Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

DesimaL
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 20:19

neo je napisao/la:Da li moze komentar na ovaj video
[youtube][/youtube]

Kako je ovo ofsajd ? Gol je postignut te je ponsiten protivnickim igracima. Rijec je o PES 2013 full igri!
Ofsajd cist ko suza ;)
Zamisli da je ovaj zadnji igrac golman i sve ces shvatiti ;)
ammarc je napisao/la:0:27 vam sve objasnjava. U trenutku upucivanja lopte prema golu, igrac je bio u ofsajdu jer se nalazio iza golmana, a ispred jednog igraca Uniteda, tako da se taj igrac racuna kao golman i samim tim je ofsajd...ovo je jedno od najglupljih pravila, ali ofsajd bio !
Evo gospodin je bolje objasnio :)
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 30 sep 2012, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 sep 2012, 20:20

ammarc je napisao/la:0:27 vam sve objasnjava. U trenutku upucivanja lopte prema golu, igrac je bio u ofsajdu jer se nalazio iza golmana, a ispred jednog igraca Uniteda, tako da se taj igrac racuna kao golman i samim tim je ofsajd...ovo je jedno od najglupljih pravila, ali ofsajd bio !
isprva sam to i ja mislio ali igrac uniteda dira loptu kasnije tako da napad ide "ispocetka" i lopta dolazi do igraca WBA i to je gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 sep 2012, 20:21

Ista situacija kao na utakmici Hajduk-Slaven Belupo,gol je Hajduku ponisten
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 30 sep 2012, 20:22

Mozes li mi citirati neko pravilo koje govori da igrac iza golmana, a ispred odbrambenog igraca je u ofside poziciji da i ja nesto naucim :) Jer zaista, nikada nisam cuo za to praivlo, ili sam ga na drugacij nacin razumjevao....

No i ako je to sto ti kazes istina, nakon udarca lopta dotice prvo odbrambenog igraca, pa golmana te se onda odbija protivnickom igracu :S
Zadnja izmjena: neo, dana/u 30 sep 2012, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 sep 2012, 20:22

Upravo,jer ovaj zadnji igrač preuzima ulogu golmana u ofsajd situaciji.
Štoviše,ovdje idu sve pohvale za KONAMI,jer su dobro prenijeli ovo pravilo :)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 30 sep 2012, 20:25

Narin je napisao/la:Pocetna nema sanse da je 65..Ja sam poceo na superstaru i pocetna mi je bila oko 52 ja mislim ili 55,tako nesto.

Nego dajte neke prijedloge dobrih mladih igraca,koji se lagano mogu dovesti.Ja citam na nekim forumima,i ovi daju primjere Neymara,Pjanica i ostalih,pa nije to to,ne mozes njih lagano dovesti,a i jedan i drugi imaju poprilicno velike ocjene.
Na kojem forumu pratiš? Može i na PP.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 30 sep 2012, 20:27

Nema veze sto kasnije igrac Uniteda dira loptu i onda se postize go, jer se to sve dogadja poslije situacije gdje je bio ofsajd. I ja sam ovo pravilo shvatio prije dvije godine, kada se na jednoj utakmici desila ista situacija, ne mogu se tacno sjetiti koja je bila u pitanju, al znam da ni meni nije bilo jasno pa sam malo proguglao :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 20:33

ammarc je napisao/la:Nema veze sto kasnije igrac Uniteda dira loptu i onda se postize go, jer se to sve dogadja poslije situacije gdje je bio ofsajd. I ja sam ovo pravilo shvatio prije dvije godine, kada se na jednoj utakmici desila ista situacija, ne mogu se tacno sjetiti koja je bila u pitanju, al znam da ni meni nije bilo jasno pa sam malo proguglao :D
Sigurno na utakmici SP,kada je meksiku ponisten gol ? :D

Edit: Ovo ?
[youtube][/youtube]

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 30 sep 2012, 20:36

DesimaL je napisao/la:
ammarc je napisao/la:Nema veze sto kasnije igrac Uniteda dira loptu i onda se postize go, jer se to sve dogadja poslije situacije gdje je bio ofsajd. I ja sam ovo pravilo shvatio prije dvije godine, kada se na jednoj utakmici desila ista situacija, ne mogu se tacno sjetiti koja je bila u pitanju, al znam da ni meni nije bilo jasno pa sam malo proguglao :D
Sigurno na utakmici SP,kada je meksiku ponisten gol ? :D

Edit: Ovo ?
[youtube][/youtube]
E bravo, to je to :D...Sjecam se da sam navijao za Mexico radi Chicharita, tek bio dosao u MU, pa me bas zanimalo kako je ofsajd :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 20:38

Takodjer napocetku nisam nikako mogao da shvatim zasto je sviran ofsajd,jos onaj komentator kasnije govori je je opravdano ponisten gol :? Reko vidi budala neznaju pravila,ali kasnije mi je to stari objasnio jer je on prije bio sudija :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 30 sep 2012, 20:43

Zanimljivo ako je tacno, no ja bih volio neku potvrdu u vidu linka ka pravilima ?
Znaci igrac na liniji predstavlja "golmana" a gollman zadnjeg igraca ? Zasto onda isti taj igrac ne moze igrati rukama ?

