Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ovaj prvi link se ne otvara.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- BenjooJutub
- Kontakt:
U mene radi normalno
ali evo i ovako..

Pape, na potezu si. Izgubili smo Ljajica, hocemo li i ovoga?
I ne, ne mislim da je mali za A-repke trenutno, ali jedno je kad te Malkocevic nazove, a nesto drugo kad je to Safet Susic.
I ne, ne mislim da je mali za A-repke trenutno, ali jedno je kad te Malkocevic nazove, a nesto drugo kad je to Safet Susic.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 sep 2012, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ahh to je Alen Halilovic postavio sliku pred utakmicu Hrvatska:Francuska?

Ma nema, totalno je izgubljen za nas.

Ma nema, totalno je izgubljen za nas.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja stvarno vas ne kontam sta ste se prepali za Alena, ja sam ubjedjen da ce igrati za nas. Mali to radi na diplomatski nacin kao Begovic, samo se ceka trenutak kad ce Hrvati osjetit kako je kad se ukrade igrac.
Onda nesto pricamo za Vuckica a njega niko nikad nije ni pozvao, a siguran sam da bi svim srcem prihvatio poziv. Mi stvarno trebamo zapolisiti nekog kordinatora za ove igrace van BIH.
Onda nesto pricamo za Vuckica a njega niko nikad nije ni pozvao, a siguran sam da bi svim srcem prihvatio poziv. Mi stvarno trebamo zapolisiti nekog kordinatora za ove igrace van BIH.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Znaš @ princi, mene je sada još više strah 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa ovdje pise da je tako, sto se iskreno nadam. Ovo ce dosta pomoci tim nasim INO fudbalerima.JTS je napisao/la:Nisam baš skontao ovaj tekst, pa može li neko to da mi pojasni ? Da li ovo znači da će naši ljudi vani moći imati dvojno državljanstvo ?
http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/us ... vljanstvu/
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Sad više nego ikad se moramo plasirati u Brazil
Zbog djece iz inostranstva.

Zbog djece iz inostranstva.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
šooo?zizu1991 je napisao/la:Znaš @ princi, mene je sada još više strah

Ma samo se za/zezam sa susjedima 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
De link od alenovog profila jer ne mogu preko fb searcha pronać.BenjooJutub je napisao/la:
Pametnom dosta
i toliko o tome da je katolik, ako mu brat stavlja ovakve slike, nači da je i sam Alen takav
" onclick="window.open(this.href);return false;
hrvati nisu nijednog igrača ukrali, bio sam korektan u svojim postovima ali ovo je iritantno...hrvati koji su do 18.g. živjeli u bosni i postali nekakvi igrači igrali su za bosnu(papac,pandža,topić...) ne može bit ukraden neko ko je prošao omladinsku školu dinama ili hajduka(čorluka,srna,lovren) ako mali želi za bosnu sretno mu al prestanite kenjat...ispadate jadni,rat je završio ima 17g. i u težim uvjetima nastaju svjetski igrači(brazil), velež,čelik,željo,sarajevo,...nemaju više opravdanje da ne stvore u svakoj generaciji 1 igrača koji može biti prvotimac u njemačkoj,engleskoj,francuskoj....BIHfan je napisao/la:Ja stvarno vas ne kontam sta ste se prepali za Alena, ja sam ubjedjen da ce igrati za nas. Mali to radi na diplomatski nacin kao Begovic, samo se ceka trenutak kad ce Hrvati osjetit kako je kad se ukrade igrac.
https://www.facebook.com/alen.halilovic3Zekoo je napisao/la:De link od alenovog profila jer ne mogu preko fb searcha pronać.BenjooJutub je napisao/la:
Pametnom dosta
i toliko o tome da je katolik, ako mu brat stavlja ovakve slike, nači da je i sam Alen takav
" onclick="window.open(this.href);return false;

