Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maximusdecimus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la maximusdecimus » 30 sep 2012, 20:12

Backy je napisao/la: Ma ja treba sjediti skrstenih ruku i ne ciniti nista izgubiti jednog velikog talenta.Pa kad bude nosio kockasti dres onda ce mo se lupati u glavu ko je kriv.Nazvati ga neko iz saveza vec smo pisali o tome ili neko od bivsih saigraca Baljic,Barbarez itd.
daj ne prtljaj, milion puta je već ponovljeno da su ga zvali u U17 reprezentaciju, Malkočević je sam rekao da mu je uputio poziv i da se ovaj nije odazvao.nije baš da savez ništa ne radi, samo situacija nije trenutno takva da mali igra za BiH

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 sep 2012, 20:21

harishp je napisao/la:Konkurencija je neka vrsta zamijene.Vecinom tu zamijenu gledas da bude bolja.ako je ista ili slicna.Onda koji klinac potreba za bilo kakvu zamjenu ako je efekat isti.
Nista drugo nego krpa i zakrpa.
Odgovori na ono sto sam te pitao a nemoj donositi zakljucke...Ako moze...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 30 sep 2012, 20:30

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Da da gol ili da pokusa svoj spasiti ? Budi malo konkretniji...
Posto ovog Zukanovica idu dobro i golovi mogao bi on i na zadnjeg veznog... ;)
Defanzivni igraci inace mjenjaju napadace a napadaci defanzive.Ali u gujci.
Njegovo je da spasava gol a ne da zabija ili jos gore uz put osteti ekipu cjelo drugo poluvrijeme.
Ako ispadas ovako u defanzivi kao stoper ispadaces kao i zadnji vezni.Ne znas sta je gore.
Pape ce ga pozvati za Alzir,ali da ce donijeti neki aman zaman napredak u repci,ocigledno je da nece.
Da ne govorimo da napravi ovakav kiks u repci.ko bi bio kriv,po tebi onaj ko ga je pozvao.Vec vidjeno.
P.S u repci ako bilo sta imamo to su igraci za slobodnjake.
Ako cemo pricati kao odrasle osobe moze polemika ;)
Odmah da te pitam ko mu je konkurent u repci i iz kojih klubova dolazi ta konkurencija...
Pa drugo odmah iz kakvih klubova nam dolazi polijep dio repke i po cemu su oni tu privilegiju zasluzili a Zukanovic ne?
I šta sad momak radi jedne greške jednog crvenog kartona ne zaslužuje poziv da se isproba (a jedan je od najbolji def. igraca u prvenstvu)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 sep 2012, 20:31

Backy je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Backy je napisao/la:Hajde gdje su novinari sa ove stranice neka malo zagriju atmosferu oko malog.Neka neko barem nazove Seada Halilovica .Svida mi se ova slika sa njegovog FB profila ima nade znaci.
Ko da ga nazove ? Za sta ?
Ma ja treba sjediti skrstenih ruku i ne ciniti nista izgubiti jednog velikog talenta.Pa kad bude nosio kockasti dres onda ce mo se lupati u glavu ko je kriv.Nazvati ga neko iz saveza vec smo pisali o tome ili neko od bivsih saigraca Baljic,Barbarez itd.
Po Elegant treba i Dzeku pokloniti nekoj drugoj reprezentaciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2012, 20:33

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:Konkurencija je neka vrsta zamijene.Vecinom tu zamijenu gledas da bude bolja.ako je ista ili slicna.Onda koji klinac potreba za bilo kakvu zamjenu ako je efekat isti.
Ti se ocito zayebavas,kao i obicno :roll:
Ne samo da je zakljucak vec i odgovor.Reprezentacija koja zeli direktno na veliko prvenstvo,nece konkurenciju praviti sa zakrpama.Za konkurenciju su potrebni kvalitetniji igraci da bi izbacili ovog drugog konkurenta(jer je odredzen broj igraca ogranicen sto se poziva tice) a ne isti,gori ili slicni.Samo trpanje slicnih ne-kvaliteta nije nikako pravljenje zdrave konkurencije,nego krpljenje.Jel ti sad jasnije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 30 sep 2012, 20:53

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Ne samo da je zakljucak vec i odgovor.Reprezentacija koja zeli direktno na veliko prvenstvo,nece konkurenciju praviti sa zakrpama.Za konkurenciju su potrebni kvalitetniji igraci da bi izbacili ovog drugog konkurenta(jer je odredzen broj igraca ogranicen sto se poziva tice) a ne isti,gori ili slicni.Samo trpanje slicnih ne-kvaliteta nije nikako pravljenje zdrave konkurencije,nego krpljenje.Jel ti sad jasnije.
Al ako nemaš već dobru zamjenu bolje se krpit Zukanovicom,Kolosincom,Bicakcicem nego Vranicicem,Maleticom i S Vranjesom

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2012, 21:03

Zasad nece biti pozvani ni ovi ni oni.
Kolasinac je mozda druga prica,mali obecava ali obecavao je i Besic pa kod Hungara zaglavi.Otom potom,nadati se za ovog da ce biti ne samo alternativa,vec i prvotimac.
Bicakcic je nicim izazvanim sam sebi zakuhao kasu.Da nije,sigurno da bi mlada repka vec igrala u barazu.A time ocekivao brzi poziv i za A selekciju.Ovako je za sad veci Svabo od Sweinsteigera :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 sep 2012, 21:03

harishp je napisao/la: Bicakcic je nicim izazvanim sam sebi zakuhao kasu.Da nije,sigurno da bi mlada repka vec igrala u barazu.A time ocekivao brzi poziv i za A selekciju.Ovako je za sad veci Svabo od Sweinsteigera :mrgreen:
:D (Y)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nanek

