FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

emir987
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la emir987 » 30 sep 2012, 13:42

Samo otidjite na forumu-diskusije-smijesne slike
Pogledajte samo ciji se igraci tu najvise spominju, valjda tu nema nikakvih zavjera. Slike postavljaju neutralni ljudi sto se tice Uefalone.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 30 sep 2012, 13:42

Johny je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Da ne razumijete pogresno, ja npr ne zamjerim nista Barceloni kao kolektivu nego zamjerim tom trendu koji je zadnjih 5 godina dosao iz Spanske lige...samo se gleda ko ce koga nasukat. A sto je najgore najvise ga ima u Ligi Prvaka kada igraju spanski klubovi sto je u meni potpuno ubilo draz za fudbalom u tom takmicenju jer svake sezone ima bar 5 utakmica koje su sramota za fudbal i to sve utakmice zavrsnice u kojima se ekipe sluze svim i svacim, a i moraju jer je to trend..
E nek ostali igraju posteno pa gdje puklo da puklo.Talijani su cvjece , Englezi princeze a Švabe nevinasca.
Zato su Ameri kao vodeca svjetska nacija sredili sve u svom sportu pa kad ti se odluka ne svidja ulozis challenge sto FIFA I UEFA izbjegavaju iako je to vec stara tehnologija koja ima procenat uspjesnosti 100%. Jednostavno ne bi mogli kontrolosati svoj novac kako sada mogu...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 sep 2012, 13:43

emir987 je napisao/la:Samo otidjite na forumu-diskusije-smijesne slike
Pogledajte samo ciji se igraci tu najvise spominju, valjda tu nema nikakvih zavjera. Slike postavljaju neutralni ljudi sto se tice Uefalone.
:lol: :lol: :lol:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 sep 2012, 13:46

delpiero20 je napisao/la:
Johny je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Da ne razumijete pogresno, ja npr ne zamjerim nista Barceloni kao kolektivu nego zamjerim tom trendu koji je zadnjih 5 godina dosao iz Spanske lige...samo se gleda ko ce koga nasukat. A sto je najgore najvise ga ima u Ligi Prvaka kada igraju spanski klubovi sto je u meni potpuno ubilo draz za fudbalom u tom takmicenju jer svake sezone ima bar 5 utakmica koje su sramota za fudbal i to sve utakmice zavrsnice u kojima se ekipe sluze svim i svacim, a i moraju jer je to trend..
E nek ostali igraju posteno pa gdje puklo da puklo.Talijani su cvjece , Englezi princeze a Švabe nevinasca.
Zato su Ameri kao vodeca svjetska nacija sredili sve u svom sportu pa kad ti se odluka ne svidja ulozis challenge sto FIFA I UEFA izbjegavaju iako je to vec stara tehnologija koja ima procenat uspjesnosti 100%. Jednostavno ne bi mogli kontrolosati svoj novac kako sada mogu...
Pa i ja mislim da je to radi Barcelone i Fabregasa.Odlicno si to povezao.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 sep 2012, 13:46

Visca el Barça! 8-)

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 30 sep 2012, 13:47

slika
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 30 sep 2012, 13:47

[youtube][/youtube]

Ista situacija, uvreda pa onda gluma...

Budi musko...sto si curica, svijet te gleda

Idemo dalje...ovo nije crveni karton?
[youtube][/youtube]

ovo je za klasu gore od onog sinoc..

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 13:51

Barcino je napisao/la:slika
Desno dole, ruka svirana. Da je Lessi pao, bilo bi i to svirano, ali je on "preposten" za takvo nesto. To protiv GetafeTa nije svirano pri zamisli, rezultatu 2-0 :lol:
Necemo govoriti o ponistenom golu protiv Valencije, dvostrukom ofsajdu protiv Osasune i crvenom protiv istog tima :D

slika
I tu mu je slucajno stao na nogu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 30 sep 2012, 13:53

Realovac o suđenju :lol: mogao si spomenuti 1 il 2 suđena nepostojeća zaleđa Barce u Osasuni kada su igrači išli sami na golmana, mogao si spomenuti sve pogurance prošle sezone za Madrid bez kojeg ne bi osvojili naslov, ili poguranac protiv Valencije u Madridu, poništen gol Soldada, itd..
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 sep 2012, 13:59

Barcino je napisao/la:Realovac o suđenju :lol:
Sta je tu cudno. Koliko ja znam, Barca je sinonim za lose sudjenje, ne Real Madrid.
mogao si spomenuti 1 il 2 suđena nepostojeća zaleđa Barce u Osasuni kada su igrači išli sami na golmana
Poslije crvenog.
mogao si spomenuti sve pogurance prošle sezone za Madrid bez kojeg ne bi osvojili naslov
A inace u prosloj se sezoni samo Madridu pomagalo, a ni malo odmagalo. Zaboravit cemo onu kradju protiv Atletica, Granade, protiv Seville svakako, Betisa, Levantea, Zaragoze i onaj smijesni zuti karton Piquea protiv Raya kako bi mogao igrati protiv Madrida. Madrid je u prosloj sezoni zabio 121 gol i ostavio najblizeg konkurenta 9 bodova iza sebe.
poguranac protiv Valencije u Madridu, poništen gol Soldada, itd..
Opravdano. Dokaza za drugacije nemas.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 14:00

