i je gledamrevoX. je napisao/la:Sta si rekao to?? pojasni maloSabinho je napisao/la:Koliko neko mora biti smijesan da poredi Saida i Zebu-nevjerovatno! Zeba kad napravi visak na onakav nacin ide direkt u Barcelonu![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i je gledamrevoX. je napisao/la:Sta si rekao to?? pojasni maloSabinho je napisao/la:Koliko neko mora biti smijesan da poredi Saida i Zebu-nevjerovatno! Zeba kad napravi visak na onakav nacin ide direkt u Barcelonu![]()
![]()
Pa Zeba je skroz drugi tip igraca,koji da dva-tri dobra pasa u cijeloj utakmici i ima precizan sut! Said je skroz nesto drugo,spreman je uzeti loptu na pola i napraviti visak igraca u napadu te to iskoristiti golom ili asistencijom.Said je duplo brzi od njega i jaci u duelu.Zajkic kad pretrci igraca na nacin na koji to radi Husejinovic ja cu prestati gledati i Sarajevo i fudbal opcenito!revoX. je napisao/la:Sta si rekao to?? pojasni maloSabinho je napisao/la:Koliko neko mora biti smijesan da poredi Saida i Zebu-nevjerovatno! Zeba kad napravi visak na onakav nacin ide direkt u Barcelonu![]()
![]()
Said kad nekim trikom, laznakom ili necim sl. izbaci igraca kao sto radi Zeba slobodno nastavi pratiti fudbal, a do tad u rupu.....Sabinho je napisao/la:Pa Zeba je skroz drugi tip igraca,koji da dva-tri dobra pasa u cijeloj utakmici i ima precizan sut! Said je skroz nesto drugo,spreman je uzeti loptu na pola i napraviti visak igraca u napadu te to iskoristiti golom ili asistencijom.Said je duplo brzi od njega i jaci u duelu.Zajkic kad pretrci igraca na nacin na koji to radi Husejinovic ja cu prestati gledati i Sarajevo i fudbal opcenito!revoX. je napisao/la:Sta si rekao to?? pojasni maloSabinho je napisao/la:Koliko neko mora biti smijesan da poredi Saida i Zebu-nevjerovatno! Zeba kad napravi visak na onakav nacin ide direkt u Barcelonu![]()
![]()
Hypnose je napisao/la: Said kad nekim trikom, laznakom ili necim sl. izbaci igraca kao sto radi Zeba slobodno nastavi pratiti fudbal, a do tad u rupu.....
Ispravak nije Maribor,HSK Zrinjski!Sabinho je napisao/la:Bas ponekad vidim Fabregasa u Zebi![]()
![]()
![]()
![]()
29 godina covjek ima i Maribor mu najbolji klub u karijeri????????
Hypnose je napisao/la: Said kad nekim trikom, laznakom ili necim sl. izbaci igraca kao sto radi Zeba slobodno nastavi pratiti fudbal, a do tad u rupu.....
pa ja bolji je said al u k.urcu covjek se bash ono naigro u njemackoj pravoSabinho je napisao/la:Bas ponekad vidim Fabregasa u Zebi![]()
![]()
![]()
![]()
29 godina covjek ima i Maribor mu najbolji klub u karijeri????????
Pa bolje nositi peskire suigracima u renomiranom Werderu neko trcati po ruskim drugoligaskim njivama! Saidu je 24.godina,i sigurno ce napraviti od karijere vise nego Zajko!nanek je napisao/la:A nekom tuzlanska sloboda, il ti ga 7 minuta u dugogodisnjoj bundesligaskoj karijeri.
nanek je napisao/la:A nekom tuzlanska sloboda, il ti ga 7 minuta u dugogodisnjoj bundesligaskoj karijeri.
arelinho je napisao/la: pa ja bolji je said al u k.urcu covjek se bash ono naigro u njemackoj pravo