Post Postao/la nanek » 30 sep 2012, 21:26

I dobil ti gringo konkretan odgovor na pitanje?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 sep 2012, 21:26

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Opet zakljuci...Odgovori na ono gore pitanje pa da nastavimo polemiku....
nanek je napisao/la:I dobil ti gringo konkretan odgovor na pitanje?
Ne dobih...Dobih svrsen cin bez odgovora...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2012, 21:36

Yebiga @gringo ti navikao da odgovor uzimas u obzir samo onda ako ti on pase.
A ako ne, tjeras mak na konac.
Idi onda na wikipediju mozda nadzes odgovor,posto njima vjerujes ili pitaj @naneka i boleka bum ti odgovoril kak tebi godi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 sep 2012, 21:40

harishp je napisao/la:Yebiga @gringo ti navikao da odgovor uzimas u obzir samo onda ako ti on pase.
A ako ne, tjeras mak na konac.
Idi onda na wikipediju mozda nadzes odgovor,posto njima vjerujes ili pitaj @naneka i boleka bum ti odgovoril kak tebi godi.
Ako cemo pricati kao odrasle osobe moze polemika ;)
Odmah da te pitam ko mu je konkurent u repci i iz kojih klubova dolazi ta konkurencija...
Pa drugo odmah iz kakvih klubova nam dolazi polijep dio repke i po cemu su oni tu privilegiju zasluzili a Zukanovic ne?
Dok ne odgovoris ovo necemo vise polemisati...

nanek

Post Postao/la nanek » 30 sep 2012, 21:50

Hahahaha :D

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 30 sep 2012, 22:04

Zukanovic

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2012, 22:05

Odgovor ces jos dobiti u kontrapitanju.Ako ga ne budes znao,nema ti [email protected] je pozvan ili ko ce biti pozvan u repku koji igraju na njegovoj poziciji,tacnije Zukabauera.
I u kojim ligama i klubovima igraju.Ne racunaj na Zahirovica i poziciju veznog jer ni sam Zukanovic ne pamti kad je igrao tu poziciju.Pisemo o stoperima,posto bi trebao biti alternativa bas tu.Necemo sad recimo Misimovica alternisati na poziciji lijevog beka.
I prije odgovora jos jedno pitanje,ko poziva igrace i ko odgovara za te pozive,ja,ti ili selektor?
Kad odgovoris na ovo zadnje pitanje,vidjeces da su dvojica od te trojice visak :mrgreen:
I da taj zadnji koji ostane moze da ti da odgovor 100% na kojem naravno samo ti neces biti zadovoljan :D.
i jos jedna stvar,milion posto je nego sigurno da recimo taj sa tvog avatara pozove iste igrace a ne pozove te alternative.Ti bi se u potpunosti sa tim slagao.Vise nego ocigledno.
P.S eto i @naneku i boleku je to upalo smjesno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 sep 2012, 22:42

harishp je napisao/la:Odgovor ces jos dobiti u kontrapitanju.Ako ga ne budes znao,nema ti [email protected] je pozvan ili ko ce biti pozvan u repku koji igraju na njegovoj poziciji,tacnije Zukabauera.
I u kojim ligama i klubovima igraju.Ne racunaj na Zahirovica i poziciju veznog jer ni sam Zukanovic ne pamti kad je igrao tu poziciju.Pisemo o stoperima,posto bi trebao biti alternativa bas tu.Necemo sad recimo Misimovica alternisati na poziciji lijevog beka.
I prije odgovora jos jedno pitanje,ko poziva igrace i ko odgovara za te pozive,ja,ti ili selektor?
Kad odgovoris na ovo zadnje pitanje,vidjeces da su dvojica od te trojice visak :mrgreen:
I da taj zadnji koji ostane moze da ti da odgovor 100% na kojem naravno samo ti neces biti zadovoljan :D.
i jos jedna stvar,milion posto je nego sigurno da recimo taj sa tvog avatara pozove iste igrace a ne pozove te alternative.Ti bi se u potpunosti sa tim slagao.Vise nego ocigledno.
P.S eto i @naneku i boleku je to upalo smjesno.
Odlicno, hvala sto si jos jednom pokazao o kakvom se kapacitetu SS forumasa radi...
Na pitanje koliko je 2+2 ti dajes sve osim odgovara da je to 4 i tako da nemamo potrebe vise trositi papir ovih stranica koje neko placa...

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 30 sep 2012, 23:03

Haris Bukva asistiro protiv Red Bulla. 5 asistencije u 534 minuta za Sturm Graz.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2012, 23:18

Sta je s J. Sudicem ? Da li se vratio nakon onih povreda ili je prestao da se bavi fudbalom?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2012, 23:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta je s J. Sudicem ? Da li se vratio nakon onih povreda ili je prestao da se bavi fudbalom?
Igra u stvari vise sijedi na klupi svog kluba.Klub ga je maksimalno ispostovao,samo da bogdo da se ovaj vrati onakav kakav je obecavao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 okt 2012, 00:26

Bice jako lose ako se nista ne pokusa uraditi za ovog malog Halilovica, pa makar ostalo samo na pokusaju..
Vjerujem da Hrvati ocekuju puno od njega, citam i po forumima, odjednom im je jedan Halilovic pravo drag, dok su im ostali BH igraci samo netalentirani Bosnjaci koji nikad nista nisu napravili u sportu, tako da bi bilo pogubno da se slade jos jednim igracem koji nosi "nase" ime i prezime.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, jasmin10 i 24 gosta.