jao jao hahahahha kako su se ovim realovim fanovima povrijedila duboka osjecanja.. jeste vidili ronalda kako je protiv seville dvaput probao da simulira ? jeste vidjeli kako je di maria probao da nokautira rakitica ? a sad nesto govore o je*enom sredjivanju utakmica, kao da sudiji nije dozvoljeno nastaviti igru ako igrac igra rukom? Thiaga je lopta pogodila , on nije namjerno gurnuo loptu da je namjesti na nogu(kao Henry npr protiv Irske) , pa cesto puta sudija ne svira penal jer vidi da nije namjerno igranje rukom . Koliko cesto sudije prave greske , ali cim je nesto barci u korist odmah se digne treci svjetski rat oko toga . Ako je tako,mogu i ja biti cjepidlaka i traziti svaku boziju gresku sudije i govoriti kako je to namjesteno i placeno . Pa dajte, sta pravite mafiju od lige.Koliko je grešaka bilo da su išle protiv barcelone, a koga briga za to.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 30 sep 2012, 14:00

D10S je napisao/la:
Barcino je napisao/la:slika
Desno dole, ruka svirana. Da je Lessi pao, bilo bi i to svirano, ali je on "preposten" za takvo nesto. To protiv GetafeTa nije svirano pri zamisli, rezultatu 2-0 :lol:
Necemo govoriti o ponistenom golu protiv Valencije, dvostrukom ofsajdu protiv Osasune i crvenom protiv istog tima :D

slika
I tu mu je slucajno stao na nogu.
zašto lažeš ?
ruka nije svirana...
Poslije crvenog
jedan je bio u 15 min... minut prije gola osasune
A inace u prosloj se sezoni samo Madridu pomagalo, a ni malo odmagalo. Zaboravit cemo onu kradju protiv Atletica, Granade, protiv Seville svakako, Betisa, Levantea, Zaragoze i onaj smijesni zuti karton Piquea protiv Raya kako bi mogao igrati protiv Madrida. Madrid je u prosloj sezoni zabio 121 gol i ostavio najblizeg konkurenta 9 bodova iza sebe.
objasni
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 30 sep 2012, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 30 sep 2012, 14:01

:lol:

Ajde vozdra, ne želim gubiti vrijeme na tebe, odoh ti pogledati fana u NU2 :mrgreen:

Uživajte u privatnoj prćiji RMBalkan, jel ste se napalili?

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 30 sep 2012, 14:04

adriano_leite je napisao/la: Ma imam pravo pisati sta zelim i gdje hocu. Kada dodje neko cijem su klubu oduzete titule zbog namjestanja, ciji je predsjednik otpuzen i zabranjeno mu raditi u fudbalu (nisam siguran je li predsjednik ili neka druga glavesina u klubu) ciji su igraci i trener pod istragom, onda normalno da mogu napisati da se navijac takvog kluba ne javlja i ne pokrece neke rasprave o simuliranju, nepostenju, javasluku itd. Kada navijas za klub koji je toliko optuzen, kaznjen, izbacen iz lige, kako imas obraza govoriti o nekom nepostenju?

Smijesno je i zalosno u isto vrijeme.

kako rekoh, nemas pojma o temi i ne treba da dalje raspravljas o istoj. To sto ljudi diskutuju o sudijskim greskama a navijaju za ovaj ili onaj klub ne utice na opravdanost kritikovanja odredjenog sudije ili tima.Ako si ti ubio covjeka i lik koji je to vidio ,bio svjedok ubistva je sam je nekad osudjen za ubistvo ne mjenja cinjenicu da je vidio da ti ubijas i da si ti zaista ubio.Pozadina istorije necije ne utice na cinjenicno stanje o kojem se trenutno prica.I ima pravo da prica jer ima oci a ovom gore nekakvom namjestanju ne bi ni da raspravljam jer ocigledno o istom nemas pojma.Zato ti rekoh ne uvlaci Juventus u tu pricu.Nego gledaj fudbal.
postujem Barsu i ovdje nisam dosao da pricam o tim greskama, al kad neko pocne da Juve uvlaci u raspravu neopravdano, moracu da se malo javim.Steta al tako je.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 sep 2012, 14:05

slika

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 sep 2012, 14:06

pa zna se ko siluje njihove ljubimce.. logicno da neces stavljati slike od granade, norwicha ili siene, nego ces hejtati onog ko te godinama ponizava i nabija ti komplekse ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 14:08

Scof1eld je napisao/la:
pa zna se ko siluje njihove ljubimce.. logicno da neces stavljati slike od granade, norwicha ili siene, nego ces hejtati onog ko te godinama ponizava i nabija ti komplekse ;)
upravo to.. pa znate koliko bi smjesnijih i glupljih stvari mogli naci , ali uzivancija je nac neke barsine slike i tamo postavljat ..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2012, 14:13

Jel to najbolja ekipa svih vremena ponovno došla do trijumfa zahvaljujući prvenstveno nenadjebivoj tika-taka taktici kojoj niko ne može parirati?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 sep 2012, 14:13

Dylan Dog je napisao/la:Jel to najbolja ekipa svih vremena ponovno došla do trijumfa zahvaljujući prvenstveno nenadjebivoj tika-taka taktici kojoj niko ne može parirati?
Da.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 14:22

Dylan Dog je napisao/la:Jel to najbolja ekipa svih vremena ponovno došla do trijumfa zahvaljujući prvenstveno nenadjebivoj tika-taka taktici kojoj niko ne može parirati?
vec je od prosle sezone poznato da tika-taka taktika bas vise i nije nenadjebiva..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.