FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

FKKC1932
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la FKKC1932 » 30 sep 2012, 02:07

Jadno da jadnije ne može. I na to sve Tiro i ekipa u naslov stavljaju ČUDESNA BARCELONA.

Uzmi me Bože.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 sep 2012, 02:19

ripper je napisao/la:Zanimljivo kako se svi moguci napaceni hejteri Barce odjednom sjate ovdje ko muha na gov.no, cim se desi neka "gusta" tekma.
Svak ima nešto za reci :o , kompleksi jer je Barca ponižavala njihove timove, svak ima nekakav klip izvuci iz šteka za ovakvih prilika i mahati njime ovdje. Opšta kuknjava, odjednom svima šatro "žao Seville", a ne gledaju svoje klubove i kad njih sudije poguraju. Tacno se nadmecu u svojoj mržnji prema Barci.

Ova tema isto Knjiga žalbe jbt :o :shock:
Nesto vam se cesto desavaju te "guste" tekme. Svi govore za Barcu da su glumci da imaju pomoc sudija, sto se to ne govori za Chelsea,Inter,Milan,Real i ostale velike klubove koji su u rangu s Barcom. Evo Chelsea je prvak Evrope i niko nije ljubomoran na njih, JER SU POSTENO DOSLI DO TOG !
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 sep 2012, 02:21

GaziHusrevbeg je napisao/la:Šalio sam se, dječače, šta se pališ odmah. :?

Smiješno mi je bilo to što si sam za Barcu rekao da je go.vno. :lol:

Ovo je bila pozitivna kritika. Ostali navijači Barce će se složiti sa mojom sugestijom. U vaša međusobna prepiranja ne ulazim.
ma OK, nema problema ;) nisam na tebe licno mislio, nego mi više idu na živce ovi realovci koji samo nešto placu i kukaju. Tri pune stranice njihovih žalopojki :shock: :oops: i onda se još privale ovi sa strane sa svojim nekakvim klipovima od prije 5 godina i od teme naprave sra.nje neviđeno u sekundi :evil:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 sep 2012, 02:29

Pa ako ćemo iskreno da je bila obrnuta situacija večeras, dakle Real umjesto Barce, bio bi opet dernek, ali na Realovoj temi. :D

Sasvim normalna navijačka prepucavanja, samo treba ponekad ostati dostojanstven i to sve stoički podnjeti.

Forum ne bi bio forum kad bi vladalo jednoumlje. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 sep 2012, 02:31

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa ako ćemo iskreno da je bila obrnuta situacija večeras, dakle Real umjesto Barce, bio bi opet dernek, ali na Realovoj temi. :D

Sasvim normalna navijačka prepucavanja, samo treba ponekad ostati dostojanstven i to sve stoički podnjeti.

Dobili su i oni protiv Seville ogromnu pomoć, al su to očito odlučili zaboraviti :mrgreen:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 sep 2012, 02:37

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa ako ćemo iskreno da je bila obrnuta situacija večeras, dakle Real umjesto Barce, bio bi opet dernek, ali na Realovoj temi. :D

Sasvim normalna navijačka prepucavanja, samo treba ponekad ostati dostajanstven i to sve stoički podnjeti.

Ma znam brate, ali kad dođu ovdje pa te naziva ciganima, uefalona, glupim culesima, odjednom plac za Sevillom hej :o , zatim neki klipovi iz 2006 jbt kralj :o i šta sve ne. I tako na 3 stranice :shock: da ne pominjem dvolicnost, jer su sad odjednom "zaboravili" kako se njihov tim obilato gurao prošle sezone ;) a to je posebna prica.
E jbg brate, nema tu ni mjere ni obraza ni kulture :!: Nama navijacima iz Bosne lijepe te etikete za tekmu koja se igrala u Sevilli :o :lol: I onda normalno da cu popizditi, jer ja ne idem na njihove teme da bi ih na taj nacin vrijeđao i provocirao.

