Ebeno ti poredjenje toga 121 gol u cijeloj sezoni naspram 6 kola na pocetku sezoneLBJ MVP je napisao/la:Prošle godine je bio 121 gol Reala.Ako ti porediš onu igru Reala gdjeje Real bio najbolja ekipa na svijetu s ovom Barce onda nemaš pojma u fudbalu.Kome sudije daju vidi se i dosad kad Barca ne igra ništa bolje od Reala ustvari igra podjednako loše ko i Real a ima 8 bodova više.enobarca je napisao/la:Jeste ovo veceras bilo jadno, al' sta je bilo prosle sezone..zar ste zaboravili kako se stelilo Realu.Tako je svake sezone, prvoplasiranoj ekipi se svasta sudi..Da sam ja neko i nesto u spanskom savezu sve jednog sudiju koji je sudjelovao u tome bi dozivotno suspendirao, pa nek' onda radi sta hoce.LBJ MVP je napisao/la:Ovakva Barca ima 6/6U Pamploni također sudije bodove donose.Smiješno
Mislim da su samo Sociedada pošteno dobili.Nije samo u Pamploni.Vec ih je i na Nou Campu protiv Valencije sudac pogurao ka pobjedi.
Sto se tice Pamplone i Valensije, u Pamploni je zabijen gol iz offside-a, a sviran je nepostojeci offside kada je bila sansa za gol. Znaci, da se od pocetka uslo da se navija za Barcu, ne bi taj nepostojeci offside bio sviran.
Sto se tice Valensije, ponisten je gol nakon sumnjive offside pozicije, jos uvijek nije utvrdjeno da li je bio offside ili ne, jer Adrianove noge su bile ispred nogu stopera Valencije, dok gornji dio tijela stopera je bio ispred tijela Adriana, a danas se za off poziciju ne gledaju samo noge. Da bi jos teze bilo procijeniti da li se radilo o offsideu, nema ni snimka iz dobrog ugla, pa da se analizira. Da je kojim slucajem bio neposteno ponisten gol, do danas bismo imali masu klipova iscrtanih i objasnjenih kako je Valensija ostecena.
Utakmica sinoc je bila cudna i tu je najveca greska bio crveni Medela. Glup igrac se krenuo unositi u facu Fabregasu, sto je ovaj iskoristio i bacio se kao sto vecina igraca danas radi. Sugav potez Fabregasa, ali jos veca idiotarija Medela. Ono igranje rukom je bilo pred sudijom, tako da je sudija vjerovatno procijenio da nije bilo namjere da Thiago igra rukom, jer se fino vidi da je pokusao da odmakne ruku. Jednostavno nije bilo neke namjere da se igra rukom po misljenju sudije. Uostalom, nije bila neka sansa za gol pa da se kaze da je smisljeno sudija pustio igranje rukom. Inace, utakmica je sudjena potpuno isto i za Sevillu i za Barcelonu, sto je bio prekrsaj za Sevillu to je bio i za Barcelonu i obrnuto.
Edit: Anderson8 brate moj, ima li gdje Webba, najboljeg igraca Uniteda nakon G. Besta?