Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- BenjooJutub
- Kontakt:

I ne, ne mislim da je mali za A-repke trenutno, ali jedno je kad te Malkocevic nazove, a nesto drugo kad je to Safet Susic.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:

Ma nema, totalno je izgubljen za nas.

Onda nesto pricamo za Vuckica a njega niko nikad nije ni pozvao, a siguran sam da bi svim srcem prihvatio poziv. Mi stvarno trebamo zapolisiti nekog kordinatora za ove igrace van BIH.
FK DELFIN NEUM

Pa ovdje pise da je tako, sto se iskreno nadam. Ovo ce dosta pomoci tim nasim INO fudbalerima.JTS je napisao/la:Nisam baš skontao ovaj tekst, pa može li neko to da mi pojasni ? Da li ovo znači da će naši ljudi vani moći imati dvojno državljanstvo ?
http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/us ... vljanstvu/
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:

Zbog djece iz inostranstva.
- Principatus
- Kontakt:
šooo?zizu1991 je napisao/la:Znaš @ princi, mene je sada još više strah

De link od alenovog profila jer ne mogu preko fb searcha pronać.BenjooJutub je napisao/la:
Pametnom dosta
i toliko o tome da je katolik, ako mu brat stavlja ovakve slike, nači da je i sam Alen takav
" onclick="window.open(this.href);return false;
hrvati nisu nijednog igrača ukrali, bio sam korektan u svojim postovima ali ovo je iritantno...hrvati koji su do 18.g. živjeli u bosni i postali nekakvi igrači igrali su za bosnu(papac,pandža,topić...) ne može bit ukraden neko ko je prošao omladinsku školu dinama ili hajduka(čorluka,srna,lovren) ako mali želi za bosnu sretno mu al prestanite kenjat...ispadate jadni,rat je završio ima 17g. i u težim uvjetima nastaju svjetski igrači(brazil), velež,čelik,željo,sarajevo,...nemaju više opravdanje da ne stvore u svakoj generaciji 1 igrača koji može biti prvotimac u njemačkoj,engleskoj,francuskoj....BIHfan je napisao/la:Ja stvarno vas ne kontam sta ste se prepali za Alena, ja sam ubjedjen da ce igrati za nas. Mali to radi na diplomatski nacin kao Begovic, samo se ceka trenutak kad ce Hrvati osjetit kako je kad se ukrade igrac.
Onda nesto pricamo za Vuckica a njega niko nikad nije ni pozvao, a siguran sam da bi svim srcem prihvatio poziv. Mi stvarno trebamo zapolisiti nekog kordinatora za ove igrace van BIH.
https://www.facebook.com/alen.halilovic3Zekoo je napisao/la:De link od alenovog profila jer ne mogu preko fb searcha pronać.BenjooJutub je napisao/la:
Pametnom dosta
i toliko o tome da je katolik, ako mu brat stavlja ovakve slike, nači da je i sam Alen takav
" onclick="window.open(this.href);return false;

NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:

Ma ne zavisi to samo od nas, nego i od drugih drzavaBIHfan je napisao/la:Pa ovdje pise da je tako, sto se iskreno nadam. Ovo ce dosta pomoci tim nasim INO fudbalerima.JTS je napisao/la:Nisam baš skontao ovaj tekst, pa može li neko to da mi pojasni ? Da li ovo znači da će naši ljudi vani moći imati dvojno državljanstvo ?
http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/us ... vljanstvu/

Vecina drzava nema tu opciju dvojnog drzavljansta (Njemacka, Francuska i sl.).

imal je?Sheyi je napisao/la:Treba mamu dodati na fejsbuku, da vidimo sta ona misli.

de mi recite, jel ko dodao ovog mladjeg brata od Halilovica?
Alen Halilovic (Miroslav Ilic)Sakuragi je napisao/la:imal je?Sheyi je napisao/la:Treba mamu dodati na fejsbuku, da vidimo sta ona misli.
de mi recite, jel ko dodao ovog mladjeg brata od Halilovica?
xD
Visok nivo privatnosti, ne možeš ga ni dodat u prijatelje

Djesi iritantni, sta ima.jako je napisao/la:hrvati nisu nijednog igrača ukrali, bio sam korektan u svojim postovima ali ovo je iritantno...hrvati koji su do 18.g. živjeli u bosni i postali nekakvi igrači igrali su za bosnu(papac,pandža,topić...) ne može bit ukraden neko ko je prošao omladinsku školu dinama ili hajduka(čorluka,srna,lovren) ako mali želi za bosnu sretno mu al prestanite kenjat...ispadate jadni,rat je završio ima 17g. i u težim uvjetima nastaju svjetski igrači(brazil), velež,čelik,željo,sarajevo,...nemaju više opravdanje da ne stvore u svakoj generaciji 1 igrača koji može biti prvotimac u njemačkoj,engleskoj,francuskoj....BIHfan je napisao/la:Ja stvarno vas ne kontam sta ste se prepali za Alena, ja sam ubjedjen da ce igrati za nas. Mali to radi na diplomatski nacin kao Begovic, samo se ceka trenutak kad ce Hrvati osjetit kako je kad se ukrade igrac.

Ne mislim ja samo o fudbalu, vec i ostalim sportovima. Pola ti reprezentacije nije rodjeno u Hrvatksoj, il su rodjeni u Brazilu ili BIH. Bas me zanima onda jel tebi kradja igraca npr. uzimanje Rakitica Svicarskoj. I da ja ne znam sto bez potrebe spominjes rat, ja ne vidim da u mom postu ima imalo incijative da se spomene taj ruzni period ovih prostora. Udahni duboko i ne sikiraj se, uzecemo od vas samo sto je nase, nista vase.

FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: al87, Alipasino, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, antisisoja1919, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, Beduin, Beli98, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, BosnianDragon2024, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, darker10, denza, Direktorcic, Drum, dzemil, eaglebvb09, Edincapitano, Edo1922, emir79, enobarca, galia95, General505, GG3, GIBRA, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, head88, Hrammm1921, invincible1921, JackW, Jadnimi, JayCatwright, Jegres, JimmyPage, KarlMarx, kaskada1922, Kaunas, L-Train, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, marlostanf1eld, miguelramos, mirsonetz, MostarNeretva, MrPink, Muumii, myself, Nah1d, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, newton_heath_lyr, pama, Pirke, PointBlank, prijeratni mangup, r3m1, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, smajke, sony_91, StevieG8, SWOT, TheTruth34, totasef1, travuljasSs, tuitamo, UnitedWA, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, voltron30, wanakis, Wolffire, zastitaIdentiteta, zeljovolimte, zemuntrg, zgembo89 i 878 gostiju.