Inace, ovaj PDF o Primeri je postao ubjedljivo najgori na forumu :( :oops: :oops: šteta i sramota, jer ovdje ima finih forumaša i među realovcima i barcinim, zatim južnjak i fanovi Atletica, oni momci što gotive Valenciju itd
Al džabe sve to, kad nekolicina frustriranih likova sve to razjebu u sekundi :evil: :x i rastjeraju ovo malo normalne raje.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 sep 2012, 06:23

M4kaveli je napisao/la:Valdes nista nije mogao uciniti i nije kriv ni za jedan gol.
To sto ga ti ne volis, nije moja stvar.
Fabregas osim 2 gola nije nista uradio. Al eto, nek dobije i 4.
Villa u 5 minuta napravio vise od Pedra i Sancheza zajedno ..
:lol: :lol: :lol: :lol:

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 30 sep 2012, 06:59

Ajmo sad ozbiljno. Barci se sinoć pomoglo, gluma Cesca i kod 2. gola je Thiago igrao rukom, pitanje je dal se ono sudi, jel bilo namjere...Meni je žao zbog poguranaca jer bi Barca i bez njega imala pristojnu prednost i osvojila naslov.

Igra nije na razini prošlih godina, al' ova ekipa može doći na tu razinu, tek je početak sezone i izostanak Piquea, Puyola i Inieste se i te kako osjeti. Vidjet ćemo kako će igra izgledati kada se ozljeđeni vrate, kada Villa bude onaj pravi i kada Tello bude zreliji.

6 kola je prošlo skupljen je max. broj bodova i apsolvirani su nezgodni protvnici (Osasuna, Valencia, Getafe i Sevilla), još da se sljedeći vikend uspješno odradi Madrid, već se može staviti šampanjac u frižder. Poslije Madrida, Barca na papiru gledajući ima laganini raspored i treba do zime sačuvati ovu prednost, a siguran sam da će Madrid do tada još negdje izgubiti bodove.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 sep 2012, 07:05

Barcino je napisao/la:Ajmo sad ozbiljno. Barci se sinoć pomoglo, gluma Cesca i kod 2. gola je Thiago igrao rukom, pitanje je dal se ono sudi, jel bilo namjere...Meni je žao zbog poguranaca jer bi Barca i bez njega imala pristojnu prednost i osvojila naslov.

Igra nije na razini prošlih godina, al' ova ekipa može doći na tu razinu, tek je početak sezone i izostanak Piquea, Puyola i Inieste se i te kako osjeti. Vidjet ćemo kako će igra izgledati kada se ozljeđeni vrate, kada Villa bude onaj pravi i kada Tello bude zreliji.

6 kola je prošlo skupljen je max. broj bodova i apsolvirani su nezgodni protvnici (Osasuna, Valencia, Getafe i Sevilla), još da se sljedeći vikend uspješno odradi Madrid, već se može staviti šampanjac u frižder. Poslije Madrida, Barca na papiru gledajući ima laganini raspored i treba do zime sačuvati ovu prednost, a siguran sam da će Madrid do tada još negdje izgubiti bodove.
Sudija je ocigledno vidio to igranje rukom Thiaga (jer je bio na metar od mjesta događaja) i procjenio da nije bilo namjere - ima pravo na slobodno sudijsko uvjerenje :!: ....i odakle je sudija mogao znati da ce kasnije pasti gol iz te akcije, za što ga realovci ovdje optužuju :lol: :lol: raskukali se ovdje, više nego igraci Seville nakon tekme :lol: :mrgreen:
To što oni misle da je to neka katastrofalna, kardinalna greška zbog koje treba linčovati sudiju - to je njihova stvar...a vidim, masa raje koja navija za Barcu se primila na tu demagogiju i sad i oni pljuju po Cescu :o :shock: fol se stide njega :o :o bitno je jeli glumio vs. Medel koji je inace prgavac, a nije bitno što je zabio dva gola u ovako teškoj utakmici
Fuj ,gade mi se pojedinci koji se predstavljaju kao navijaci Barce :oops: :oops:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 08:08

joj citam ove postove u temi i smijem se kako su se raspiz*ili ovi navijaci reala, ko da im je neko mater ubio :lol:
ko da vama nikad nije pomagao sudija? dajte ohladite se , ima jos mnogo utakmica, i sigurno ovo nije odlucujuca.
a medel se namjerno zabio u cesca - bez obzira na cescovu glumu, za svaki namjeran prekrsaj ide kazna. slazem se da je ono trebao biti zuti karton, ali boze moj , pa u finalu svjetskog prventsva de jong nije dobio crveni za onaj start na xabiju alonsu
evo onima koji su zaboravili da ih podsjetim :
[youtube][/youtube]

