Ti fakat ne zasluzujes biti ovdje. Trajno... Pridruzili ti se nanek, plava grbavica i IVICA OSIM...tm84 je napisao/la:imam svoje razloge... da hoce neko da baci sad atomsku bombu na zenico... bio bi najsretniji covjek na svijetu... njih ne moze ni zemlja svariti... smrdljiva gov.na iz dimnjaka...SarajlijaTM je napisao/la:@TM84 - sto das da te isprovocira,veceras smo im opet ocitali lekciju,ispraznili im stadion i poslali ih ranije kuci![]()
jedino sto mu je ostalo je da pokusava provocirati
pouka:sta god svjetli u mraku,a nije na struju,ignorisi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam sto se ovoliko forsira ova prica o sudjenju, bilo je svega, i jedni i drugi mogu reci da su nezadovoljni, samo sto je rezultat takav da to Zelji lakse pada.
Sjetite se Europskog prvenstva, bilo je svaki dan po 2 kardinalne greske sudija, sjetite se nedavno Liverpool-Manchester, sinoc Sevilla-Barcelona.
To je nesto sto se desava u najjacim svjetskim ligama, na najvaznijim tekmama UEFA-e i nikom nista.
Sjetite se Europskog prvenstva, bilo je svaki dan po 2 kardinalne greske sudija, sjetite se nedavno Liverpool-Manchester, sinoc Sevilla-Barcelona.
To je nesto sto se desava u najjacim svjetskim ligama, na najvaznijim tekmama UEFA-e i nikom nista.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
bgm me ne prevari osjecaj da ce ga adilbeg dat
sto se tice tekme po meni colic bekric i selimovic malo slabiji od ostatka ekipe i bez zebe koji bi nam dosta pomogao na onakvom terenu ovi bodovi duplo vrijede
al ono bacanje baklje 2m od antolovica fkt ne mogu shvatit,murija ocito ima neke posebne mjere kad su manijaci u pitanju
za ove pacenike koji komentarisu sudjenje nek kontaktiraju i one iz sevilje pa nek se zajedno zale

sto se tice tekme po meni colic bekric i selimovic malo slabiji od ostatka ekipe i bez zebe koji bi nam dosta pomogao na onakvom terenu ovi bodovi duplo vrijede
al ono bacanje baklje 2m od antolovica fkt ne mogu shvatit,murija ocito ima neke posebne mjere kad su manijaci u pitanju
za ove pacenike koji komentarisu sudjenje nek kontaktiraju i one iz sevilje pa nek se zajedno zale

ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zola po meni najbolji bio..a i Kvesa bolje odigrao u defanzivi..Bogi je konacno bio na nivou..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
meni se svidjela igra jamaka sinoc , mozda se nece svi sloziti ali svaki napad je on gradio i po meni je imao nekoliko lijepih dodavanja isto tako odigrao borbeno u odbrani , jos malo fizurica , brada , tetovaze isti marchisio 

ne brini mama sve je uredu
Željezničare, Željezničare, Željezničare
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Raul Meirelesmirza1921 je napisao/la:meni se svidjela igra jamaka sinoc , mozda se nece svi sloziti ali svaki napad je on gradio i po meni je imao nekoliko lijepih dodavanja isto tako odigrao borbeno u odbrani , jos malo fizurica , brada , tetovaze isti marchisio

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
ma mjera 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Slazem se za Zolu..Po meni on i Antolovic zasluzuju najbolje ocjene..Adilovic odradio ono sto treba,ako bi se vodili nekim konkretnim ucinkom onda je on igrac utakmice..Selimovic i Jamak su meni bilo onako,poprilicno nezapazeni..Bogi za razliku od ranijih utakmica nije pravio kardinalne greske,ali jos uvijek to meni nesigurno..Jel on ono ispao u 1 pol kad je onaj Mesanovic isao prema golu pa sreca poce da dribla i ode prilika? Cini mi se da je bio on..Ostali saolidni svi..pintol_TM87 je napisao/la:Zola po meni najbolji bio..a i Kvesa bolje odigrao u defanzivi..Bogi je konacno bio na nivou..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sinoc je Zolotic trebao biti igrac utakmice. Pravio je napade, presjecao akcije bio je odlican nema sta. Brkovic i Beslija kad su usli pocelio smo puno bolje i tecnije igrati.
Ne znam sta je s Bekricem ali je po meni bio skroz los, Selimovic katastrofa najmanje 10 napada je upropastio. Stanic opet isto ko muha bez glave trci po terenu, tezak frajer pravo. Jamak nema snage mozda samo za 45min. i to je to.
Odbrana Vasilic-Bogicevic odlicno funkcionise i puno bolje izgleda nego s Kerlom. To ne bih mijenjao jedino.
Pokazali smo da i bez Zebe, Zeljo moze igrati odlicno.
Ne znam sta je s Bekricem ali je po meni bio skroz los, Selimovic katastrofa najmanje 10 napada je upropastio. Stanic opet isto ko muha bez glave trci po terenu, tezak frajer pravo. Jamak nema snage mozda samo za 45min. i to je to.
Odbrana Vasilic-Bogicevic odlicno funkcionise i puno bolje izgleda nego s Kerlom. To ne bih mijenjao jedino.
Pokazali smo da i bez Zebe, Zeljo moze igrati odlicno.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
- Kontakt:
sve ja mogu shvatiti,ali da neko kaze da je Jamak bio nezapazen ne mogu shvatiti nikako,kod nas samo kad je neko na glasu pa moze biti messi,uvijek bi bio najlosiji..Jamak sinoc odlican bio,i to ne samo sinoc vec u zadnje vrijeme konstantno je dobar,Zola odlican i nisam ga odavno vidio da onako dobro i mirno igra,odlican sinoc... Sto se tribine tice,mozda smo i zasluzili,ali represija policije je strasna zaista,palo je dosta nasih momaka,udarali su koga su stigli,provocirali problem samo,zamalo da i dode do eskalacije,ali eto sreca smirilo se, i da se zahvalim navijacima celika na odlicnoj zabavi,bas smo se zabavili sa njima sinoc

