Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Treba se dati barem jedan gol u prvih 15. minuta i onda ce se lagano igrati do kraja utakmice jel sto duze rezultat bude 0-0 sto veci ce pritisak biti na nas. U Belgiji i u Armeniji smo vrlo rano dosli u vodstvo i onda smo mogli mirno privesti utakmicu do kraja. Naravno, netrebamo dozvoliti protivniku da kontrolise igru.
- miralem444
- Kontakt:
vjeruj da neznam ni ja sta ce bit aBd.ako damo gol u prve 24 min......ja licno osodujem onaj zlocin u sirokom....ono me malo podsjetilo na ratna desavanja..na srebrenicu,tuzlu,sarajevo i ostale pogodene dijelove nase jedna nam jedine...al idemo za vedrana pobjedit bar na taj nacin oduzit se nasem vedranu i bokazat svima da ja bosna drzava i muslimana i srba i hrvata..samo sto u ovoj zemlji ima puno bolesnih umova,,,da su bogdom svi ko nas vedran gdje bi na kraj bio...momak je jednostavno bio ono sto jest bosanac u dusi...i volio je svoju zemlju....Bosnier je napisao/la:Ja mislim samo aplauzom!omerbavarac je napisao/la:Ne znam sta ce biti ako damo gol u prve 24 minute, a zna se da navijaci nece navijati. Hoce li biti gol ispracen samo aplauzom ili ce svi skociti i vrisnuti?
jos samo
2 h
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
nema je jaranevejza_ je napisao/la:pozz svim bošnjacima i onima koji se tako osjećaju dali iko zna gdje je fan zona u zenici danas??? hvala
Hahha, samo još nešto manje od 2 sata. Sada se najesti, napiti, okupati, pojesti kolač, upaliti TV i čekati tu utakmicu. Sve to odrađivati u slow motion tako da vrijeme brže prođe.
Odoh sada, sretno našim momcima i obradujete nas nakon svih ovim događanja izazvanim "seljačkim" ponašanjem ljudi iz jednoga gradića.
HAJMO BIH
Odoh sada, sretno našim momcima i obradujete nas nakon svih ovim događanja izazvanim "seljačkim" ponašanjem ljudi iz jednoga gradića.
HAJMO BIH
ciro ce da ih napadne u prvih 15 minuta tekme jer on je maher i uvijek je tako radio.......IDEMO LJILJANI.......................
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kako imate zivaca pisati,mene ,,baje unutrasnje,,pojedose 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Stone Island
- Kontakt:
Strah da Ibričić ne zaigra od prve minute ?harishp je napisao/la:Kako imate zivaca pisati,mene ,,baje unutrasnje,,pojedose

- Principatus
- Kontakt:
Progutao komarca.

Jaaoooo jos malo...jos maloooo.....whahahaaa

Jaaoooo jos malo...jos maloooo.....whahahaaa

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
eto ljudi ja odEm
!!nek nam je sretno svima!kad dodjem veceras iz carsije pisat cemo o lijepoj pobjedi aBD!
pozzzz
HAJMO BOSNO HAJMO' HERCEGOVINO

pozzzz
HAJMO BOSNO HAJMO' HERCEGOVINO
ja sanjao da je bilo 0:3, Salihović dao dva gola, trećeg se ne sjećam, al sjetit ću se valjda... 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
bog te nagradio... to cak ni ja nisam sanjala,,,nevjernik je napisao/la:ja sanjao da je bilo 0:3, Salihović dao dva gola, trećeg se ne sjećam, al sjetit ću se valjda...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
akoBogda veceras cemo da pobijedimo i osiguramo baraz
Hahahaha... Lejla bi bila van sebe.lejla je napisao/la:bog te nagradio... to cak ni ja nisam sanjala,,,nevjernik je napisao/la:ja sanjao da je bilo 0:3, Salihović dao dva gola, trećeg se ne sjećam, al sjetit ću se valjda...

A znas li da on ima curu? I neces vjerovati... Lejlu!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
i to kakva dva golalejla je napisao/la:bog te nagradio... to cak ni ja nisam sanjala,,,nevjernik je napisao/la:ja sanjao da je bilo 0:3, Salihović dao dva gola, trećeg se ne sjećam, al sjetit ću se valjda...

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- miralem444
- Kontakt:
ma gore mi je ovo cekat jos 1 h i 20 min...nego 10 dana...joj ljudi alaj me trema tere...moram kolu popit...da se smirim...
nemoj slucajno da mjesas s tabletamamiralem444 je napisao/la:ma gore mi je ovo cekat jos 1 h i 20 min...nego 10 dana...joj ljudi alaj me trema tere...moram kolu popit...da se smirim...

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic danas zabija. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
100 %Principatus je napisao/la:Ibisevic danas zabija.
- miralem444
- Kontakt:
heheh..ma neeee....cista sljiva bosanska....dvije casiceee......necu puno......secer je napisao/la:nemoj slucajno da mjesas s tabletamamiralem444 je napisao/la:ma gore mi je ovo cekat jos 1 h i 20 min...nego 10 dana...joj ljudi alaj me trema tere...moram kolu popit...da se smirim...pa da propustis utakmicu
Zna li se gdje se moze pratit preko interneta???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.