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 30 sep 2012, 08:32

viKK je napisao/la:joj citam ove postove u temi i smijem se kako su se raspiz*ili ovi navijaci reala, ko da im je neko mater ubio :lol:
ko da vama nikad nije pomagao sudija? dajte ohladite se , ima jos mnogo utakmica, i sigurno ovo nije odlucujuca.
a medel se namjerno zabio u cesca - bez obzira na cescovu glumu, za svaki namjeran prekrsaj ide kazna. slazem se da je ono trebao biti zuti karton, ali boze moj , pa u finalu svjetskog prventsva de jong nije dobio crveni za onaj start na xabiju alonsu
evo onima koji su zaboravili da ih podsjetim :
[youtube][/youtube]
al zato im je sudija poklonijo gol ix offside
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 30 sep 2012, 08:59

catalonia je napisao/la:sad mi recite koji to igrač ne bi uradio isto što i fabregas u onoj situaciji kao večeras :?:
miroslav klose jarane pokazo se heroj a ne ko mesi supak
i samo da znas svi su vidili mesijev ggol rukom a klozeov niko al je ispo igracina za ove pojedine **** iz balerine kluba
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 sep 2012, 09:36

opet neki preokreti,dokad ce vako bit nezz,za sada se ima srece puno,igra sinoc nije losa bila u prvom poluvremenu ,drugo losije dosta ,sad su za razliku od proslih utakmica posjed lopte doveli na nivo od proslih sezona,al odbrana skripi da valja,pa ja nezz sta ovi rade na trenngu sa onim songom jel mu ko sta govori upucuje kako igrat stopera u barci ,lik isto konj samo pravo gleda i prati loptu trci za njom cak i na sredniu igralista a igraci sto mu se iza ledja ubacuju to nista ,ne prati igrace nikako,ostavio odbranu sa tri igraca nekoliko puta u mecu,ode lik negdje prema napadu ccc,
kod oba gola je on kriv,kod prvog gola bez ikakve potrebe izletio u sredinu terena za loptom i onda ljudi oduzese loptu i ostade odbrana sa 3 igraca alves je moro odma njega pokrivat (zato je onolika rupa na desnoj strani i bila),kod drugog gola otrese ga lik da valja,prespor je song totalno,bartru treba podhitno stavit,makar se nece gubit na terenu

a onaj tito ja ne razumijem lika vise i njegovog tella ,je*o mu tello zenu :mrgreen: ,pa villa kad god udje da gol i opet ulazi na kraju zadnjih 15 min,a tele ono sto bi ga i ja uspio zaustavit ja mislim kad bi igro protiv njega :lol: ,dijete veze nema i on opet ima prednost nad villom,isto alexis ,vidi tito da ga ne ide nikako i opet mu u prvoj,5 puta bolji napad bi bio messi villa pedro
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 sep 2012, 09:57

IVICA OSIM je napisao/la:
catalonia je napisao/la:sad mi recite koji to igrač ne bi uradio isto što i fabregas u onoj situaciji kao večeras :?:
miroslav klose jarane pokazo se heroj a ne ko mesi supak
i samo da znas svi su vidili mesijev ggol rukom a klozeov niko al je ispo igracina za ove pojedine **** iz balerine kluba
kakva su ti ovo poredjenja bgt ,znaci nidje veze ,sta uporedi sve sa fabregasom i ovom situacijom od sinoc,znaci kakve veze ima klose i njegovo priznavaje gola i messijev gol rukom sa ovom situacijom od sinoc,pa totalno razlicite situacije ccc nidje veze,sta je trebo fabregas uradit u ovoj situaciji ,zagrlit medela :D

ovo bi svaki igrac iskoristio,ko je kriv medelu sto mase glavom i hoce da udara drugog igraca a zna da za cas moze dobit crveni,udario ga je malo,dovoljno ,nije fabegas se poceo valjat po terenu pa da kazu odglumio nesto nego se uhvatio za lice, a ne moze mi niko rec da ga nije udario ,koliko god mal udarac bio nema pravo medel udarat protivnickog igraca ,koliko je puta ovakvih situacija bilo i sad nesh ko napadaju fabregrasa
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 10:15

možda song ne konta kako da igra jer ne zna pričat španski :lol: šalim se,ali stvarno se pogubio čovjek.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 10:35

barca_87 je napisao/la:opet neki preokreti,dokad ce vako bit nezz,za sada se ima srece puno,
ne bi bas rekao da je bilo puno srece, naprotiv....pa sjecas se proslu utakmicu i onih mrtvih zicera koje se ne mogu promasiti xavija i ostalih...a juce sevilla iz bezveznog odbijanca lopta dodje trochowskom i ovaj je iz jedne jedine sanse zabi...a barca u prosjeku pravi ajd da ne pretjeram sad, makar 5-6 onakvih sansi, pa i boljih, da bi jednom zabila...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 sep 2012, 10:39

LarryDavid je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:opet neki preokreti,dokad ce vako bit nezz,za sada se ima srece puno,
ne bi bas rekao da je bilo puno srece, naprotiv....pa sjecas se proslu utakmicu i onih mrtvih zicera koje se ne mogu promasiti xavija i ostalih...a juce sevilla iz bezveznog odbijanca lopta dodje trochowskom i ovaj je iz jedne jedine sanse zabi...a barca u prosjeku pravi ajd da ne pretjeram sad, makar 5-6 onakvih sansi, pa i boljih, da bi jednom zabila...
e tu se vidi koliko je slaba odbrana barce trenutno .. kad imas dva defanzivna vezna na stoperu .. a desni bek ti ide u napad i onda oslobodi prostor da napadaju na lijevoj strani, pa kad se vrati mora zatvarat umjesto stopera koji je otisao u napad (song) .. sa ovakvom odbranom protiv reala je jako tesko , jer napadaci reala i napadaci seville su potpuno suprotna stvar.. ronaldo,benzema,di maria , higuain i ostali nece tek tako propustit one prilike koje su stvarali ovi iz seville .

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 sep 2012, 10:50

Sinoc sam bio svjedok pravog filmskog maratona od poraza Utd-a pa do pobjede Barce.Bas k'o sto je bio slucaj i sa Lord of the rings kulminacija se desila na kraju.Nisam ljubitelj Španije prvenstveno k'o zemlje(iako sam geograf po struKi),njihovog fudbala,Reala kojeg ruku na srce malo vise simpatisem od Barce,al' ne mogu osporit njihove reprezentativne kvalitete(u zadnjoj deceniji su izdominirali sve i s pravom postali fudbalska sila) al' ono sinoc sto smo gledali je bio pravi ciganluk(uz duzno postovanje prema romima).Ko god ima i najmanju dozu realnosti u sebi slozice se.Onakvo sudjenje ,tretiranje i sva ona gluma baca u vodu sve gore navedeno iole dobro sto Španci prave.Španija vec dugo vremena gaji dvopartijski sistem u kojem glavnu rijec naravno imaju Real i Barca kojeg ni sekunde ne podrzavam.Neka od ekipica na sekundu zablistaju ali onda dodje rasprodaja jer se bukvalno sastavlja kraj s' krajem(Martinez out,Falcao vjerovatno i mnogi drugi).Za ekipu koju smatraju jednom od najboljih u historiji fudbala ono je bila prava sramota.Siluje se lopta,na svaki moguci nacin preko mahinacija i manipulacija se pokusava dodji do lopte,gola,provokacije protivnickog igraca(tipično Španski rek'o bi).Al' Barca je kako ovdje navodite metropolis u fudbalskom smislu,cija se djela gledaju na svim geografskim širinama,koja je ambasador prepoznatljive igre.Nije opravdala takvu ulogu,niti ce.Fudbal je nazalost zbog par bodova sinoc izgubio svaki smisao.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 30 sep 2012, 11:07