Odlazi Safete.
Ako Alen odluči da igra za Hrvatsku, ja mu to neću "zamjeriti". Mali je dijete oca Bošnjaka i majke Hrvatice, rođen je i odrastao u Hrvatskoj, igra za njihovu repku, tako da ako se odluči za njih, ok, njegov izbor i to treba poštovat'. Ne smije ga se nazivati izdajicom, itd. Njegov otac je rekao da mali želi igrat' za BiH, eh sada, tu se pita i "Maminjo". Mali je odbio poziv za U-17 repku BiH, da li zbog svojih "osjećaja" prema Hrvatskoj ili su to ipak "zakulisane" igre, niko ne zna. Baš, baš, vjerujem da će sve zavisiti od "Maminja". Mali možda ima svoj izbor za koga želi igrati, ali u Dinamu je "Maminjo" tatko i radi se onako kako on kaže.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Prezimena Halilović ima najviše ja mislim u BIH, pa valjda ima i na forumu, e dodate Alena on će vas prihvatiti misliće da ste mu neki rođaci i fino ga sve ispitate

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ne zavisi to samo od nas, nego i od drugih drzavaBIHfan je napisao/la:Pa ovdje pise da je tako, sto se iskreno nadam. Ovo ce dosta pomoci tim nasim INO fudbalerima.JTS je napisao/la:Nisam baš skontao ovaj tekst, pa može li neko to da mi pojasni ? Da li ovo znači da će naši ljudi vani moći imati dvojno državljanstvo ?
http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/us ... vljanstvu/

Vecina drzava nema tu opciju dvojnog drzavljansta (Njemacka, Francuska i sl.).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Treba mamu dodati na fejsbuku, da vidimo sta ona misli. 

imal je?Sheyi je napisao/la:Treba mamu dodati na fejsbuku, da vidimo sta ona misli.

de mi recite, jel ko dodao ovog mladjeg brata od Halilovica?
Alen Halilovic (Miroslav Ilic)Sakuragi je napisao/la:imal je?Sheyi je napisao/la:Treba mamu dodati na fejsbuku, da vidimo sta ona misli.
de mi recite, jel ko dodao ovog mladjeg brata od Halilovica?
xD
Visok nivo privatnosti, ne možeš ga ni dodat u prijatelje

Djesi iritantni, sta ima.jako je napisao/la:hrvati nisu nijednog igrača ukrali, bio sam korektan u svojim postovima ali ovo je iritantno...hrvati koji su do 18.g. živjeli u bosni i postali nekakvi igrači igrali su za bosnu(papac,pandža,topić...) ne može bit ukraden neko ko je prošao omladinsku školu dinama ili hajduka(čorluka,srna,lovren) ako mali želi za bosnu sretno mu al prestanite kenjat...ispadate jadni,rat je završio ima 17g. i u težim uvjetima nastaju svjetski igrači(brazil), velež,čelik,željo,sarajevo,...nemaju više opravdanje da ne stvore u svakoj generaciji 1 igrača koji može biti prvotimac u njemačkoj,engleskoj,francuskoj....BIHfan je napisao/la:Ja stvarno vas ne kontam sta ste se prepali za Alena, ja sam ubjedjen da ce igrati za nas. Mali to radi na diplomatski nacin kao Begovic, samo se ceka trenutak kad ce Hrvati osjetit kako je kad se ukrade igrac.

Ne mislim ja samo o fudbalu, vec i ostalim sportovima. Pola ti reprezentacije nije rodjeno u Hrvatksoj, il su rodjeni u Brazilu ili BIH. Bas me zanima onda jel tebi kradja igraca npr. uzimanje Rakitica Svicarskoj. I da ja ne znam sto bez potrebe spominjes rat, ja ne vidim da u mom postu ima imalo incijative da se spomene taj ruzni period ovih prostora. Udahni duboko i ne sikiraj se, uzecemo od vas samo sto je nase, nista vase.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], CAGarfia, Confiance, denza, Fudo, galia95, GG3, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, jasmin10, Jegres, Kapetan, Kaunas, L-Train, lakilone, legendarnadruga, nerkolfc, Proximic, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, TheTruth34, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 185 gostiju.