Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nevera
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la nevera » 30 sep 2012, 01:12

Papastathopoulos je napisao/la:1. alen odgajan kao katolik
2. mi pokusavamo ukrasti hrvatskog igraca
3. caca mu igrao za bih, a alen je neka skroz druga prica, k'o da se nisu u putu sreli

a i ti si @dean puk'o ko lajsna...
1. U cemu je problem ako i je odgajan kao katolik? Zivi u katolickoj zemlji i majka mu je katolikinja...Imam jednog prijatelja i njemu je otac musliman iz sandzaka a majka hrvatica, on rodjen u njemackoj i katolik je i osjeca se Hrvatom i tako ga svi smatraju... neznam u cemu je problem. Eto i Zlatanu Ibrahimovicu je otac musliman a on se iznjasava kao katolik. Kao da je to nesto strasno :roll:

2. Jos je hrvatski igrac jer igra za Hrvatsku. Alen je iz mijesanog braka tako da se Hrvati nesmiju ljutit ako izabere Bosnu kao sto se Bosnjaci nesmiju ljutit ako izabere Hrvatsku. Samo on zna dal je Hrvat ili Bosnjak, mi cemo to tek saznati kad se odluci za jednu reprezentaciju...;)

3. Caca mu je igrao i za Hrvatsku, tek kad ga vise nisu zvali u HR repku odlucio se za Bosnu ;) Slican slucaj kao i kod Mujdze koji je htio za Hrvatsku igrat

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 sep 2012, 01:23

nevera je napisao/la:Alen je iz mijesanog braka tako da se Hrvati nesmiju ljutit ako izabere Bosnu kao sto se Bosnjaci nesmiju ljutit ako izabere Hrvatsku.

Pa necemo se mi ljutiti, ako Halilovic zaigra za nas.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 30 sep 2012, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2012, 01:23

Radujem se tome. Ostajem pri riječima da ću rado igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine te da ću, ako me zaista hoće, promijeniti državljanstvo dok to još mogu. Čekam poziv iz NSBiH da vidim šta mi je raditi - rekao nam je Kolašinac uoči prvenstvene utakmice Šalke - Majnc, u kojoj je sjedio na klupi.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 sep 2012, 01:28

nevera je napisao/la:
3. caca mu igrao za bih, a alen je neka skroz druga prica, k'o da se nisu u putu sreli

1. U cemu je problem ako i je odgajan kao katolik? Zivi u katolickoj zemlji i majka mu je katolikinja...Imam jednog prijatelja i njemu je otac musliman iz sandzaka a majka hrvatica, on rodjen u njemackoj i katolik je i osjeca se Hrvatom i tako ga svi smatraju... neznam u cemu je problem. Eto i Zlatanu Ibrahimovicu je otac musliman a on se iznjasava kao katolik. Kao da je to nesto strasno :roll:

2. Jos je hrvatski igrac jer igra za Hrvatsku. Alen je iz mijesanog braka tako da se Hrvati nesmiju ljutit ako izabere Bosnu kao sto se Bosnjaci nesmiju ljutit ako izabere Hrvatsku. Samo on zna dal je Hrvat ili Bosnjak, mi cemo to tek saznati kad se odluci za jednu reprezentaciju...;)

3. Caca mu je igrao i za Hrvatsku, tek kad ga vise nisu zvali u HR repku odlucio se za Bosnu ;) Slican slucaj kao i kod Mujdze koji je htio za Hrvatsku igrat
sve si ti u pravu...a i nisi...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 sep 2012, 01:31

A ima li iko provjerenu informaciju da mu je majka Hrvatica, ili kao po običaju samo lupate :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

stampy

Post Postao/la stampy » 30 sep 2012, 01:35

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 30 sep 2012, 01:47

Mladji Alenov brat, Dino, na fb profilu na naslovnici ima Dzekinu sliku prilikom proslave titule gdje je ogrnut bh zastavom :) treba li to nesto da znaci? :)

" onclick="window.open(this.href);return false;

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 sep 2012, 01:49

criscito je napisao/la:Mladji Alenov brat, Dino, na fb profilu na naslovnici ima Dzekinu sliku prilikom proslave titule gdje je ogrnut bh zastavom :) treba li to nesto da znaci? :)

Mali je Dino Bosanac,a Alen Hrvat :lol: :lol:
Ne mora nazalost to nista nuzno da znaci.Znamo da je Vuckic trazio dres od Dzeke,a kasnije zaigrao za Sloveniju.Mada ni on nam nije jos totalno izgubljen slucaj :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2012, 02:00