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
To si u pravu, i na treningu Jamak dobar, za razliku npr. od Bekrica na kojeg se Amar svako malo pa izdere, zato sto uzme nesto peglati loptu, upropasti akciju... Ali tako je to, jednog raja voli dok drugog ne voli. Uostalom, Bekric sinoc i nije se nesto dokazao...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Samo treba reci svaka cast momci! Svi su zasluzili podrsku i dobili su je.
Po meni najlosiji Bekric. Stvarno se vidi nedostatak Zebe, jer i Kvesic je odmah dosta bolji kad je Zajko tu. pridje,odigraju par duplih pasova, opasni dosta po lijevoj strani kad je Zaja tu.
Antolovic odlican, imao jedno ili dva losa ispucavanja, ali ipak odlican, vracane mu lopte bez potrebe.
Stoperski dvojac odlican, Bogi napokon na mjestu.
Svraka nevjerovatan prvo poluvrijeme, bas odigrao iznad prosjeka i svaka mu cast.
Jamak dosta dobar i slazem se sa ovim konstatacijama da iako je na zubu, kad odigra dobro treba se dati podrska.
Zola dosta dobar. Iako po meni nekada suvise trci, npr pokriva bekovsku poziciju i kada je Kvesa tu, i ispao je kod dosta situacija kada krene naprijed i onda hoce srce da me strefi. Ugl treba mu jos dosta vremena, mlad je i mora malo vise desnu nogu koristiti, kao da je nema.
Selimovic, dosta trcao, ali nekako tromo,bez tehnike, u prazno.
Beslije, vidi se tu iskustvo ogromno, ali i godine naravno cine svoje
Brkovic dosta dobar, mislim i da bi onaj sut kada je Stanic ubacio da bi usao da nije izblokirano ugl dobar pravo.
Stana dobar.
Adil, borio se, skakao, postigao taj gol, sve u svemu dobar. Ne moze on sam puno toga uraditi pored 2 stopera.
Momci svaka cast !
Po meni najlosiji Bekric. Stvarno se vidi nedostatak Zebe, jer i Kvesic je odmah dosta bolji kad je Zajko tu. pridje,odigraju par duplih pasova, opasni dosta po lijevoj strani kad je Zaja tu.
Antolovic odlican, imao jedno ili dva losa ispucavanja, ali ipak odlican, vracane mu lopte bez potrebe.
Stoperski dvojac odlican, Bogi napokon na mjestu.
Svraka nevjerovatan prvo poluvrijeme, bas odigrao iznad prosjeka i svaka mu cast.
Jamak dosta dobar i slazem se sa ovim konstatacijama da iako je na zubu, kad odigra dobro treba se dati podrska.
Zola dosta dobar. Iako po meni nekada suvise trci, npr pokriva bekovsku poziciju i kada je Kvesa tu, i ispao je kod dosta situacija kada krene naprijed i onda hoce srce da me strefi. Ugl treba mu jos dosta vremena, mlad je i mora malo vise desnu nogu koristiti, kao da je nema.
Selimovic, dosta trcao, ali nekako tromo,bez tehnike, u prazno.
Beslije, vidi se tu iskustvo ogromno, ali i godine naravno cine svoje
Brkovic dosta dobar, mislim i da bi onaj sut kada je Stanic ubacio da bi usao da nije izblokirano ugl dobar pravo.
Stana dobar.
Adil, borio se, skakao, postigao taj gol, sve u svemu dobar. Ne moze on sam puno toga uraditi pored 2 stopera.
Momci svaka cast !
Kad se igra kup utakmica protiv Salvije, jel prva na Grbavici ili Lukavici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ultras1921
- Kontakt:
Koliko ja znam, igra se sad u srijedu, prva je u Lukavici!Elegant je napisao/la:Kad se igra kup utakmica protiv Salvije, jel prva na Grbavici ili Lukavici ?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Odlicno sto je dole prva mada treba biti oprezan tvrda je Slavija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
do 2014likusa je napisao/la:Zolotic produzio ugovor !
Iz Željezničara najavljuju potpisivanje novih ugovora s još nekolicinom prvotimaca u narednim danima.
Samo jedna info, ko ima arenu 1 može vidjeti ono smeće pitarsko što nas je sinoć komentarisalo, trag mu se zametnuo!
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam igracima Zelje na pobjedi, nema sta bolji ste bili. Mada je najrealnije bilo nerjeseno, jer brat bratu drugi gol je postignut nakon ofside-a.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor