pa dragi sudija šta radiš

još gleda da lopta udari u ruku i ništa

nema smisla igrat protiv ove farse , predat utakmicu unaprijed

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

italijanska liga je za ovu liga svetaca ...
  italijanska liga je za ovu liga svetaca ...
samo da vidiš da je i to mogućeHarrison je napisao/la:Tiago igra rukom pred sudijom koji stoji na pola metra od sudije, a ovaj ne zeli da vidi. Fuj, fuj, kako mi se gadi Farselona

Baš mi je žao što si se toliko uzbudio zbog tima za koji ne navijašHarrison je napisao/la:Tiago igra rukom pred sudijom koji stoji na pola metra od sudije, a ovaj ne zeli da vidi. Fuj, fuj, kako mi se gadi Farselona
 Mislim da bi večeras mogao imati nemirne snove pa popij jedan čaj od kamilice trebalo bi ti biti lakše zaspati;)
 Mislim da bi večeras mogao imati nemirne snove pa popij jedan čaj od kamilice trebalo bi ti biti lakše zaspati;)
Potpis.Genghis je napisao/la:kaze italijanska liga namjestenaitalijanska liga je za ovu liga svetaca ...
 sunce ti jbm .... on se zove DAVID VILLA
  sunce ti jbm .... on se zove DAVID VILLA  

Pomirio si se sa tim da je Real izgubio titulu, već? Veoma lijepo od tebe.D10S je napisao/la:Gdje je Pep stao, tu je Tito nastavio. I jedan i drugi osvajaju trofeje uz ogromnu naklonost sudija i to niko ziv na svijetu ne moze pobiti.

imam ja materijala iz prošle sezone koliko hoćete...Harrison je napisao/la:Potpis.Genghis je napisao/la:kaze italijanska liga namjestenaitalijanska liga je za ovu liga svetaca ...
Ovo je pljacka stoljeca!

A ti vidim priznao da je Pep osvajao uz pomoc sudija i da ce biti isto sa titom. Lijepo od tebe.mandraX je napisao/la: Pomirio si se sa tim da je Real izgubio titulu, već? Veoma lijepo od tebe.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.