno on je bio najbolji sa 12 poena i jos nekoibrahimovic8 je napisao/la:Samo tanak onaj Savovic jucer protiv Splita...
Dobro si jer je i to fina brojka, do mene je.nerminh74 je napisao/la:napokon dobio slobodno ljeto iscjelio sve povrede i krenuo svjez u sezonu, neka itekako ce nam valjati kada se vrati u repku poslje solidne sezonekengur je napisao/la:Izgleda i Gordicu ide fino, drugi put 14 boba.
a zaboravio si reci da je imao 6 asistencija
Svi su bili losi,a naravno i onibrahimovic8 je napisao/la:Samo tanak onaj Savovic jucer protiv Splita...
6 skokovanerminh74 je napisao/la:napokon dobio slobodno ljeto iscjelio sve povrede i krenuo svjez u sezonu, neka itekako ce nam valjati kada se vrati u repku poslje solidne sezonekengur je napisao/la:Izgleda i Gordicu ide fino, drugi put 14 boba.
3 skoka i 6 asistencijaPapastathopoulos je napisao/la:6 skokovanerminh74 je napisao/la:napokon dobio slobodno ljeto iscjelio sve povrede i krenuo svjez u sezonu, neka itekako ce nam valjati kada se vrati u repku poslje solidne sezonekengur je napisao/la:Izgleda i Gordicu ide fino, drugi put 14 boba.
aha pardoniram ondanerminh74 je napisao/la: 3 skoka i 6 asistencija
http://www.eurobasket.com/boxScores/Ukr ... 2_4184.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda sam to prespavao, ali sam ubijedjen da nas Kiki nikada nije razbio dok je igrao za Zvezdustorm_raider je napisao/la:Moguce i da si prespavao, ali tad golobradi mladic nas je dobrano unistio.
igrati ce na posudbi u A1 hrvatskoj ligifloyd je napisao/la:Nedzad se povampirio.Na hajr i na dobro. Ako na kraju sezone imao prosjek od 10 koseva i recimo 7 skokova, bice odlicno. Mozda i startni centar u Slo. (samo da ga ne hebe Acina koncepcija)
Nurkic nije u rosteru za ABA ligu? Lose, lose...Vise bi volio da igra za Vogoscu nego sjedi na tribinama cedevite.
hahahaha..levat je napisao/la:Sinanoviću su ove kvalifikacije baš bile od koristi. E moj, Nedžade, da si se davno odazvao u repku gdje bi ti sad kraj bio.
Eto dodao sam jos par igraca...Papastathopoulos je napisao/la:aha pardoniram ondanerminh74 je napisao/la: 3 skoka i 6 asistencija
http://www.eurobasket.com/boxScores/Ukr ... 2_4184.asp" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
@martex dodaj tu i gordica
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], lumani, MrPink, TripleThreat i 34 gosta.