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 sep 2012, 20:45

neo je napisao/la:Zanimljivo ako je tacno, no ja bih volio neku potvrdu u vidu linka ka pravilima ?
Znaci igrac na liniji predstavlja "golmana" a gollman zadnjeg igraca ? Zasto onda isti taj igrac ne moze igrati rukama ?

Jer su samo zamjenjeni u ofsajd situaciji ne u igrackom smislu :lol:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 30 sep 2012, 20:46

neo je napisao/la:Zanimljivo ako je tacno, no ja bih volio neku potvrdu u vidu linka ka pravilima ?
Nedozvoljena pozicija
2005. odbor FIFA-e dogovorio je novo pravilo što se tiče zaleđa, prema kojem je u zaleđu igrač kojem je bar dio tijela (glava, stopalo...) bliži gol-liniji suparničkog gola od lopte i od nekog suparničkog igrača. Položaj ruke se ne gleda. To je uvedeno kako bi po pravilima napadač momčadi morao cijelim tijelom biti dalje od suparničke gol-linije u odnosu na suparničkog igrača.
Općenito gledajući, ovo pravilo znači da momčad koja napada mora voditi računa da suparnička momčad ima bar dva igrača (računajući i vratara) između gol-linije i nekog njihovog igrača, ili da svi igrači momčadi koja napada moraju biti iza lopte tako da ona bude bliže gol-liniji od bilo kojeg njihovog igrača.

Valjda ti ovo pomogne :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 30 sep 2012, 20:46

instaliram patch i srede se transferi ali grbovi i dresovi ostaju stari -.-

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 30 sep 2012, 22:02

[/quote]ne mozes imat ocjenu 50 nikako na pocetku,pocetna je oko 65.
i ne vjerujem da si presao u Real,prvo sto ti treba bolji menadzer,drugo sto na pocetku se tesko izborit za prvo postavu u prvom klubu,sanse koje ti daje su mizerne.
mene Mainz potpisao na pocetku i u prvoj sezoni ako dobijem sansu,dobijem u drugom poluvremenu 20ak minuta.Na kraju sezone sam opet nekako dobio poziv u reprezentaciju,mozda zbog 7-8 asistencija,ne znam ni ja koliko sam imao.
i postigao 1 gol u 6 utakmica i sad opet s Mainzom igram sledecu sezonu,igramo i Europa Ligu,ali iako sam se izborio da budem 3. izbor na svojoj poziciji,opet u Europa Ligi nikako ne dobivam sanse.[/quote]

Kao 1 ja sam odabrao napocetku da mi bude igrac ne all around kako vec ide ono sve po malo neg sam za speed najvise .
2. Ja sam prvu postavu imao lahke sale jer sam napocetku davao svaku utakmicu gol jer sam dobio igraca sa speedom od 87 i svaki put predriblam ga i go
3 . ide slika sa da sam u Realu http://www.dodaj.rs/f/3F/qm/30CYkQWC/pe ... -22-00.png" onclick="window.open(this.href);return false;
4. nzm kako ti tako tesko dajes golove u mene svaku utakmicu 1 gol

EDIT: posto je CR7 otisao u Bayern ja uzeo njegovu 7 :) http://www.dodaj.rs/f/2O/Xt/1gUEaMxg/pes-13-rm.png" onclick="window.open(this.href);return false;

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 30 sep 2012, 22:40

A na kojoj tezini igras ? Beginer ?

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 30 sep 2012, 22:43

neo je napisao/la:A na kojoj tezini igras ? Beginer ?
Profesional dok sam bio slabij sad igram Top Player ;)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 sep 2012, 22:50

Mene uvijek iznervira taj BaL mod. Ja napravim igraca od 195 a niko nece da ubaci za glave da si pita. Sad sam uzeo Neymara i preso u United malo isprobo i to. Planiram uzet El Shaarawya i igrat ono bas :D

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 30 sep 2012, 23:13

ahmad_tz je napisao/la:Mene uvijek iznervira taj BaL mod. Ja napravim igraca od 195 a niko nece da ubaci za glave da si pita. Sad sam uzeo Neymara i preso u United malo isprobo i to. Planiram uzet El Shaarawya i igrat ono bas :D
Ma najbolje sebe napravit i udri :D Ja napravio ovog 91 Top Speed Drib speed oko 87 :D Leti čojk :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 okt 2012, 00:03

napravio ja sebe, igram za Zwolle, prezime mi je Spahić, jos mi i komentator izgovara :)

derem guzove :) jedino zbog toga igram pes :)

samo saigraci su glup do bola, pokusavaju uci u neke prodore samo bezveze izgube loptu

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.