Po slikama bi se dalo zaključiti da navija za Stoke :mrgreen:

I on haman neki talenat :D
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2012, 02:07

nevera je napisao/la:

Zlatan se uopste ne izjasnjava kao katolik. Odakle ti to?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2012, 02:27

Cartman je napisao/la:
nevera je napisao/la:

Zlatan se uopste ne izjasnjava kao katolik. Odakle ti to?
Od nevere. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 30 sep 2012, 02:58

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Zlatan se uopste ne izjasnjava kao katolik. Odakle ti to?
Od nevere. :D
Prvo nisam htio odvogorit na to, jer to ovdje nebi smjelo bit tema ali evo samo zbog tebe:

http://www.elentorno.com/noticia/37724//" onclick="window.open(this.href);return false;
--Lleva un tatuaje con la leyenda "solo Dios puede juzgarme". ¿Es Dios su único crítico?
--Creo en Dios, soy muy católico, pero mi mayor crítico soy yo.
"Vjerujem u boga, veliki sam katolik"....Taj interview je tad bio i na spanjolskom tv-u ;)

Evo ti jos i dva druga izvora :
http://www.gp.se/sport/fotboll/1.306382 ... oar-zlatan" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dagen.se/nyheter/troende-zla ... -maltorka/" onclick="window.open(this.href);return false;

A i djeca mu se zovu Vincent i Maximilan, nisu to bas cesta imena kod muslimana.

jako
Kontakt:

Post Postao/la jako » 30 sep 2012, 03:22

legenda reala je napisao/la:A ima li iko provjerenu informaciju da mu je majka Hrvatica, ili kao po običaju samo lupate :lol:
živio sam 3 g. kod džamije znam puno djece iz mješanih brakova(hrvati i bošnjaci) i uvijek je dino,alen,lejla,jasmina bar u zagrebu...da mu je brat emir ili edin- bošnjak, ali alen i dino hrvatica milijun posto...neka igra za kog želi

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 sep 2012, 03:40

zgembo89 je napisao/la: Radujem se tome. Ostajem pri riječima da ću rado igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine te da ću, ako me zaista hoće, promijeniti državljanstvo dok to još mogu. Čekam poziv iz NSBiH da vidim šta mi je raditi - rekao nam je Kolašinac uoči prvenstvene utakmice Šalke - Majnc, u kojoj je sjedio na klupi.
Ma stipu ba Kolasinca sada. :D On ce igrati za nas 100%.

Nego, treba sada zaganjati Alena. Jest' da je jos mlad, ali ako ga nasi budu kontaktirali za 2-3 godine, sumnjam da ce htjeti da igra za nas. Treba vec sada krenuti u napad. Kada su oni nama krali, i mi cemo njima. Ha ja. 8-)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2012, 04:01

Ne smije on pisnut od Mamića,tako da to je propala priča,jedino ako se uspije iščupat iz Dinama,a da pri tome ne zaigra za A tim Hrvatske,ovako njegova karijera je u pitanju i sigurno da će igrat za kockaste dokle god ga imaju u šahu..Pa imamo naše dragulje u Švicarskoj koji se "ne smiju" jasno izjasnit za koga bi igrali iako su u 10x boljoj situaciji od Alena,tu je upleteno puno vise od patriotizma jer fudbal je postao biznis,a mi razmišljamo samo navijački(patriotski)..Tako da raduje me ovo za KOlasinca koji iako igra za U20 NJemacke izjavljuje ovakve stvari :) Naš Papadopulos :D

stampy

Post Postao/la stampy » 30 sep 2012, 04:12

.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2012, 04:18

MA jest to Mamić voli više BiH nego Hrvatsku How yes no..

stampy

Post Postao/la stampy » 30 sep 2012, 04:22

.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 sep 2012, 11:17

Nisam baš skontao ovaj tekst, pa može li neko to da mi pojasni ? Da li ovo znači da će naši ljudi vani moći imati dvojno državljanstvo ?

http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/us ... vljanstvu/
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 30 sep 2012, 11:31

Pametnom dosta :)

i toliko o tome da je katolik, ako mu brat stavlja ovakve slike, nači da je i sam Alen takav :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BlackRiver1987, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], Hrasno15, hurem, LondonBlues, Proximic i 86 gostiju.