Sinosnja utakmica je pokazala zasto svaki neutralan navijac mrzi Uefalonu. Ja nisam neutralan, tako da ih jos vise mrzim, ali mi nece u glavu zasto se i cime pravdaju ovi barcini ljigavci. Ljudi shvatite vise, najveci ste ljigavci sto se tice ovih kartona, penala i simultacije. Barca ima mentalitet "moramo biti najbolji pod svaku cijenu" i nacin na koji se to postize je jednostavno FUJ! Pa bola fudbal je muska igra, a one simulacije su dno dna, zalosno, ne znam kako imaju obraza izaci pred ljude kasnije. I jos fabregas kaze "pa zasluzio je crveni". Eto ti razloga sto barca veceras od Seville dobije par desetaka hiljada ljudi koji je mrze, i tako jos sigurno i vise van Seville. Fudbal mi se vise gadi radi ovih djubradi. Nekad sam gledao fudbal sa strepnjom, u julu bi samo cekao pocetak fudbalskih sezona i LP, sad sam mrtav-hladan na to. Fan sam Reala, ali to je to sto volim pogledati od La Lige. Ostalo nista ne pratim, jedino sto gledam su Englezi. Neki dan kad ono Rooney-u skoro amputirase nogu na terenu i covjek ne place niti kuka i cvili, zao mi covjeka ali kad vidim sta je pravi MUSKI fudbal, srce mi na mjestu. Zamisli da se ono desilo recimo Messiju na Nou Campu. Na teren bi vjerovatno upali sprcijalci pohapsili protivnike, Messija bi proglasili svecem i mucenikom (tako nesto rade katolici, ne znam tacno). I onda vidim kako fabregas kaze da je sinoc dobio udarac i povraca mi se. Barca je unistila fudbal kakav svi znaju.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 30 sep 2012, 11:15

Centre forward je napisao/la:Sinoc sam bio svjedok pravog filmskog maratona od poraza Utd-a pa do pobjede Barce.Bas k'o sto je bio slucaj i sa Lord of the rings kulminacija se desila na kraju.Nisam ljubitelj Španije prvenstveno k'o zemlje(iako sam geograf po struKi),njihovog fudbala,Reala kojeg ruku na srce malo vise simpatisem od Barce,al' ne mogu osporit njihove reprezentativne kvalitete(u zadnjoj deceniji su izdominirali sve i s pravom postali fudbalska sila) al' ono sinoc sto smo gledali je bio pravi ciganluk(uz duzno postovanje prema romima).Ko god ima i najmanju dozu realnosti u sebi slozice se.Onakvo sudjenje ,tretiranje i sva ona gluma baca u vodu sve gore navedeno iole dobro sto Španci prave.Španija vec dugo vremena gaji dvopartijski sistem u kojem glavnu rijec naravno imaju Real i Barca kojeg ni sekunde ne podrzavam.Neka od ekipica na sekundu zablistaju ali onda dodje rasprodaja jer se bukvalno sastavlja kraj s' krajem(Martinez out,Falcao vjerovatno i mnogi drugi).Za ekipu koju smatraju jednom od najboljih u historiji fudbala ono je bila prava sramota.Siluje se lopta,na svaki moguci nacin preko mahinacija i manipulacija se pokusava dodji do lopte,gola,provokacije protivnickog igraca(tipično Španski rek'o bi).Al' Barca je kako ovdje navodite metropolis u fudbalskom smislu,cija se djela gledaju na svim geografskim širinama,koja je ambasador prepoznatljive igre.Nije opravdala takvu ulogu,niti ce.Fudbal je nazalost zbog par bodova sinoc izgubio svaki smisao.

skini naočare kad gledaš TV - bolje ćeš vidjeti... :idea: juče Barca izdominirala Sevillu i uzela 3 boda iz 3 potpuno regularna gola...

ono simuliranje tj. preuveličavanje fabregasa je tipično za 99,99% igrača fudbala...i to se radi jer sudije ne vide dobro, niti mogu vidjeti sve , evo mi na snimku pogledamo 100x neku situaciju pa opet nije njajasnije dal je bio faul il nije jel penal il nije i sl. pa im treba crtati...tako je i u kosarci npr. ako se malo ne trznes i ne preuvelicas cesto puta sudija nece ni vidjeti faul...dakle nista barcini igraci nisu uradili sto se inace ne radi...

na svakoj utakmici je bilo i uvijek će biti sudijskih grešaka, ali bukvalno na svakoj...tako da tu nije bilo nikakvog silovanja, guranja i slicno...ako je iko silovao to je bio igrac Seville medel cuj molim te unjeti se nekome u facu i udariti ga u lice(koliko god blago) je kao normala...?!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.