i kakve veze ja imam sa tim dvojcem de mi objasnijocker92 je napisao/la: Ma jasta je nego pizdurina,negdje u rangu sa Higuainom i Di Mariom.
Svake godine Barca izrodi novog glumca, prevrtljivca, lazova. Nema sta, veliki klub
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
i kakve veze ja imam sa tim dvojcem de mi objasnijocker92 je napisao/la: Ma jasta je nego pizdurina,negdje u rangu sa Higuainom i Di Mariom.
A ono mi smo odmah rekli da je trebao biti crveni ako hoćeš potraži na našoj temi dok su u vas postovi poput crkni te dušmani.E pa crknu ce moPatrickBateman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa takve stvari mozes naci i za ronalda, di mariu, pepe-a, pa onda igraci drugih evropskih klubova suarez, gerard, valencia, nani, young, drogba, itd itd itd.... Ne znam sto se bunite, simuliranja je bilo i bit ce do kad je i fudbala. A sto se tice igranja rukom, nije bilo namjere pa tako ni sudija nije ni svirao nista... Ti se idi zapali od muke...AboveTheLaw je napisao/la:De ba zapalite se svi kolektivno
[youtube][/youtube]
Đubre ostaje đubre.Raul_64 je napisao/la:Vade klipove od prije 2 sezone
AboveTheLaw je napisao/la:Nije ovdje niko lud jbg
[youtube][/youtube]

Ako se sjecas sta su radili njih dvojica protiv sevilje,to je negdje u rangu sa Cescom,ona dvojica udarali,ovaj se pravio da je udaren,jel velika razlikaskyisthelimit je napisao/la:i kakve veze ja imam sa tim dvojcem de mi objasnijocker92 je napisao/la: Ma jasta je nego pizdurina,negdje u rangu sa Higuainom i Di Mariom.![]()
Svake godine Barca izrodi novog glumca, prevrtljivca, lazova. Nema sta, veliki klub
Hvala sto si postavio, ocigledno neki brzo zaboravljaju prijasnje dobitnike oscara...mandraX je napisao/la:Ovi pojedini sRealovci, nemojte samo vi, tako vam Boga![]()
[youtube][/youtube]
Napisao sam za koga je onaj klip što sam postavio.delpiero20 je napisao/la:Kakva je svrha sto sad postavljate klipove od Reala? Hajmo o ovoj utakmici..a ne od pamtivjeka. Hajd o ovoj danasnjoj jer ovdje je o tome rijec...kao ljudi realno
Jesi'l to tek sad shvatio,molim teM4kaveli je napisao/la:Portillo = najbolesniji i najnerealniji lik na forumu.
Barcino je napisao/la:Ne znam šta se ovi Realovci bune, oni su večeras trebali navijati za Barcu, ipak im je Sevilla jedan od glavnih konkurenata za 2. mjesto
Laku noć?Harrison je napisao/la:Uefalona, Cigalona, Prdalona, Firgalona, Smrdalona, Farselona, sta jos na kraju da ti dodam?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.